bu ne şimdi...

2 defa okudum acaba yanlismi anladim diye..

sen kocani sevmiyorsun, sevsen böyle sacma sapan bir konu yüzünden asla bu tepkiyi vermezdin

evinize misafir gelmis kim olursa olsun HOSGELDIN demek düser eyer biraz olsun esinin hatri varsa..

incilerinmi dökülecek 2 gün agirlasan esinin hatri icin..

sen nasil bir evlilik yürütüyorsun o adama acidim.. beddua etim diyorsun, gelemesin diyorsun ya sen hastamisin?
allah korusun esine birsey olsa zil takip oyniyacakmisin? cocuk oyuncagimi bu beddua isi bu sözler? nebicim bir akil allahim ya..
unutma DÖNER DOLASIR SENI BULUR!!

evlenirken 'canimin ici hayatim canimdaki can' dedigin bir yastigi paylastigin kisiye beddua ediyorsun..

yazik cok yazik..
allah büyük görüyor herseyi..

Son düzenleme:
bu ne kadar kötü bir dil hemde esinize karsi
bu erkeklerin ailesi olmasinda bayanlarin hep annesi-babasi olsun
resmen düsünceniz bu,insan esinin hatirina böyle konusmaz ama siz esinize cok kötü beddualar ediyorsunuz,
ve hic korkmuyorsunuz o sizin esiniz yazik ya bu nasil bir ruh halidir anlayamadim

ileride çocuğun olunca onun evine gitmeyecek misin? ya da istenmesen, arkandan böyle hakaret edilse hoşuna mı gidecek? ayıp yahu.

hanimefendi sizin bu yaptiklarinizi yapan binlerce bayan var bunlarla beraber
+ cocuk sahibi olanlar da var
belkide sizin yaptiklarinizi yapmayip ama daha agir iscilik yapan bayanlar da var.
diyecegim o ki yaptiklariniz cok bisey degil ki dert edinip SAYGIYI elden birakasiniz.
Rabbim daha agir dertlerden korusun hepimizi.

Son düzenleme:
Sizin acilen psikolojik yardım almanız lazım. 'İnşallah gelemez' ne demek ya ? Ya gerçekten eve gelirken başına bir iş gelse, vicdanınız rahat olacak mı ?

Annem ölüde diride insanla kaldırılır der.Bu kadar yanlız yaşamak istiordun evlenmeyecektin.Kusura bkma ama senin ailen hiç gelmiyormu sana da kocanın ailesi gelince tepki veriyorsun birde çekinmeden yüzsüz diyorsun.
Yengesi 2 gün kalsa ne olur. Kadının ihtiyacı doğmuş.Yarın birgün seninde işin düşer.
Bu şekilde davranırsan eşini kaybedersin.Yanlıxz bir hayatta nasıl mutlu oluyorsun anlamak zor.

Bence bu kadar basit bir konu yüzünden eşinle böyle seviyesizce kavga etmen yanlış. İttirme kaktırma falan, ilişkinizi iyi bir yere götürmez.

Ah gercekten süper olurdu

o zamanda eşinizle evlenmezdiniz..kimsesiz yurdunda büyümüş..kimsesi yok gözüyle bakardınız..
anlamıyorum gerçekten 2 defa okudum yenge geliyosa gelsin nedir yani..yaptıgınız gerçekten ayıp..
en çokta eşinize beddua etmeniz..
yazık..
nasıl sevgidir bu!!

konu sahibi birde şey yazmış..kendimizle alakalı sorun yasarsak hemen bırakır giderim.. seni silah zoruylamı evlendirdiler..insan sevdiği için böylemi konusur
çok sertim yüz bulamıyolar falan..
allah kocanıza sabır versin....
yaptıklarınızı bende yapıyorum...bizimle birlikte birçok kadın yapıyor..
sevecen olmayıi,uysal olmayı öğrenin biraz ama sizin sonunuz yalnızlık gibi göörünüyor
eve misafir alma..
eşinin ailesni alma..
eşin gelmesin die beddua et...
neyi hakketiğinin payını sen biç!
çekilecek gibi biri değilsin

Son düzenleme:
ne kadar ayıp ya,ailesi geliyor diye bu kadar tepki verilir mi?yengesi seni adam yerine koyup evinize gelmek istiyor yaptığınıza bakın
birde kişisel mevzu olsa bırakıp gidecekmiş o ne özgüven o !!! dikkat et de sen bırakmadan eşin seni bırakmasın:)seninle evlendi diye ailesinden mi vazgeçecek,birde bu konuyu açıp yandaş mı arıyorsun kendine..yazık yazıkk

ewet cnm kendine yandaş arıyordu ama burda hiç kimsenin kendisi kadar cadı olmadığını anlayınca kaçtı ::)))

Aynen katılıyorum, abartmış, üstelik bir de beddua etmiş ki (sanırım eşine) o daha fena

Geldigini duyup kendi evine davet etmemesi ayıp olurdu bence..
Hatta ve hatta buraya kadar geliyorsun, bize gelmiyorsun deyip gönül koyan insanlar da var.
Gercekten cok büyütülmüs.. Hersey kendi etrafında dönmüyor!
Evlendiniz, ayrı bir yuvanız var ona da tamam, ama ben calısıyorum kimse gelmesin, benim ailem gelmiyor diyorsunuz..
Her insan bir degildir ki!
Cok sık bogaz ediyor olabilirler ona da lafım yok ama yengenin ne sucu var?
Haftaici evinde misafir agırlıyorsun diye nasıl bir yüz bulacaklar?
O gelsin, gitsin o sert tavrını yine takınırsın o zaman..
Hani o halin olmasa yüzsüzlükler diz boyu olacak ya?

Ben anlamadım bu ne büyük tepkidir.
Tamam bak ailesi gelip gitmenin dozunu ayarlayamayabilir. Böyle aile çok, gençleri kendi haline bırakmayan, sürekli bir arada olmak için taciz eden. Ama gelecek kişi anladığım kadarıyla anlayışlı ve sevdiğiniz biri. Neden bu kadar kavga çıkardınız ki?

eşinizin davranışı hoş değil evet ama sizinde tepkiniz aşırı geldi bana
her ne kadar kötü bişeyi de olsa kimse ailesine laf söylensin istemez
eşiniz de bi an sinirlenmiştir
ama sizin ona beddua edecek kadar sinirli olmamanız lazım biraz empati kurun derim..

şimdi gelde bu konuya yorum yazma

ben size diyorum ki forum eşinin akrabalarını istemeyen gelinlerden geçilmiyor da bana inanmıyorsunuz
yine ben kötü oluyorum

cok aşırı abartmışsınız. hafta ii neden gelinmesin sürekli olmadıktan sonra. çalışmayı neden bu kadar abartırlar anlamıyorum. bende calışıyorum ve herkesede zaman ayırabiliyorum. tavrınız çok çirkin

bence arkadaş tüm yaşananlar üst üste geldiğinden strese girmiş. tüm hepsini aynı anda yapmak herkezin harcı değil malesef. tez yaz, işe git çalış yemekti vs. uğraşmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…