- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
-
- Konu Sahibi cheryblossommm
havalardandır bence ,kızlar 2o yaşında bi genç kızım.hastalığım falan yok çok şükür.ama kaç gündür öyle bi halsizim bıkkınım ki.hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.gözlerim durduğum yerde kapanıyo.çalışmıyorum evdeyim sohbet edecek arkadaşım da yok öyle. tv izlemek istemiyorum programlar malum.bana ne önerirsiniz :)
düşünemiyorum bile ya beyin felç :) ölsem anlamıycam sanırımAl bendende o kadarrrr.ama bu aylarda boyle oluyor havalarin kasveti icimizi karartiyor...
e ne örüyosun :)Örgü örmeye başladım ben
Al bendende o kadarrrr.ama bu aylarda boyle oluyor havalarin kasveti icimizi karartiyor...
uzun bi kpss çalışma dönemm oldu herhangi bişey okumak istemiyorum şu sıralarhavalardandır bence ,
kıtap okumayı denedınmı
Kendime boyunluk örüyorum canım vakit geçirio iyi oldu yoksa evde kafayı yicektime ne örüyosun :)
merkürdendir yani tembellğimden değildir dimimerkürdendir o merkürden, neyseki gerileme durdu, bende son 4 gündür öyleydim inanılmaz halsizlik sıkıntı hele birde balık burcuysan değme sıkıntının keyfine :) Yani bende ki sıkıntıyı ona yordum napiyim
Bugün yarın geçer rahat ol
misalll.ayakta duramıyorum amaaçalışmanı...
çalışmanı..
çalışmanı..
karadeniz sahil ilçede oturuyorum iş yok ki atama bekliyorum kasıma kadar evdeyim yani.sanki göz kapaklarıma taş koymuşlar ya.İş baksana kendine iyi gelir eminim sosyalleşirsin hem de bu sayede aynı zamanda kendi paranı da kazandın mı şahane
bence benim iç organlarım çoktan öldü.Çalışmazsan körelmeye ve hastalıklarının artmasına zemin hazırlayacaksın.