• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nedir?bakabilir misiniz

Byblack

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
99
61
18
29
2 senedir bebek istiyoruz olmuyor 1 tane kimyasal oldu..eşimde bazı problemler vardi ,sebepsiz olunca kafayı rahat bırakın olur dediler biz de çıkardık kafamızdan bikac aydir aklimiza bile gelmedi,bahsetmedik bile..
Bu sene tatile gidecektik ve adetim denk geliyordu.,eczaneye danışayım eczacı bana progesteron içerikli bir ilaç verdi kullan bırakınca olursun bebek istiyorsan zararı olmaz rahim duvarını kalinlastirir dedi.Ben de kullandım düzenli tatile geldik .Ben nasilsa olmuyor diye termal havuza girdim 3. Gün leke leke adet oldum
Akşamında ise normal adetteki pıhtılaşma farkli beyaz et ,deri dokusu gibi 2 parca geldi.ertesi Gün de daha büyük 2 parca daha geldi ve ilk adet olduğum günden beri sürekli bir halsizlik göz kararması, gelip giden saplanan bel ağrım var.Bugun o 2 büyük parçadan sonra göz kararması arttı ani tansiyonum düşüyor 15 dk yatıp kendime geliyorum..Polip mıdir?Kist midir?düşük müdür?bilen yaşayan var mı acaba uzaktayım da eve dönünce doktora gitcem ama bi korktum.Bakmak istemeyen olabilir şimdiden kusura bakmayin ama bilen merak eden olursa diye eke resim koyuyorum.bunlar ilk gelen parçalar
büyükleri çekmedim

Son düzenleyen: Moderatör:
2 senedir bebek istiyoruz olmuyor 1 tane kimyasal oldu..eşimde bazı problemler vardi ,sebepsiz olunca kafayı rahat bırakın olur dediler biz de çıkardık kafamızdan bikac aydir aklimiza bile gelmedi,bahsetmedik bile..
Bu sene tatile gidecektik ve adetim denk geliyordu.,eczaneye danışayım eczacı bana progesteron içerikli bir ilaç verdi kullan bırakınca olursun bebek istiyorsan zararı olmaz rahim duvarını kalinlastirir dedi.Ben de kullandım düzenli tatile geldik .Ben nasilsa olmuyor diye termal havuza girdim 3. Gün leke leke adet oldum
Akşamında ise normal adetteki pıhtılaşma farkli beyaz et ,deri dokusu gibi 2 parca geldi.ertesi Gün de daha büyük 2 parca daha geldi ve ilk adet olduğum günden beri sürekli bir halsizlik göz kararması, gelip giden saplanan bel ağrım var.Bugun o 2 büyük parçadan sonra göz kararması arttı ani tansiyonum düşüyor 15 dk yatıp kendime geliyorum..Polip mıdir?Kist midir?düşük müdür?bilen yaşayan var mı acaba uzaktayım da eve dönünce doktora gitcem ama bi korktum.Bakmak istemeyen olabilir şimdiden kusura bakmayin ama bilen merak eden olursa diye eke resim koyuyorum
Bulunduğuz yerde Bi sağlık ocağına gidip kan verin düşük olabilir

Canım sanki düşük mü yapmışsın. Yani sadece tahmin bı bilgim olduğundan yazmıyorum yanlıs yonlendirmeyim.

Ayy bir arkqdwşımında böyle fotosunu gördüm meger çocuk düşürmüş bu fotoda ona benziyor inşallah öyle degildir bir an doktora gt rabbim şifanı versin 🙏

Canım sanki düşük mü yapmışsın. Yani sadece tahmin bı bilgim olduğundan yazmıyorum yanlıs yonlendirmeyim.
Daha önce hiç düşük yaptınız mı?ben hiç yapmadım da ondan soruyorum bi bilgim yok ondan endiselendim, farketmemistim uzun adet oldum sandim doktora gittim 1 kez kimyasal çıkmıştı hic parca falan yasamamistim

Ayy bir arkqdwşımında böyle fotosunu gördüm meger çocuk düşürmüş bu fotoda ona benziyor inşallah öyle degildir bir an doktora gt rabbim şifanı versin 🙏
Düşük se bile bi umut benim icin üzülürüm de sevinirim de hayirlisi olsun insallah 🤗teşekkür ederim

Bunun gibi bir kaç parça Daha geldiyse düşük yapma ihtimaliniz var
Tabi bazen rahim duvarı fazla kalinlasitigi için deri gelmesi de olabiliyor ve kist te olabilir
Geçmiş olsun

Bunun gibi bir kaç parça Daha geldiyse düşük yapma ihtimaliniz var
Tabi bazen rahim duvarı fazla kalinlasitigi için deri gelmesi de olabiliyor ve kist te olabilir
Geçmiş olsun
Evet ondan da iskillendim çünkü progesteron takviye kullanmıştım rahim duvari bu sekilde dökülür mu ki fazla kalinlastiginda beyaz da olabilir mi?

Düşük se bile bi umut benim icin üzülürüm de sevinirim de hayirlisi olsun insallah 🤗teşekkür ederim
Korkma verende allah alanda . Dedigin gbi buda umut demekki oluyormuş dersin sen yinede doktoruna kesinlikle görün çünkü böyle durumlarda eger varsa içeride parça kalma durumu olabiliyor. Rabbim hayırlısını versin .

Evet ondan da iskillendim çünkü progesteron takviye kullanmıştım rahim duvari bu sekilde dökülür mu ki fazla kalinlastiginda beyaz da olabilir mi?
Olabilirmis bir ebe bana öyle demişti
Ben daha önce 2 düşük yaptım düşüge de benziyor En iyisi doktora gitmek
Ve birdaha doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanmamak :)

Daha önce hiç düşük yaptınız mı?ben hiç yapmadım da ondan soruyorum bi bilgim yok ondan endiselendim, farketmemistim uzun adet oldum sandim doktora gittim 1 kez kimyasal çıkmıştı hic parca falan yasamamistim

Ben yaşamadım ama ablam çok yaşadı canım o da böyle anlatmıştı çok benziyor. Düşük yapmış olabilirsin. Geçmiş olsun dikkat et kendine bı doktora git mutlaka.

Korkma verende allah alanda . Dedigin gbi buda umut demekki oluyormuş dersin sen yinede doktoruna kesinlikle görün çünkü böyle durumlarda eger varsa içeride parça kalma durumu olabiliyor. Rabbim hayırlısını versin .
Kesinlikle öyle o yüzden bi şükür sebebi olur gene benim icin 🤗yarin varır varmaz bi kan vericem insallah

Olabilirmis bir ebe bana öyle demişti
Ben daha önce 2 düşük yaptım düşüge de benziyor En iyisi doktora gitmek
Ve birdaha doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanmamak :)
Eczane ye danışın bu tarz ilaçlar için diyorlar doktorlar tatil öncesi bende oyle güvendim de sordum bi daha tövbe 🤗

Back