Bu ne demek oluyor sizce

ya bikac konunu okudum da cidden tuhaf bi hayatin var yani. bi de hayatinda her olani buraya yaziosun o da ilginc. neyse buna gelecek olursak bence sen de adamdan etkilendin en azindan doktor olmasi cekmistir seni, yoksa bileti geri verirdin bahaneyle savustururdun adami. ama bence sen bulusmak istiyosun. bi de suna inaniyorum eger sen yuz vermesen kimse bilet alip da sana vermez.

Ben başka bir dünyadamı yaşıyorum acaba?
Keşke her terbiyesizlik böyle olsa,adam konsere davetiye vermiş..bunun neresi kötü?
Ha konser oteldeymiş bu mu?Otelde konserler ,yemekler olur bilirsiniz heralde..odada iki kişilik konserse onu bilemem..
o zaman haklısınız,adam resmen kötü emellerine alet edecekmiş derdim.

Allah askina siz bu konser davetinin özür dilemek amaciyla verilmis oldugunu söylemeyin sakin!?

Bu olayda art niyet aramamak ya cok iyi niyetli olmayi (safliga kadar yolu var) yada cok genis olmayi gösterir.

O doktor senelerdir birilerine bagirip cagiriyordur hastanede, herkesten bu sekilde özür dileyecek olsa, konser bilet satis merkezleri sayesinde köseyi döner.

Olay su ki, doktor beyimiz kizimizin iliskisi oldugunu bile bile kizimiza oltayi atmak istemis. Evet, diger arkadasa katiliyorum, TERBIYESIZ'in teki!! Hatta ahlaksiz!!

Son düzenleme:
$uana kadar yazilan o kadar yaziniz var ki bi adami tersleyememi$siniz bile belli ki ho$unuza gitmi$ :51:

Isteyen kadin kendine bu $ekilde hitap edilmesini, bakilmasini, sokulmasini,... vs.. ENGELLER karde$im. Ne demek yanimdan gitti veremedim. Masasina da mi birakamadiniz.
Hadi eyvallah, "enayi ye bak verdi 700 milyon degerinde bilmem ne biletini" diyorsunuz ne oldugunu da çok iyi biliyorsunuz.

Gidin yanina "Merhaba, bilet için ni$anlimda bende çok mutlu olduk te$ekkür ederiz, 2 ki$ilik di dimi?" diye agzinin payini da verebilirsiniz.
Yüzsüze yüzsüz olcaksiniz.
Önüne bir bilet atiliyor. Ne kadar agir bi hakaret / hareket. :19::20: clk clk clk

Ama siz özür olarak görüyorsaniz mutlaka ni$anliniza yalan söyleyin yilba$inda doktorla beraber eglenin hem güzel bir özür diler sizden.:64:

adayanneyime katiliyorum bence konu sahibi 'ay ne demek istio bu doktor' derken, 'bakin bana doktorlar teklif ediyo' demek istio. kusura bakmayin da salak degiliz biz..

hosunami gitti birde ? adam acik acik seni otelde bir konsere davet etmis..., ve sende masasina koyup gitmemissin? sana güzelsin bilmem ne laflar etmis sende tsk etin? .. nisanlina bunu anlatinmi? ben olsam o doktorla muhatap bile olmazdim ama sen acik acik demissin hosuma gitti diye.., özür olarak demis birde.. özür edecek insan ya 2 bilet verir al nisanlinla git der, yada gel sana kahve ismarliyim öglen paydosunda der... adamin niyeti ap acik ortada, daha fazla muhatap olursaniz.. bilmiyorum artik senin bilecegin birsey...

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bikac konunu okudum da cidden tuhaf bi hayatin var yani. bi de hayatinda her olani buraya yaziosun o da ilginc. neyse buna gelecek olursak bence sen de adamdan etkilendin en azindan doktor olmasi cekmistir seni, yoksa bileti geri verirdin bahaneyle savustururdun adami. ama bence sen bulusmak istiyosun. bi de suna inaniyorum eger sen yuz vermesen kimse bilet alip da sana vermez.

:46::46::46::46::46::46::46:..............................

$uana kadar yazilan o kadar yaziniz var ki bi adami tersleyememi$siniz bile belli ki ho$unuza gitmi$ :51:

Isteyen kadin kendine bu $ekilde hitap edilmesini, bakilmasini, sokulmasini,... vs.. ENGELLER karde$im. Ne demek yanimdan gitti veremedim. Masasina da mi birakamadiniz.
Hadi eyvallah, "enayi ye bak verdi 700 milyon degerinde bilmem ne biletini" diyorsunuz ne oldugunu da çok iyi biliyorsunuz.

Gidin yanina "Merhaba, bilet için ni$anlimda bende çok mutlu olduk te$ekkür ederiz, 2 ki$ilik di dimi?" diye agzinin payini da verebilirsiniz.
Yüzsüze yüzsüz olcaksiniz.
Önüne bir bilet atiliyor. Ne kadar agir bi hakaret / hareket. :19::20: clk clk clk

Ama siz özür olarak görüyorsaniz mutlaka ni$anliniza yalan söyleyin yilba$inda doktorla beraber eglenin hem güzel bir özür diler sizden.:64:

canim sana katiliyorum... nekadar terbiyesiz birsey bu hakaret resmen saygisizlik bu... adam bileti söyledigi an cikardim odadan.. konu sahibi ise oturmus sohbet etmis adamla resmen..., verme firsatim olmadi diyor masasina birakipta gidebilirdi...., yani bilmiyorum bana acikcasi cok mantiksiz geldi bu konu... ne demek bu demis ama doktorun ne demek istedigi ap acik ortada konu sahibiyle birseyler yasamak istiyor ap acik..bunu burda yorum yazan herkez anlamis ama sen anlamamissin ilginc.. enteresan..., ve sözlü olmasida doktoru ilgilendirmemis anlasilan, terbiyesizlik yapip belki kolay lokmadir kandiririm gibisinden aldi o bileti bence.. özür olsaydi 2 bilet alirdi al nisanlinla eylen derdi..., konu sahibimiz ya gözünü acmiyor yada acmak istemiyor cünkü hosuna gidiyor...., nisanlin biliyormu bu durumu? bilmiyorsa ve söylemediysende ögrendiginde cok yanlis düsünebilir hakkinda...

Son düzenleyen: Moderatör:
canim sana katiliyorum... nekadar terbiyesiz birsey bu hakaret resmen saygisizlik bu... adam bileti söyledigi an cikardim odadan.. konu sahibi ise oturmus sohbet etmis adamla resmen..., verme firsatim olmadi diyor masasina birakipta gidebilirdi...., yani bilmiyorum bana acikcasi cok mantiksiz geldi bu konu... ne demek bu demis ama doktorun ne demek istedigi ap acik ortada konu sahibiyle birseyler yasamak istiyor ap acik..bunu burda yorum yazan herkez anlamis ama sen anlamamissin ilginc.. enteresan..., ve sözlü olmasida doktoru ilgilendirmemis anlasilan, terbiyesizlik yapip belki kolay lokmadir kandiririm gibisinden aldi o bileti bence.. özür olsaydi 2 bilet alirdi al nisanlinla eylen derdi..., konu sahibimiz ya gözünü acmiyor yada acmak istemiyor cünkü hosuna gidiyor...., nisanlin biliyormu bu durumu? bilmiyorsa ve söylemediysende ögrendiginde cok yanlis düsünebilir hakkinda...

tamamen katiliyorum size. hayir bi de bu arkadas, yok sozlumu ailem begenmedi napiim bilmem ne gibi bi konu da acmisti. hayir amaci ne anlamiyorum. sozlusunu sevseydi doktoru savustururdu ama daveti reddetmeyip buraya da konu actigina gore.. bilemiyorum yanii

Son düzenleme:
ya bileti alması şaşkınlığına gelir insanın anlarım
o an düşünemez insan.
ben şuna takıldım, hoşuma gitti dediin ya
karşındaki adamı teklifi kabul et yada etme
her bayanın hoşuna gider böyle bi durum tabiki
ama bekarsan hoşuna gider.
cidden senin hoşuna gitmemesi gerekiyordu.:20:

bana ıyı nıyetlı olsaydı 2 bılet verırı nısanlı gıdersın kusura bakma falan derdı dıye dusunuyorum.
yanı adam sana kendıyle kutlanmak uzedre bır bılet vermıs anlaıgım kadarıyla degılmı. bence nısanlım ızın vermedı bızım ogunle ılgılı farklı bır planımız olacak de...

Ben de aynen katılıyorum...
Sakın kötü düşünmüyor falan deme...
İnsan neden birini kırınca otele davet etsin...
Asla gitmezdim...
Çok da dengesiz buldum...

bende sağlıkçıyım arkadaşın yazdığa olaya hiç şaşırmadım
hastanelerde doktorların böyle çapkınlıkları çok olur
adamdaki tuhaf gizemlilik ukala tavrı bence senin ilgini çekmiş
sana tavsiyem kendini o adamdan uzaklaştır

yorumları okudumda bu kadar kötü eleştirmeyin insan bazen böyle karmaşalar yaşayabiliyor. ben bir kere bir doktora muayeneye gitmiştim. devmalı olarak gitmem gerekiyordu. doktorun konuşması ilgisi benim çok hoşuma gitmişti. çok sevdiğim erkek arkadaşım olmasına rağmen sürekli o doktoru düşünüyordum. kendisi bana birkaç güzel söz söylemişti ve ben acayip etkilenmiştim. sonra onu görmeyince unuttum

gayet yoruma açık bir konu. doktor bey seni kırdığını düşünmüş özür dilemek istemiş gibi görünüyor. ama amacı çok farklıda olabilir. insanın içinden ne geçirdiğini bilemeyiz. baktı kız güzel fırsatı kaçırmak istememiş.

bence durum bu doktor ünvanını geri çevirecek kız yoktur diye düşünüyor. o yüzden gayet yoruma açık bırakmış kendini ilgilenirse benimle gelir.
sen şimdi konsere mi gitmek istiyorsun.

şimdi beyfendi doktor sürekli göreceksin ters davranma. iyide davranma...

konser çift kişilikse yorum açık tavlamaya çalışacak.

ama tek kişilikse gayet masumcadır. yadasen nişanlınla git desin.

ya salla gitsin cnm hem senin sewdiğin yokmu ne işin war konserde dengesizin tekidir sonrada gider herkese anlatır emin ol hastanede:@ bu arada bende hemşireyim

Ben bunda bir terbiyesizlik görmüyorum. Eskiden Volkan Konak konserinde hosteslik yapmıstım ve bir oteldeydi.
Gayet elit insanların katıldıgı bir ortam oluyor. Medenice davet etmiş.
Haa ayrıca evet hoslanmıs olabilir bu gayet normal bende hoslanırdım bu durumdan gururumu oksardı davet edılmek geri cevirirdim ertesi günü ama hosuma giderdi ne olmus yani..
Adamın niyetinin kötü oldugunu düşünmüyorum konseri izler yer içer eve bırakır ..

durum ve niyeti her ne olursa olsun elin adamıyla ne işin olacak yılbaşı kutlamasında, hemde otelde.

Özeliniz hakkinda is yerinizdekilere aciklama yapmak durumunda degilsiniz nazikce geri cevirebilirdiniz sordugu sorulari.Yok sözlüyüm nisan olcak kendisi pilot falan ne gerek var ailenize anlatirken bile neler cektiniz önceki konunuzdan biliyorum.Kaldiki bileti masasina birakip ciksaydiniz tavrinizi anlardi kendisine vermeniz sart degildi yani...:68:

Bunun neresi terbiyesizlikki,çok normal bir hareket..
odada kıza tacizde bulunmamış,medeni bir şekilde konsere davet etmiş..kızımızda geri çevirmemiş.

Yani... :1: Evlenmediyse hala bir şansım var diye bakıyor adam :31:
Konu sahibi tepki vermemişse doktor da böyle bir teklif yapmaya cüret etmiştir muhakkak. :19:

Ben bunda bir terbiyesizlik görmüyorum. Eskiden Volkan Konak konserinde hosteslik yapmıstım ve bir oteldeydi.
Gayet elit insanların katıldıgı bir ortam oluyor. Medenice davet etmiş.
Haa ayrıca evet hoslanmıs olabilir bu gayet normal bende hoslanırdım bu durumdan gururumu oksardı davet edılmek geri cevirirdim ertesi günü ama hosuma giderdi ne olmus yani..
Adamın niyetinin kötü oldugunu düşünmüyorum konseri izler yer içer eve bırakır ..

Erkek arkadaşı da iyi eğlenceler dilesin doktorcukla oldu olacak :30:

Back