• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu neydi simdi? lütfen bir bakin

Esyalari vermek icin gorusme talebi cok komik bence... kargo ile gondermek varken... esya bahane olmus....

Kizlar üc hafta sonra buluscaz düsüne düsüne kafayi yemem insallah:( Birde neden üc hafta burda olmayacagimi anlayinca türkiyedemisin dedi merak mi etti yani?

Esyalari vermek icin gorusme talebi cok komik bence... kargo ile gondermek varken... esya bahane olmus....
ama o hep insanlarin modernce görüsmesi yanlisi bir insan. Ama bir aylik ayrilik modern bir insan icin bile cok erken bence öyle degil mi?:)

Barışmak istiyor... Şapka için kargo var bir yere bırak der vs vs. Şapka özel tasarım mı ? Kaç lira ki...

Barışmak istiyor... Şapka için kargo var bir yere bırak der vs vs. Şapka özel tasarım mı ? Kaç lira ki...
ama ablasi almis zamaninda. Ben aslinda hic görüsmek istemedim cvp bile yazmicaktim cünkü üzülüyorm. Arkadas ikna etti güclü takmiyor kadin görüntüsü ver normalmis gibi konus dedi.

Kizlar birde burda almanyada cuma günü noel tatili basliyor ve genelde herkes bir yerlere gider ailesine ya da tatile. Bugünlerde kimse birbirine haftaya bulusalim mi falan demez. Burda bilinen bir seydir yani. O yüzden anlamiyorum neden bana bu tatil zamani bulusma teklif etti

ama o hep insanlarin modernce görüsmesi yanlisi bir insan. Ama bir aylik ayrilik modern bir insan icin bile cok erken bence öyle degil mi?:)
Ayrildiktan sonra eski sevgiliyle gorusmenin adi modernlik olsa da gercekte cepte tutma durumudur cogu zaman, yani yedek kulubesinde bekletme durumu.
Ayrilik seklinize bakilirsa pismanlik icin 1 ay gec bir sure bence. Sanki bosta kalmis gibi. Yine de bilemeyiz tabi.
Uc hafta sonrasina kadar onun her soyledigini, sesini, herseyi tekrar tekrar dusunup her seferinde farkli farkli yorumlayacaksin. Hatta o zamana kadar icinde bazi kararlar alacaksin. Soyle derse soyle derim gibi. Simdi herseyi bir kenara birak, birsey dusunme ve uc hafta sonra rahatca kendini kasmadan icindekileri dok. Nasil sevgili iken rahatca herseyi soruyorsan, aklinda kalmasin sormak istediklerini sor, sonra da ona gore kararini verirsin tabi eger tekrar biraraya gelmek icinse bu... bir de tek derdi sapkasini almaksa ve sen sunu sunu diyecegim diye planlayip gidersen karsisinda buyuk bir hayal kirikligina ugrarsin. O yuzden birsey dusunmeden git, rahat ol.

Ayrildiktan sonra eski sevgiliyle gorusmenin adi modernlik olsa da gercekte cepte tutma durumudur cogu zaman, yani yedek kulubesinde bekletme durumu.
Ayrilik seklinize bakilirsa pismanlik icin 1 ay gec bir sure bence. Sanki bosta kalmis gibi. Yine de bilemeyiz tabi.
Uc hafta sonrasina kadar onun her soyledigini, sesini, herseyi tekrar tekrar dusunup her seferinde farkli farkli yorumlayacaksin. Hatta o zamana kadar icinde bazi kararlar alacaksin. Soyle derse soyle derim gibi. Simdi herseyi bir kenara birak, birsey dusunme ve uc hafta sonra rahatca kendini kasmadan icindekileri dok. Nasil sevgili iken rahatca herseyi soruyorsan, aklinda kalmasin sormak istediklerini sor, sonra da ona gore kararini verirsin tabi eger tekrar biraraya gelmek icinse bu... bir de tek derdi sapkasini almaksa ve sen sunu sunu diyecegim diye planlayip gidersen karsisinda buyuk bir hayal kirikligina ugrarsin. O yuzden birsey dusunmeden git, rahat ol.
Evet dedikleriniz cok mantikli o yüzden hayal kirikligina ugramamak icin bir sey planlamak istemiyorum. Ama bana kalsa ben ne sapka icin ne de baska bir sey icin bulusmak istememek. Evlilikler bitince bile bazen insan nelerini birakiyor. Psikologlar bile diyor eski sevgiliyle eger ayrilik asamasi atlatilmak isteniyorsa uzun bir süre görüsmemek en iyisi diye. Ki ben tam unutmamis olmasamda rahatlamistim aci cekmiyordum simdi resmen basa sardi:(

Evet dedikleriniz cok mantikli o yüzden hayal kirikligina ugramamak icin bir sey planlamak istemiyorum. Ama bana kalsa ben ne sapka icin ne de baska bir sey icin bulusmak istememek. Evlilikler bitince bile bazen insan nelerini birakiyor. Psikologlar bile diyor eski sevgiliyle eger ayrilik asamasi atlatilmak isteniyorsa uzun bir süre görüsmemek en iyisi diye. Ki ben tam unutmamis olmasamda rahatlamistim aci cekmiyordum simdi resmen basa sardi:KK43:
O zaman kargoya ver sapkasini. Sen ne istiyorsun? Unutmak istiyorsan kargo ile gonderebilirsin....

O zaman kargoya ver sapkasini. Sen ne istiyorsun? Unutmak istiyorsan kargo ile gonderebilirsin....
Bu bir ay icinde dönmeye calissa tekrar denemek gibi bir düsüncem vardi cünkü sorunlarimiz tamir edilebilcek cinstenti ve bir cok huyu hosuma giden bir insandi. Ama su an cok kararsiz kaldim hala tam unutabilmis degilim ve sonrasinda keske demek istemiyorum. Bu üc hafta icinde düsüncem ne istedigimi. Simdide ya bu üc hafta icinde birini bulur mu acaba düsünüyorum. Bulursada yolu acik olsun

Bu bir ay icinde dönmeye calissa tekrar denemek gibi bir düsüncem vardi cünkü sorunlarimiz tamir edilebilcek cinstenti ve bir cok huyu hosuma giden bir insandi. Ama su an cok kararsiz kaldim hala tam unutabilmis degilim ve sonrasinda keske demek istemiyorum. Bu üc hafta icinde düsüncem ne istedigimi. Simdide ya bu üc hafta icinde birini bulur mu acaba düsünüyorum. Bulursada yolu acik olsun
Bunlari dusunme. Hayatina kaldigin yerden devam et. Kaderinde varsa olur. Belki de uc hafta sonra seni hic aramayacak ve sen bos yere basa satdiginla kalacaksin. Suan yapacagin tek sey kendini mutlu edecek seyler yapmak ve hayatina kaldigin yerden devam etmek... olacaksa olur merak etme...

Hayat öyle mucizelerle dolu ve öyle de kısa ki,3 hafta değil 3dakikada bile onun veya sizin hayatınızda herşey değişebilir.Kendinizi yiyeceğinize, direk barışmak için mi aradığını yoksa gerçekten tamamen hiçbir bağ kalmaması için mi bunu yaptığını direk kendisine sorabilseniz keşke...sizin için doğru kişiyse umarım barışırsınız.

hala cok üzgünüm neden bilmiyorum sanki dün ayrilmisiz gibi. Acikca sormam barismak gibi bir niyetin mi var diye? cünkü cevabindan korkuyorm. Hayir yok öyle bir sey de diyebilir. Zamana birakmak cok kafama takmak istemiyorum. Zaten öyle bir niyeti varsa cabalar diye düsünüyorum sizce?

sapkasinin hala sende olup olmadigini senin eayalarinin hala onda oldugunu belirtmekte istemis olabilir bence bu bir duygusal yoklama

Olabilir de olmayabilirde ama siz barışmak istiyor gibisiniz.Buluştuğunuz zaman belli eder kendinş zaten ama istiyorsanız o an naz yapmayın bence

unuttugunuz umursamadiginiz bir insanin esyalarini saklarmisiniz
Birde sizce neden ayrildiktan sonra istemedide simdi bir ay sonra istiyor olabilir? kafam cok karisik ama mantiken düsündügümde sonumuz olmayan birisi o yüzden hic görüsmesem mi diyorum? esyalarini yolladim benimkileride yolla yollamak istemezsen at mi desem.

Boşta kalmış, canı sıkılmış seni bir yollamış arkadaşım.. Şimdi istediği zaman arasa eşya verme bahanesi yada başka bir bahane ile biliyor ki cevap vereceksin yada görüşeceksin, istediği zaman seni ara ara yoklayabileceğini düşünecek.. Keşke at çöpe o eşyalara ihtiyacım yok deyip, çat diye kapatsaydınız teli.. Ya da hiç açmasaydınız bile..

Boşta kalmış, canı sıkılmış seni bir yollamış arkadaşım.. Şimdi istediği zaman arasa eşya verme bahanesi yada başka bir bahane ile biliyor ki cevap vereceksin yada görüşeceksin, istediği zaman seni ara ara yoklayabileceğini düşünecek.. Keşke at çöpe o eşyalara ihtiyacım yok deyip, çat diye kapatsaydınız teli.. Ya da hiç açmasaydınız bile..
ben üc hafta yokum sonra haberlesiriz dedim o üc hafta sonra hic mi yazmasam bu arada da sapkasini kargoyla göndersem mi?

Back
X