- Konu Sahibi 26yasindayim
-
Ben başka bir dünyadamı yaşıyorum acaba?
Keşke her terbiyesizlik böyle olsa,adam konsere davetiye vermiş..bunun neresi kötü?
Ha konser oteldeymiş bu mu?Otelde konserler ,yemekler olur bilirsiniz heralde..odada iki kişilik konserse onu bilemem..
o zaman haklısınız,adam resmen kötü emellerine alet edecekmiş derdim.
ya bikac konunu okudum da cidden tuhaf bi hayatin var yani. bi de hayatinda her olani buraya yaziosun o da ilginc. neyse buna gelecek olursak bence sen de adamdan etkilendin en azindan doktor olmasi cekmistir seni, yoksa bileti geri verirdin bahaneyle savustururdun adami. ama bence sen bulusmak istiyosun. bi de suna inaniyorum eger sen yuz vermesen kimse bilet alip da sana vermez.
$uana kadar yazilan o kadar yaziniz var ki bi adami tersleyememi$siniz bile belli ki ho$unuza gitmi$
Isteyen kadin kendine bu $ekilde hitap edilmesini, bakilmasini, sokulmasini,... vs.. ENGELLER karde$im. Ne demek yanimdan gitti veremedim. Masasina da mi birakamadiniz.
Hadi eyvallah, "enayi ye bak verdi 700 milyon degerinde bilmem ne biletini" diyorsunuz ne oldugunu da çok iyi biliyorsunuz.
Gidin yanina "Merhaba, bilet için ni$anlimda bende çok mutlu olduk te$ekkür ederiz, 2 ki$ilik di dimi?" diye agzinin payini da verebilirsiniz.
Yüzsüze yüzsüz olcaksiniz.
Önüne bir bilet atiliyor. Ne kadar agir bi hakaret / hareket.clk clk clk
Ama siz özür olarak görüyorsaniz mutlaka ni$anliniza yalan söyleyin yilba$inda doktorla beraber eglenin hem güzel bir özür diler sizden.
canim sana katiliyorum... nekadar terbiyesiz birsey bu hakaret resmen saygisizlik bu... adam bileti söyledigi an cikardim odadan.. konu sahibi ise oturmus sohbet etmis adamla resmen..., verme firsatim olmadi diyor masasina birakipta gidebilirdi...., yani bilmiyorum bana acikcasi cok mantiksiz geldi bu konu... ne demek bu demis ama doktorun ne demek istedigi ap acik ortada konu sahibiyle birseyler yasamak istiyor ap acik..bunu burda yorum yazan herkez anlamis ama sen anlamamissin ilginc.. enteresan..., ve sözlü olmasida doktoru ilgilendirmemis anlasilan, terbiyesizlik yapip belki kolay lokmadir kandiririm gibisinden aldi o bileti bence.. özür olsaydi 2 bilet alirdi al nisanlinla eylen derdi..., konu sahibimiz ya gözünü acmiyor yada acmak istemiyor cünkü hosuna gidiyor...., nisanlin biliyormu bu durumu? bilmiyorsa ve söylemediysende ögrendiginde cok yanlis düsünebilir hakkinda...
bana ıyı nıyetlı olsaydı 2 bılet verırı nısanlı gıdersın kusura bakma falan derdı dıye dusunuyorum.
yanı adam sana kendıyle kutlanmak uzedre bır bılet vermıs anlaıgım kadarıyla degılmı. bence nısanlım ızın vermedı bızım ogunle ılgılı farklı bır planımız olacak de...
Bunun neresi terbiyesizlikki,çok normal bir hareket..
odada kıza tacizde bulunmamış,medeni bir şekilde konsere davet etmiş..kızımızda geri çevirmemiş.
Ben bunda bir terbiyesizlik görmüyorum. Eskiden Volkan Konak konserinde hosteslik yapmıstım ve bir oteldeydi.
Gayet elit insanların katıldıgı bir ortam oluyor. Medenice davet etmiş.
Haa ayrıca evet hoslanmıs olabilir bu gayet normal bende hoslanırdım bu durumdan gururumu oksardı davet edılmek geri cevirirdim ertesi günü ama hosuma giderdi ne olmus yani..
Adamın niyetinin kötü oldugunu düşünmüyorum konseri izler yer içer eve bırakır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?