bu ne şimdi...

Kocanızın yüzüne karşı ailesi hakkında yüzsüzler derseniz ne bekliyosunuzki başka ? Sizin evinize geliyolar diye yüzsüz mü oldular evlendiniz diye aileler evinize gelmesin mi sizinki bencillik resmen eşinize karşı yüzsüzler diye bir hitapda bulunmanız çok çirkin olmuş. Bunu daha uygun bi dille konuşabilirdiniz daha kadın evinize gelmeden niye bu kadar panik olup huzurunuzu bozuyosunuzki gelir gider sizin evinizi satın alacak hali yok ya. Sizin kendi aileniz evinize biraz sık gelse yüzsüzler gelmeyin mi diyeceksiniz ?

çok seviyesizce bir tartışma olmuş...
Oysa misafir ağırlamak insanı onure eden bir şeydir..

Ben misafir gelmedi mi mutsuz olurum
heleki eşimin ailesi gelecek dört dönerim...

Nedir bu misafir kabusu paranoyası....
Bir gün o dört duvar size yetmez...

katiliyorum sana

hayir nedir yani alip veremedigi konu sahibinin, utanmadan esime beddua etim diyor..
bence asil esin senden cocuk yapmassin, yarin öbür gün o cocuga beddua edersin sen sirf cocuk gece yarisi agliyor diye..
böyle bir sacmalik olabilirmi yaa.. resmen kan beynime fiskirdi sinirden klavyeyi kiracam, bu nasil bir insanliktir
nasil bir SEVGI SAYGIDIR.. bi misafir gelecek diye bukadar saygisizca seviyesizce davranip esine hemde 'SEVDIGIN ADAMA' beddua ediyorsun

ben hergün basimi yastigima koydugumda, ailelerim, sevdiklerim, nisanlim icin dua ediyorum allahima.. bizi kavustur allahim onu bana bagisla diye..
sen nasil bukadar rahat beddua ediyorsun? hicmi vicdanin yok senin ya.. allah bilir simdi birde barismissindir esinle 'seni seviyorum' diyorsundur esine utanmadan..
zavalli adam bi bilse neler düsünüp dedigini.. icin nasil rahat ediyor gercekten saskinlik icerisindeyim
allah korusun böyle insanlardan bizleri.. kusura bakma yorumum sert insallahda uyari almam ama cok cirkin bu yaptigin cok..

Son düzenleme:

Ayni beni anlattin sanki.. Benim sana tavsiyem, ailesini ona karsi kötüleme hic bi zaman. Birak gelsin yengesi, senin dedigin gibi iclerinden en normali oysa, onla kontak kurmaya bak, arkanda hep o durur o zaman. Iyi davran hep esine, ama arada lafini da sok bence, yoksa tepene cikar. Ayni sen gibi bende okuyorum, görümcem 16 yasinda, ama 30 yasinda almis basini gitmis hayatin anlamini bulmus herseyi ögrenmis gibi davraniyor. Bir günden bir güne kisisel birsey yüzünden kavga etmedik, hep ailesinin karismak istegi ve burunlarini sokma istegi yüzünden limoni oluyoruz esimle. Ne yapicam bende bilmiyorum artik. Esim ve ailesi ailemle konusmuyor, bende onunkileri 1½ aydir aramiyorum.
Esin seni sevip saygi duyuyorsa esine bak sadece, ailene saygi duyuyorsada kafana baska bisey takma bence. Cocuk konusunda aceleci davranma derim..
umarim düzelir hersey :)

konu sahibi okadar laflardan sonra bidaha ugramaz demedi demeyinn... yengesi geliyor diye tavir buysa topluca gelseler adami bosayacak arkadas herhalde..

yengesi gelse 2 saat sizde otursa ne olur ki:26:eşinin üstüne çok gitmişsin adam da yanlış da olsa bir tepki vermiş hangi erkek olsa söylediklerinize tepki verirdi
daha ılımlı olmanı öneririm

ayol yenge yanınıza yerleşecek gibi tepki vermişsin. uzaktan geliyormuş. size değer veriyor ki işinin arasında size de zaman ayırmış. görmek istemiş.
ev ziyareti bu kadar abartılır mı anlamadım.

şimdiki gelinler pek bir garip. Ben de bir hanımın geliniyim, ayrıca oğlan annesiyim. Ay oldu olacak oğullarımızı evlendirince evlatlıktan reddedelim de gelinlerimizin huzuru kaçmasın...

şimdiki gelinler pek bir garip. Ben de bir hanımın geliniyim, ayrıca oğlan annesiyim. Ay oldu olacak oğullarımızı evlendirince evlatlıktan reddedelim de gelinlerimizin huzuru kaçmasın...

evet canım oğullarımızla evlenince ailesiunutulsun isteniyor.aslında böyle uğraşacaklarına anasız-babasızlarla evlenseler de herkes rahat etse

dün yerden yere vurulmuştuk Egem, kaynanayı savunduğumuz için

şimdi gelde bu konuya yorum yazma

ben size diyorum ki forum eşinin akrabalarını istemeyen gelinlerden geçilmiyor da bana inanmıyorsunuz
yine ben kötü oluyorum

canım Carrie cimm :) bende sinirlendim şimdi görünce.dünkü saygıdeger hanımefendi DEFOLUP GİTSİLER yazmıs bu saygıdeger hanımefendi de YÜZSÜZLER yazmış.ben bu gibi insanların nasıl bir aileden geldiklerini nasıl terbiye,eğitim aldıklarını merak ediyorum dogrusu.bencede senin dediğin gibi bi topik acılabilir....

evet canım oğullarımızla evlenince ailesiunutulsun isteniyor.aslında böyle uğraşacaklarına anasız-babasızlarla evlenseler de herkes rahat etse

ay aynen yaa. Evladı olmayan ne anlar. Kaynana ne yapsa kötü zaten. Arar aman çok arıyor; aramaz ölsek haberleri olmaz diyorlar. Insanlara yaranmak zor. Benim kaynanam da çektirdi bana, hem hamile hem de annemi kaybetmiştim o dönem. Sabrettim ve onu kazandım. Şimdi nasıl iyi aramız Allah nazardan saklasın.

dün yerden yere vurulmuştuk Egem, kaynanayı savunduğumuz için

interneti genelde gelinler kullanıyor ve istedikleri gibi yazıp çiziyorlar.maalesef kaynanalar bu durumda mağdur kalıyor.tabiiki tüm kaynanalar iyidir diyemem ama tüm gelinlerde iyi değil.ama bunu kabul etmek istemiyorlar.herşeyin karşılıklı anlayışla çözüleceğine inanıyorum.

benim 2 oğlum var.allah izin verirse vakti gelince evlenecekler ama okuduğum konulardan dolayı geleceğimin hiçte kolay olacağını düşünmüyorumbu nedenle birgün yalnız kalırsam huzurevine gitmeyi düşünütorum,kimseye sorun olmam böylece

ya aglanacak halimize güler olduk.yazını okuyunca gülüverdim tutamadım kendimi.ee nolcak böyle gelin bulursa oglanlar işimiz zor valla.huzur evindeki yaslılar da bu tarz düşünen insanların eseri ...önceden huzur evlerine ailelerini bırakanlara adam gözüyle bakılmazdı.şimdi avrupalastıkya güya herkes herşeyi yapar hayat onun hayatı değil mi istediği gibi yasar düşüncesine büründük.Allah sonumuzu hayır etsin. babası oğluna bag bagıslamıs oğlu babasına bir salkım üzümü vermemiş

Bekarken dogru duzgun ılgılenmezken evlenince kıymetli oluyo çocukları bende buna sinir oluyorum bir gelin olarak gecen memleketten dönüyoruz 10 kere aradı kaynana acmayınca da kızıyo bagırıyo bekarken arıyomuydu diyorum yok diyo bu ne oluyo şimdi

bekarken ilgilenmediklerini nereden biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…