bu ne şimdi...

ne olursa olsun eşinizin annesi ne kadar hır gür çıkartırsa çıkarsın nafile olur. çünkü anne yani ötesi olur mu. gelinler şunu kabullenmeli eşine kendisinden başka bir kadın aşık ve bu aşkın önüne geçemez.

iyi o zaman içim rahatladı.ben çocuklarımla çok ilgiliyim.oğlum gece eve gelmeden yatıp uyumam.gelmesini beklerim.nerde olduğunu bilmek için sürekli ararım.hasta olunca başlarını beklerim.ilaçlarını içiririm.bu arada biri 17,biri 21 yaşında.o zaman evlendirdiğimde gönül rahatlığıyla çocuklarıma karışabilirim

tabıkı de çunku nasılsan oyle olucaksın evlendıkten sonra
benim kaynanamda eşimle ne cocukken ne genclıgnde ılgılenmemıs bu kadar hatta esımı evden kovdugu bıle olmus ama sımdı kıymete bındı sankı ben esıme bakamıyorum ılgılenmıyorum gıbı hıssettırıyo

Evlendikten sonra karısı devralacak o işleri
Evlendikten sonrada aynı şekilde davranırsanız, potansiyel sevilmeyen kaynana olacağınız kesin
Şaka bir yana artık büyümüş koca adam olmuş birini ne sürekli annesinin araması, ne de sürekli karısının nerdesin diye araması bence hiç hoş değil...
Hele evlendikten sonra oğulları hasta olan kayınvalideler, sanki o evde gelin yokmuşcasına koşa koşa gelip ilaç içiriyorlar ya... çok komik oluyorlar gerçekten... küçük bir erkek çocuğu değil ki artık bu....gelini kabullenemeyişin belirtisidir (basit grip, üşütme gibi hastalıklardan bahsediyorum)
Evlendikten sonra erkek artık kendisin bir aile kurduğunu bilincine varmalı, kuzuluktan vazgeçmeli...
Kayınvalide artık oğlunun bir yuvası, karısı olduğunu benimsemeli...ve kabullenmeli....
Gelin kocasını da bir annenin doğurduğunu, üzerinde milyon hakkı olduğunu, saygı duyması gerektiğini bilmeli...

Yoksa evlilik, evlilik olmakdan çıkıyor...gövde gösterisi haline geliyor...
Sonra da bu gençler neden anlaşamadı da boşandı deniliyor ???
Her tarafda birbirine saygı duyacak...

Son düzenleme:
Eşinizin yerinde olsaydım, aileme yüzsüz denilse bende onun gibi davranırdım.

Herkes benim ailem gibi olsa buralara böyle yazı yazan insanlar olmaz o kdr seni şikayet Edicem. Ben olanı anlatıyorum sen terbiyesizlik yapıp ailemin adını ağzına alıyosunn...

Egem çıkmışsın gene meydanlara
gelinler bunları yazarken seni unutuyorlar can kaynana adayı
bendede kız var ama sanırım bende huzurevine giderim

Egem çıkmışsın gene meydanlara
gelinler bunları yazarken seni unutuyorlar can kaynana adayı
bendede kız var ama sanırım bende huzurevine giderim

ne yapayım canım,yazılanları okudukça geleceğimden korkuyorum

bende eşimin ailesini hiç sevmem ...onlarda sülalecek beni sevmez ama eşimin hatırına saygımı eksik etmem evime gelen olursa herşeyiyle ağırlar ,güler yüz gösteririm ....eşimin memleketine gitsek mecburen uğradığımızda akrabalarına aynı şekilde davranırım ...onlar bana surat ederler,laf sokarlar güler geçerim ..zaten gördüğüm ne ki yılda en fazla 1 hafta bunun için evimin huzurunu bozmam ...eşime karşı ailesini asla eleştirmem ki zaten o ne olduklarını çok iyi biliyor ve sağolsun beni hiç ezdirmedi ,benim aileme ve çevreme her zaman çok iyi davrandı eşimherşey karşılıklıdır evlilikte, bunları yapmakla birşey kaybetmiyorum aksine çok şey kazanıyorum

eşinin yerinde sende olsan çok kırılır sinirlenirsin...ne yazıkki eşlerimizin de ailesi var aynen bizim olduğu gibi ...1 günlüğüne gelip gidecek biri için değmezdi birbirinizi kırmaya ...bana kalırsa bende bakmam yüzlerine ama niye onlara istediklerini vereyim?niye huzurunu kaçırdık işte ohhh dedirteyim ? bence sıkma başkaları için canını gelsin gitsin ömür boyu kalmayacak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…