bu ne ya :(

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.941
2.073
30
kızlar 2o yaşında bi genç kızım.hastalığım falan yok çok şükür.ama kaç gündür öyle bi halsizim bıkkınım ki.hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.gözlerim durduğum yerde kapanıyo.çalışmıyorum evdeyim sohbet edecek arkadaşım da yok öyle. tv izlemek istemiyorum programlar malum.bana ne önerirsiniz :)

havalardandır bence ,
kıtap okumayı denedınmı

Al bendende o kadarrrr.ama bu aylarda boyle oluyor havalarin kasveti icimizi karartiyor...

merkürdendir o merkürden, neyseki gerileme durdu, bende son 4 gündür öyleydim inanılmaz halsizlik sıkıntı hele birde balık burcuysan değme sıkıntının keyfine :) Yani bende ki sıkıntıyı ona yordum napiyim
Bugün yarın geçer rahat ol

demir eksikliğin olmasın canım
kadınların bir çoğunda görünüyor ve sendeki belirtiler onun gibi
bi sağlık ocağında kan testi yaptır istersen

bence kendini toparla ve iş aramaya başla hem vakit geçirirsin hem kendi paranı kendin kazanırsın hem de çevren genişler sosyalleşirsin :) ama illa evde ne yapayım diyorsan ben evde olduğum günler genelde yabancı dizilere takılıyorum güzel bir yabancı dizi bulabilirsin ingilizceye ilgin varsa bu dizilerle ingilizceni de geliştirebilirsin. bende örgü örüyorum bu aralar çok zevkli vakit de geçirmeme yardım ediyor. kitap okuyabilirsin seni bambaşka dünyalara alır götürür. mutfakla aran iyiyse yeni yeni tarifler dene o da çok zevkli oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…