N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KüçükAnne_
-
Komşunuz zaten seviyesiz bir insanmış....Sizin hayatınız hakkında konuşmak,laf sokuşturmak ne demekkötükedihüsokötükedihüso...Ben olsam hiç görüşmem,o komşuyla vede soğuk dururdum....Ciddi hastalık ölüm gibi zaruri durumlar hariç....Ne işiniz var bayramda seyranda böyle insanlarda....Karşılaşırsanız,tebrik edin bayramını...Birde bayram günü moralinizi bozmuşkötükedihüsoya bir sorunumuz yok ama laf sokmaya bayılırlar .bende sizler gibi düşündüm dalgınlıktır dedim ama annemde yedinmi sen dedi.hiçmi aklına gelmedi peki.kasıtlı yapıldıysada neden yaptılar anlamadım.ama ben artık onlara gitmeyeceğim gelirlersede kapım açık gelsinler .ha olduda geldiler bize bende onlara tatlı indireceğim ben sizde yemedim ama buyrun ben size ikram edeyim diyeceğim lafı vuracağım.onlar en ufak şeyde laf vuruyorlar insanın zayıf noktasından vuruyorlar olmadık laf ediyorlar zaten bu son olanda bardağı taşkıran son damla oldu çünkü benim stresten sütüm kesildiğinde bebeğime mama başladığımda herkese o bilerek kesti sütünü verömiyor hiç emzirmiyor hep mama veriyor demişler anneme bile düşünün. ve daha başka şeylerde.ama bunlara rağmen hiç birşey demedim onlara konu bile açmadım duydum ama duymamızlıktan geldim ve hiç aramı bozmadım kötü laf söylemedim. aramızzda bundan baska sorun yook .offf artık insanlardan okadar çok soğudumki kişmseye guvenmek muhatap olmak istemiyorum . heryer sahte insanlarla dolu artık ayırt edemiyorum .babama bile güvenemezken babam bile neler yaptı çekti gitti ben el oğluna el kızına nasıl güvenebilirim ve ben bu şekişlde nekadar yaşabilirim ..otur evinde kızınabak işte salak kafam(
ya bir sorunumuz yok ama laf sokmaya bayılırlar .bende sizler gibi düşündüm dalgınlıktır dedim ama annemde yedinmi sen dedi.hiçmi aklına gelmedi peki.kasıtlı yapıldıysada neden yaptılar anlamadım.ama ben artık onlara gitmeyeceğim gelirlersede kapım açık gelsinler .ha olduda geldiler bize bende onlara tatlı indireceğim ben sizde yemedim ama buyrun ben size ikram edeyim diyeceğim lafı vuracağım.onlar en ufak şeyde laf vuruyorlar insanın zayıf noktasından vuruyorlar olmadık laf ediyorlar zaten bu son olanda bardağı taşkıran son damla oldu çünkü benim stresten sütüm kesildiğinde bebeğime mama başladığımda herkese o bilerek kesti sütünü verömiyor hiç emzirmiyor hep mama veriyor demişler anneme bile düşünün. ve daha başka şeylerde.ama bunlara rağmen hiç birşey demedim onlara konu bile açmadım duydum ama duymamızlıktan geldim ve hiç aramı bozmadım kötü laf söylemedim. aramızzda bundan baska sorun yook .offf artık insanlardan okadar çok soğudumki kişmseye guvenmek muhatap olmak istemiyorum . heryer sahte insanlarla dolu artık ayırt edemiyorum .babama bile güvenemezken babam bile neler yaptı çekti gitti ben el oğluna el kızına nasıl güvenebilirim ve ben bu şekişlde nekadar yaşabilirim ..otur evinde kızınabak işte salak kafam(
ya bir sorunumuz yok ama laf sokmaya bayılırlar .bende sizler gibi düşündüm dalgınlıktır dedim ama annemde yedinmi sen dedi.hiçmi aklına gelmedi peki.kasıtlı yapıldıysada neden yaptılar anlamadım.ama ben artık onlara gitmeyeceğim gelirlersede kapım açık gelsinler .ha olduda geldiler bize bende onlara tatlı indireceğim ben sizde yemedim ama buyrun ben size ikram edeyim diyeceğim lafı vuracağım.onlar en ufak şeyde laf vuruyorlar insanın zayıf noktasından vuruyorlar olmadık laf ediyorlar zaten bu son olanda bardağı taşkıran son damla oldu çünkü benim stresten sütüm kesildiğinde bebeğime mama başladığımda herkese o bilerek kesti sütünü verömiyor hiç emzirmiyor hep mama veriyor demişler anneme bile düşünün. ve daha başka şeylerde.ama bunlara rağmen hiç birşey demedim onlara konu bile açmadım duydum ama duymamızlıktan geldim ve hiç aramı bozmadım kötü laf söylemedim. aramızzda bundan baska sorun yook .offf artık insanlardan okadar çok soğudumki kişmseye guvenmek muhatap olmak istemiyorum . heryer sahte insanlarla dolu artık ayırt edemiyorum .babama bile güvenemezken babam bile neler yaptı çekti gitti ben el oğluna el kızına nasıl güvenebilirim ve ben bu şekişlde nekadar yaşabilirim ..otur evinde kızınabak işte salak kafam(
birşey kafamı kurcalıyor, annene bunları söyledği zaman annenin tepkisi ne olmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?