bu ne ya :(

Ayol ben sıkılmayı kibar tabirle kullandım.
Kendi sütyenini,orkidini baba parasıyla almaya utanmıyor musun demek istedim.
Madem babanı ikna etme şansın var,hemen işe gir,kasımda atanacağının garantisi yok ki!!!
bende sıkılmayı anlattığın şekilde anladım da sütyenini orkidmi de gidip baba ben orkid alcam para ver demiyorum annemle alıyoruz zaten ki konu bu değil.puanım yüksek bölümümün taban puanına göre.bbam da izin vermiiyor .

kızlar 2o yaşında bi genç kızım.hastalığım falan yok çok şükür.ama kaç gündür öyle bi halsizim bıkkınım ki.hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.gözlerim durduğum yerde kapanıyo.çalışmıyorum evdeyim sohbet edecek arkadaşım da yok öyle. tv izlemek istemiyorum programlar malum.bana ne önerirsiniz :)
ay al benden de o kadar. farkımız benim çalışıyor olmam. inan bana yataktan kalkacak halim yok sabahları,:KK45: gün içindede hiç bir iş yapmak gelmiyor içimden pencereden öyle sokağı izliyorum gün boyu :KK48:

güneşli havalarda nasılsın peki. bende bu aralar kafam beynim bulanık gibi dolaşıyorum havalardan kaynaklanıyor. işyerınde uyukluyorum resmen.

baban izin verıyorsa part time işlerde calıs 4 5 saat en azından harclık cıkartırsın kendıne hemde vakıt gecırmıs olursun.
kasıma kadar dunya zaman var valla patlarsın sen kasıma kadar evde.
bahar gelecekte yaz gelecekte tekrar sonbahar gelecek kışa gırerken sen atanacan oooooo ben koca bulur evlenır cocuga hamıle bıle kalırım o surede.
zamanını boşa gecırme lutfen

güneşli havalarda nasılsın peki. bende bu aralar kafam beynim bulanık gibi dolaşıyorum havalardan kaynaklanıyor. işyerınde uyukluyorum resmen.

baban izin verıyorsa part time işlerde calıs 4 5 saat en azından harclık cıkartırsın kendıne hemde vakıt gecırmıs olursun.
kasıma kadar dunya zaman var valla patlarsın sen kasıma kadar evde.
bahar gelecekte yaz gelecekte tekrar sonbahar gelecek kışa gırerken sen atanacan oooooo ben koca bulur evlenır cocuga hamıle bıle kalırım o surede.
zamanını boşa gecırme lutfen
güneşli havalrda dha iyim canım böyle değilim.evde çürüycm valla bu gidişle.hakkaten bi meşgale bulmak lazım

Valla ben çalışmanı öneririm. :KK51:
Kendimi her gün evde hayal bile edemiyorum çıldırırdım kesin :KK47:

X