- 13 Nisan 2007
- 33.014
- 99.933
- 45
-
- Konu Sahibi cheryblossommm
Ooooo kasıma daha yıl var.karadeniz sahil ilçede oturuyorum iş yok ki atama bekliyorum kasıma kadar evdeyim yani.sanki göz kapaklarıma taş koymuşlar ya.
bence sen bahane arıyorsun evde durmak için.misalll.ayakta duramıyorum amaa
bence benim iç organlarım çoktan öldü.
ben kendi tembelliğimi ve üşengeçliğimi şu sıralar merküre bağlıyorum ondan önce dolunayaydı arada birde 'zeki insanlar üşengeç olur, dağınık olur' gibi twitler olurdu bende buna bağlayarak zekiyim ben ilişmeyin bana diye dağınıklığımı bastırmaya çalışırdımmerkürdendir yani tembellğimden değildir dimi
duramıyorum .bildiğim bi hastalığım da yok.babam da çalışmama izin vermiyor.bende baba parası yemiyim diye kpssye çalıştım kasımı bekliyorum canım.evde neler yapabilirim konusnda yardım almak istedim.bana kalsa keşke gezerim canım sıkılmaz.bence sen bahane arıyorsun evde durmak için.
sağlık sorunum yok diyorsun ama ayakta duramıyorum diyorsun.
20 yaş çok geç bir yaş baba parası yemek için.
kaldı ki sürekli ayakta durman gerekmiyor çalışırken.
okuma yazma bilmeyen insanlar nerelere geliyor. azmin gücü diye gerçek bir şey var.
bana bunun hakkında özelden bilgi verebilirmisin canım?Bulunduğun ilde tegv varsa eğitim gönüllüsü olabilirsin
kızlar 2o yaşında bi genç kızım.hastalığım falan yok çok şükür.ama kaç gündür öyle bi halsizim bıkkınım ki.hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.gözlerim durduğum yerde kapanıyo.çalışmıyorum evdeyim sohbet edecek arkadaşım da yok öyle. tv izlemek istemiyorum programlar malum.bana ne önerirsiniz :)
annem kızıyo artık senn yaşındayken ben böyle değildim diye.ya elimde olsa neler yapıcamkalkıp .ama 3 gündür 3lü koltuklar arasında saf saf dolanıyorum :)ben kendi tembelliğimi ve üşengeçliğimi şu sıralar merküre bağlıyorum ondan önce dolunayaydı arada birde 'zeki insanlar üşengeç olur, dağınık olur' gibi twitler olurdu bende buna bağlayarak zekiyim ben ilişmeyin bana diye dağınıklığımı bastırmaya çalışırdımoda olmadı başka bahaneler buluruzzzzzz
Baban çalışmana neden izin vermiyor?duramıyorum .bildiğim bi hastalığım da yok.babam da çalışmama izin vermiyor.bende baba parası yemiyim diye kpssye çalıştım kasımı bekliyorum canım.evde neler yapabilirim konusnda yardım almak istedim.bana kalsa keşke gezerim canım sıkılmaz.
karadeniz sahil ilçede oturuyorum iş yok ki atama bekliyorum kasıma kadar evdeyim yani.sanki göz kapaklarıma taş koymuşlar ya.
annem kızıyo artık senn yaşındayken ben böyle değildim diye.ya elimde olsa neler yapıcamkalkıp .ama 3 gündür 3lü koltuklar arasında saf saf dolanıyorum :)
sıkılıyorum.zaten evden çıkarmadıkları için paraya da ihtiyacım olmuyor.sıkılırım ilerde düşüncesiyle okudum okulumu bitirdim dışardan kasımda atanırım diye düşünüyorum inş.canm ondan böyleyim.umudum olmasa evde oturmm bişekilde ikna eder özele yönelirim.İyi madem kendi teşhisini de kendin koymuşsun.
Gencecik yaşta evde oturmaya,ailenden para istemeye sıkılmıyor musun?
Benim derdimin yaninida seni neki yalnizim kimsem var ama yok 3cocuk evim kira calisamiyorum gelirim yok neyapcami bilmiyorum 5yasinda oglum oldugu icin is bulamiyorum caresizim banada akil verin ne yapiyimbana bunun hakkında özelden bilgi verebilirmisin canım?
babam kasımda nasıl olsa atanırsın diye şimdi otur evde diyor.zaten anlaşıldğı üzere baskıcı bi ailem var.dua edin de atnıyım puanım yüksek ama her an herşey olabiliyor türkiyede.Baban çalışmana neden izin vermiyor?
Sordun mu kendisine; erkeğe muhtaç bir hayat mı layık görüyormuş biricik kızına?
sseninki çook ayrı bi konuymuş be abla.Allahım dermanını versin inşallah.Benim derdimin yaninida seni neki yalnizim kimsem var ama yok 3cocuk evim kira calisamiyorum gelirim yok neyapcami bilmiyorum 5yasinda oglum oldugu icin is bulamiyorum caresizim banada akil verin ne yapiyim
sıkılıyorum.zaten evden çıkarmadıkları için paraya da ihtiyacım olmuyor.sıkılırım ilerde düşüncesiyle okudum okulumu bitirdim dışardan kasımda atanırım diye düşünüyorum inş.canm ondan böyleyim.umudum olmasa evde oturmm bişekilde ikna eder özele yönelirim.