eşim anlatıyor ordan biliyorum
ne kadar iyı olursa olunsun ne gelın gelınlıgınden ne de kaynana kaynanalıgından vazgecmıyor
benim kaynanam kaynanayım tabi karıscam kaynanalık yapcam dıyor acık acık soyluyor kadın
iyi o zaman içim rahatladı.ben çocuklarımla çok ilgiliyim.oğlum gece eve gelmeden yatıp uyumam.gelmesini beklerim.nerde olduğunu bilmek için sürekli ararım.hasta olunca başlarını beklerim.ilaçlarını içiririm.bu arada biri 17,biri 21 yaşında.o zaman evlendirdiğimde gönül rahatlığıyla çocuklarıma karışabilirim
iyi o zaman içim rahatladı.ben çocuklarımla çok ilgiliyim.oğlum gece eve gelmeden yatıp uyumam.gelmesini beklerim.nerde olduğunu bilmek için sürekli ararım.hasta olunca başlarını beklerim.ilaçlarını içiririm.bu arada biri 17,biri 21 yaşında.o zaman evlendirdiğimde gönül rahatlığıyla çocuklarıma karışabilirim
canım Carrie cimm :) bende sinirlendim şimdi görünce.dünkü saygıdeger hanımefendi DEFOLUP GİTSİLER yazmıs bu saygıdeger hanımefendi de YÜZSÜZLER yazmış.ben bu gibi insanların nasıl bir aileden geldiklerini nasıl terbiye,eğitim aldıklarını merak ediyorum dogrusu.bencede senin dediğin gibi bi topik acılabilir....
interneti genelde gelinler kullanıyor ve istedikleri gibi yazıp çiziyorlar.maalesef kaynanalar bu durumda mağdur kalıyor.tabiiki tüm kaynanalar iyidir diyemem ama tüm gelinlerde iyi değil.ama bunu kabul etmek istemiyorlar.herşeyin karşılıklı anlayışla çözüleceğine inanıyorum.
benim 2 oğlum var.allah izin verirse vakti gelince evlenecekler ama okuduğum konulardan dolayı geleceğimin hiçte kolay olacağını düşünmüyorumbu nedenle birgün yalnız kalırsam huzurevine gitmeyi düşünütorum,kimseye sorun olmam böylece
Egem çıkmışsın gene meydanlara
gelinler bunları yazarken seni unutuyorlar can kaynana adayı
bendede kız var ama sanırım bende huzurevine giderim
ne yapayım canım,yazılanları okudukça geleceğimden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?