konu sahibi arkadaş bize de kızdı kaçtı hanımlar
bize de beddua etmesin:26:
Tabi canım hiç olmaz mıydı ?
Hem kel kalırdınız hem fodul..
ALLAH size başka dert vermesin hanımefendizira en büyük derdiniz bu ise ALLAH beterinden saklasın mazallah ..Hem anası babası sağ olan bir eş alacaksınız, sonra da yok efendim gelmesinler gitmesinler...Ohhhhğğğğ (!)
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner dua edinde keserin ucu size dönmesin
ileride çocuğun olunca onun evine gitmeyecek misin? ya da istenmesen, arkandan böyle hakaret edilse hoşuna mı gidecek? ayıp yahu.
dillendirmesem hiç bizden gitmezler cnm.bakma ben sert ve katı davranıyorumda yüz bulamıyorlar...şuan hem çalışıyorum,hem üds kursuna gidiyorum,hem yükseklisans tezi hazırlıyorum,hem evliyim,hemde böle acaip bir ailesi olan kocam var...kocamla bir gün kişisel bir nedenle kavga etmiş olsak bırakıp gidicem ama tek neden ailesinin sürekli bize dahil olmaya çalışması.benle yaşıt kızları var elini birşeye sürmez.ben bu kadar işi bir arada yürütüyorum ama bak görki beni anlamıyolar.bu kız nelerle uğraşıyor bide biz rahatsız etmeyelim demiyorlar....
Ah gercekten süper olurdu
konu sahibi birde şey yazmış..kendimizle alakalı sorun yasarsak hemen bırakır giderim.. seni silah zoruylamı evlendirdiler..insan sevdiği için böylemi konusur2 defa okudum acaba yanlismi anladim diye..
sen kocani sevmiyorsun, sevsen böyle sacma sapan bir konu yüzünden asla bu tepkiyi vermezdin
evinize misafir gelmis kim olursa olsun HOSGELDIN demek düser eyer biraz olsun esinin hatri varsa..
incilerinmi dökülecek 2 gün agirlasan esinin hatri icin..
sen nasil bir evlilik yürütüyorsun o adama acidim.. beddua etim diyorsun, gelemesin diyorsun ya sen hastamisin?
allah korusun esine birsey olsa zil takip oyniyacakmisin? cocuk oyuncagimi bu beddua isi bu sözler? nebicim bir akil allahim ya..
unutma DÖNER DOLASIR SENI BULUR!!
evlenirken 'canimin ici hayatim canimdaki can' dedigin bir yastigi paylastigin kisiye beddua ediyorsun..
yazik cok yazik..
allah büyük görüyor herseyi..
ne kadar ayıp ya,ailesi geliyor diye bu kadar tepki verilir mi?yengesi seni adam yerine koyup evinize gelmek istiyor yaptığınıza bakın
birde kişisel mevzu olsa bırakıp gidecekmiş o ne özgüven o !!! dikkat et de sen bırakmadan eşin seni bırakmasın:)seninle evlendi diye ailesinden mi vazgeçecek,birde bu konuyu açıp yandaş mı arıyorsun kendine..yazık yazıkk
Aynen katılıyorum, abartmış, üstelik bir de beddua etmiş ki (sanırım eşine) o daha fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?