Keşke eşinizi analı babalı kesimden değilde kimsesiz çocukların büyüdüğü bir yetiştirme yurdundan alsaymışsınız, ne gelen olurdu ne giden
dillendirmesem hiç bizden gitmezler cnm.bakma ben sert ve katı davranıyorumda yüz bulamıyorlar...şuan hem çalışıyorum,hem üds kursuna gidiyorum,hem yükseklisans tezi hazırlıyorum,hem evliyim,hemde böle acaip bir ailesi olan kocam var...kocamla bir gün kişisel bir nedenle kavga etmiş olsak bırakıp gidicem ama tek neden ailesinin sürekli bize dahil olmaya çalışması.benle yaşıt kızları var elini birşeye sürmez.ben bu kadar işi bir arada yürütüyorum ama bak görki beni anlamıyolar.bu kız nelerle uğraşıyor bide biz rahatsız etmeyelim demiyorlar....
dün akşam eşim geldi telefonda babasıyla konuşuyordu,anladım bir şey olduğunu.memleketten yengesi geliyomuş birgün onlarda kalcakmış.tabi benim kocam herşeyi bana dank diye söyler keçilerim tepeme cıkar.bizede uğrar dedi. bende o kadın gelmez dedim cünkü anlayışlı biridir o öle calışan insaanın evine haftaiçi patavatsızca gelmez.neyse dedimki kocama gelsin zaten evlendiğimiz günden beri bize sizinkilerden yani sizin aileden başka kimse gelmiyor.yüzsüzler dedim.o da bundan sonra sizden biri gelirse sorucam falan dedi.kumandayı attı .ardından beni ittirdi.orta sehpayı ters cevirdi.bende delirdim tabi.sen bide cocuk istiyosun.senin neyine güvenip cocuk yapım ben dedim.gitti yattı bu.sonra bende tv izliyorum kalktı sigara içti ardından bende yattım sonra baktım gece gelmiş yanıma.sabah işe gittim aramış müzik dinletiyo dinlemedim suratına kapadım.şimdi kursta 9 da gelcek cok sinirliyim halen ona hatta sabah baya beddua ettim işallah gelemez diye niye böle oluyoruz biz ya.halen öğrenemedi şu ailesiyle benimle olan dengeyi…..
dün akşam eşim geldi telefonda babasıyla konuşuyordu,anladım bir şey olduğunu.memleketten yengesi geliyomuş birgün onlarda kalcakmış.tabi benim kocam herşeyi bana dank diye söyler keçilerim tepeme cıkar.bizede uğrar dedi. bende o kadın gelmez dedim cünkü anlayışlı biridir o öle calışan insaanın evine haftaiçi patavatsızca gelmez.neyse dedimki kocama gelsin zaten evlendiğimiz günden beri bize sizinkilerden yani sizin aileden başka kimse gelmiyor.yüzsüzler dedim.o da bundan sonra sizden biri gelirse sorucam falan dedi.kumandayı attı .ardından beni ittirdi.orta sehpayı ters cevirdi.bende delirdim tabi.sen bide cocuk istiyosun.senin neyine güvenip cocuk yapım ben dedim.gitti yattı bu.sonra bende tv izliyorum kalktı sigara içti ardından bende yattım sonra baktım gece gelmiş yanıma.sabah işe gittim aramış müzik dinletiyo dinlemedim suratına kapadım.şimdi kursta 9 da gelcek cok sinirliyim halen ona hatta sabah baya beddua ettim işallah gelemez diye niye böle oluyoruz biz ya.halen öğrenemedi şu ailesiyle benimle olan dengeyi ..
dün akşam eşim geldi telefonda babasıyla konuşuyordu,anladım bir şey olduğunu.memleketten yengesi geliyomuş birgün onlarda kalcakmış.tabi benim kocam herşeyi bana dank diye söyler keçilerim tepeme cıkar.bizede uğrar dedi. bende o kadın gelmez dedim cünkü anlayışlı biridir o öle calışan insaanın evine haftaiçi patavatsızca gelmez.neyse dedimki kocama gelsin zaten evlendiğimiz günden beri bize sizinkilerden yani sizin aileden başka kimse gelmiyor.yüzsüzler dedim.o da bundan sonra sizden biri gelirse sorucam falan dedi.kumandayı attı .ardından beni ittirdi.orta sehpayı ters cevirdi.bende delirdim tabi.sen bide cocuk istiyosun.senin neyine güvenip cocuk yapım ben dedim.gitti yattı bu.sonra bende tv izliyorum kalktı sigara içti ardından bende yattım sonra baktım gece gelmiş yanıma.sabah işe gittim aramış müzik dinletiyo dinlemedim suratına kapadım.şimdi kursta 9 da gelcek cok sinirliyim halen ona hatta sabah baya beddua ettim işallah gelemez diye niye böle oluyoruz biz ya.halen öğrenemedi şu ailesiyle benimle olan dengeyi…..
Kendi aileniz neden gelmiyor bilmiyorum ama kadın ugramak istemis iste? Anası, babası hep geliyorsa onun sucu ne? Memletinden baska bir yere gidiyor sonucta normaldir es, dost ziyareti. Esinizin bize de gelir demesi cok normal.
Kırk yılda bir evinizde haftaici misafir agırlamayı ne kadar cok büyütmüssünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?