• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu neydi simdi? lütfen bir bakin

Hadi sana iyi aksamlar o zaman demesem baska bir seyde dermiydi acaba. Ve sesi skntili gibiydi ama ben kuruntuda yapiyor olabilirim.

Bir daha konuşcakmışsınız nasıl olsa. O zaman barışmak istiyorsanız dinleyin bakalım.
hic öyle bir niyeti yoksa da biraz bozulcam ama hemde acilarim tazelencek. Bilmiyorm napcagimi. Kiz arkadasim güzelce giyinip güclü bir sekilde git dedi , ne olcaksa olcak sonucta

Nabız yoklamış bence. Daha uzun bir zaman geçmiş olsaydı bahane diyebilirdim ama 1 ayda düşünüp taşınıp belki de tekrar bir araya gelmeyi düşünmüştür. Ayrılık sebebi ekstrem değilse aklınızda kalacağına bir dahaki konuşmada sorabilirsiniz niyetini.

Cok incindim evet. Denenmisi denemek mantikli gelmiyor ama üzülüyorum
Ben zaten üzülmeyin diye yazdım. 1ay uzun süre. Kargolayın gitsin şapkasını ve engelleyin telden. 2 günlük küslük değil bu. 1aylık mevzu. Kesin boşta kalmıştır. Zaafınızı da biliyor...

hic öyle bir niyeti yoksa da biraz bozulcam ama hemde acilarim tazelencek. Bilmiyorm napcagimi. Kiz arkadasim güzelce giyinip güclü bir sekilde git dedi , ne olcaksa olcak sonucta
Yo bence bozulmalık bi durum olmaz ki. Siz barışıyo gibi görünmeyin zaten. Bahane şapka vs sizin de sonuçta:) Baktınız barışmaya niyeti yok eşyaları verip kalkar gidersiniz evinize.

Nabız yoklamış bence. Daha uzun bir zaman geçmiş olsaydı bahane diyebilirdim ama 1 ayda düşünüp taşınıp belki de tekrar bir araya gelmeyi düşünmüştür. Ayrılık sebebi ekstrem değilse aklınızda kalacağına bir dahaki konuşmada sorabilirsiniz niyetini.
eski sevgilisi icin ayrildiktan sonra tekrar biraya gelmeye calistiklarini söylemisti. Yani bunu yapabilcek bir insan. Ama bir ay boyunca hic mi arayip sorulmaz ya:(

Yo bence bozulmalık bi durum olmaz ki. Siz barışıyo gibi görünmeyin zaten. Bahane şapka vs sizin de sonuçta:) Baktınız barışmaya niyeti yok eşyaları verip kalkar gidersiniz evinize.
Ya ayak üstü görüselim derse, yani bu demek oluyor ki konusmak istemiyor. Keske telefonda randevu yapsaydim dicekmiydi acaba hangi cafede bulusalim falan diye. Ya cok kafama taktim:(

Memlekette şapka mı kalmadı.. Tabiki amaç seni yoklamak.

Keske buluşmaya gerek yok, ben kargolarım deseydin.. Belki niyetini söylemek zorunda kalırdı

Ayrılış şekline bağlı. Kim haklı kim haksız neler yaşandı?
Bir kavga aninda sinirliyken beni biraz yalniz birakirmisin dedim o da sende beni ömür boyu yalniz birak dedi. Bende tamam dedim. O da hala yanimda duruyorsun ama dedi. Bende gidiyorm dedim ve gittim. Bu kadar

Ya ayak üstü görüselim derse, yani bu demek oluyor ki konusmak istemiyor. Keske telefonda randevu yapsaydim dicekmiydi acaba hangi cafede bulusalim falan diye. Ya cok kafama taktim:KK43:
Ayaküstü buluşmak isterse alalade bir yerde, ki bunu öğrenirsiniz telde. Kesinlikle benim işim çıktı kargoyla falan gönderirim deyin.

Bir kavga aninda sinirliyken beni biraz yalniz birakirmisin dedim o da sende beni ömür boyu yalniz birak dedi. Bende tamam dedim. O da hala yanimda duruyorsun ama dedi. Bende gidiyorm dedim ve gittim. Bu kadar
Şimdi biraz işler değişti gibi... 1 ay sakinleşmek için biraz uzun bir süre. Ben belki anlaşarak ayrıldınız ama bu geçen sürede yapamayacağını anlamıştır diye yorumlamıştım.
Yine de nabız yokluyor büyük ihtimalle. Sizin kendinize sormanız gereken eğer tekrar bir araya gelmek istiyorsa bu 1 ayda ne yaptığını öğrenmek istiyor muyum istemiyor muyum olmalı.

Şimdi biraz işler değişti gibi... 1 ay sakinleşmek için biraz uzun bir süre. Ben belki anlaşarak ayrıldınız ama bu geçen sürede yapamayacağını anlamıştır diye yorumlamıştım.
Yine de nabız yokluyor büyük ihtimalle. Sizin kendinize sormanız gereken eğer tekrar bir araya gelmek istiyorsa bu 1 ayda ne yaptığını öğrenmek istiyor muyum istemiyor muyum olmalı.
araya biri girdiyse o sürede kesinlikle istemem geri. Ama bilemem ki bunu. Belkide hic barisma niyeti yok ben senaryo yaziyorum. Kafam cok karisti

bak bozuldu demek ki beklentisi varmis demez mi sonra?
Aman desin siz onu bir daha görcek misiniz? Hem bazı şeyler içinizde kalmaz. Bakın şimdiden soruyorsunuz onu mu demek istedi bunu mu demek istedi diye. Bence içinizde kalmaz. Tabi siz daha iyi bilirsiniz de. Ben olsaydım böyle yapardım yani. Sonra da kafamda tamamen bitirirdim.

araya biri girdiyse o sürede kesinlikle istemem geri. Ama bilemem ki bunu. Belkide hic barisma niyeti yok ben senaryo yaziyorum. Kafam cok karisti
Açık açık alın karşınıza konuşun o zaman. Ben yapmayıp aklımda kalanlardansa yaptıklarımdan pişman olmayı tercih ederim. Ayrıca bir üstteki yoruma da katılıyorum.

Bir de ben kendimden pay biciyorum bir ay benim icin esyalari istemek icin kisa bir süre yani acilar daha taze oluyor ben bir dört bes ay sonra isterdim bir esya isticekken. Eski sevgilisiyle bir yerde karsilasma ihtimali olcakti demistiki aradan iki sene gecti galiba normal bir sekilde konusabiliriz.

Back
X