Bu ne demek oluyor sizce

niyetini anlamışsınız,hepimiz anladık bence..
pek de hızlıymış ve cüretkar. hepsi değil tabi ama genelde
doktorlarda olur böyle kompleksler.reddedilmez,ulaşılmaz havaları..
cevabını olumlu bekliyormuş bir de o kadar emin..
yanlış anlamazsan hoşuna gitmiş gibi geldi bana,her ne kadar teklifi kabul etmeyeceksen de,kızmış bile olsan
tüm hastenede buzdolabı olarak bilinen yakışıklı bir doktorun sana ilgi göstermesi gururunu okşamış belli ki..

belki bunu yazmakla eleştirilicem ama sanırım hoşuma gitti
teklifini erkek arkadaşım olmasa bile asla kabul etmezdim o ayrı
sonuçta beni otelde bir davete çağırması durumu açıkca belli ediyor
birde benim ona karşı en ufak bir ciddiyetsizliğim olmadı aksine karşısında konuşurken kekeledim
heralde beni çok saf gördü
nasıl böyle bir daveti kabul edeceğimi düşünüyor nasıl bu kadar kendine güveniyor anlamış değilim

Hastanede çalışmak zordur...
Doktorlar mı aman Allah ım...
Yemediğimiz azar kalmaz, gel bana sor arkadaşım...

Bilet olayına gelince maşallah doktor bey baya cüretkarmış...
Arkadaşın olduğunu söylediğin halde pes doğrusu...

Hiç muhattap olmam, bileti odasına bırakırdım...
Hadsiz...

terbiyesizin biriymiş doğrusu. sizin hoşunuza gitmesi de doğal bence eleştirileceğinizi düşünmeyin.siz kaç yaşındasınız acaba

çok açık sekilde adam askıntı otelde volkan konak bileti yersen ne bilecen bilet sahte değil nişanlımla planım vr de sav basından

zaten gidip yarın bileti vereceğim yılbaşında planım var diye sallarım

neden aldın ki bileti?adamın niyeti çok açık.söyler söylemez anlamış olmalısın.
ne münasebet yok kaba davranmışta özür olarak yılbaşı kutlaması için bilet vermiş.bu devirde 10 yaşında çocuk yemez bu numaraları.
bileti almış olmanız bile onu cesaretlendirebilir.keşke teşekkür edip nişanlınızla programınız olduğunu söyleseydiniz kesin ve ciddi bir şekilde.
böylece uzak durması gerektiğini de anlardı.

evet safım tabi ki niyetini anladım ama bileti geri verme fırsatım olmadı yanımdan kalktı gitti
sadece başımdan geçen bir durumu paylaşma istedim

Nasıl fırsat bulamadınız?acil hastayamı koştu?
Adamcağız sizinle arkadaşlık kurmak istiyor,besbelli bu..
art niyet aramayın,istemiyorsanız nazik bir dille geri çevirin ama vakit kaybetmeyin.
Baştan sona anlattıklarınızda acayip bir durum yok,olağan şeyler.

terbiyesizin biriymiş doğrusu. sizin hoşunuza gitmesi de doğal bence eleştirileceğinizi düşünmeyin.siz kaç yaşındasınız acaba

Bunun neresi terbiyesizlikki,çok normal bir hareket..
odada kıza tacizde bulunmamış,medeni bir şekilde konsere davet etmiş..kızımızda geri çevirmemiş.

Bu ne demek oluyor demişsinizde;
sizcede çok belli değil mi ne demek olduğu?
Bende düşünüyordum neden teklifi yaptığı dk
''kusura bakmayın ama yılbaşını nişanlımla geçiricem ayrıca aramızda
böyle özel bir günde davet edebileceğiniz bir samimiyette yok,nişanlımda
bende hiç hoşlanmayız bu tür durumlardan,lütfen tekrarı olmasın''
diyerek reddetmedi diyordum ki bu durumdan hoşlandığınızı okudum.
Yanlış anlamayın lütfen ama bence o ilk karşılaşmanızda ki sohbet biçiminiz
bu teklife zemin hazırlamış.
Sanırım hafif resmiyetten uzak karşılık vermişsiniz diyaloğunuzda.
O da bu durumdan kuvvet alarak kabul edebileceğinizi düşünmüş.
Bu teklifin hoşunuza gitmeside çok garip geldi bana.
Erkek arkadaşınız konusunda emin değilsiniz herhalde,ya da duygularınız eksik.
Yoksa bırakın hoşlanmayı kötü hissettirmesi gereken bir tekliftir yapılan.

dituse,senin bu durumdan hoşlanmak yerine müstakbel nişanlınla ilgili yoğun duygular içinde olman gerekirdi diye düşünüyorum.
zira diğer konunu takip ediyorum.nişanlın ailenle tanıştı.yakında aileler tanışacak.siz çok özel bir durum yaşadınız.yani diyorum ki senin yerinde bir başkası olsa heyecandan mutluluktan gözü bir şey görmezdi..
ayrıca umarım bu durum erkek arkadaşının kulağına gitmez.hiçbir erkek daha doğrusu hiç kimse evlilik yolunda bir adım atmış ilerlemeye çalışırken böyle şeyler işitmek istemez.çünkü evlilik yoluna çıkmış bir bayanın bu bileti o anda kesin bir dille reddetmesi gerekirdi.

Son düzenleme:
Bunun neresi terbiyesizlikki,çok normal bir hareket..
odada kıza tacizde bulunmamış,medeni bir şekilde konsere davet etmiş..kızımızda geri çevirmemiş.

ne demek neresi terbiyesizlik ya.kız sözlüm var nişanlanıcam demiş adama ilk başta konuşurken.sonra da adam kıza böyle bi teklifte bulunuyo.

nıyeyse hep sana oluyor arkadaşım boyle seylr :) yanlıs anlama ama ust uste kac gundur senın konularını okuyorum tuhaf
ya cok safsın..
ya da bıraz geniş bakıyorsun olaylara ..

2 bilet verse özür dileme amaçlı olurdu
ama tek bilet başka şeyler aklıma getiriyor.
o gün başka planımız var sözlümle teşekkürler diyip kestir at bence.

Doktor biraz garip bu konularda. Bence bileti aldığınız gibi masasına bıraksaydınız.Gelince cevabıda anlamış olurdu. Bence yarın gidip dün geri verme fırsatı bırakmadınız benim nişanlımla geçireceğim özle bir geceyi size ayıramam diyip bileti iade edin bence.

ne demek neresi terbiyesizlik ya.kız sözlüm var nişanlanıcam demiş adama ilk başta konuşurken.sonra da adam kıza böyle bi teklifte bulunuyo.

Ben başka bir dünyadamı yaşıyorum acaba?
Keşke her terbiyesizlik böyle olsa,adam konsere davetiye vermiş..bunun neresi kötü?
Ha konser oteldeymiş bu mu?Otelde konserler ,yemekler olur bilirsiniz heralde..odada iki kişilik konserse onu bilemem..
o zaman haklısınız,adam resmen kötü emellerine alet edecekmiş derdim.

güzelım bılırım böyle tip dr ları...zamanında bende cok yasadım bu tür olaylar bende saglıkcıyım bu arada ..devlette..

benım eşimde asker...bekarken böyle seyler oluyor... asla tavız verme...

sanırım o an tel gelmiş ve bir hastaya bakmaya gitmiş. sizde odasındaydınız o an değil mi?
bileti verme fırsatınız olmadı. bence o an bileti masasına bırakıp çıkmalıydınız... hala ne geziyo o biletin sizde?

bileti verirken biraz sert konuşursanız iyi olur bir daha tekrarlanmaması adına...

iyi de böyle bi davete ne gerek var.iki bilet verse ,arkadaşınla gidersin deseanlarım ama adam cevabını olumlu bekliyorum demiş.yani kız kendisiyle gelsin diye vermiş.nişanlı bi kıza böyle bi davette bulunmak doğru bi davranışmı sizce
ayrıca otelde olması sorun değil yanlış yerlere takılıyosunuz

Son düzenleme:

Ama nişanlı değilki,erkek arkadaşım var demiş..
doktor belliki arkadaşlık kurmak istiyor,bunun adı terbiyesizlik değil,onu demek istiyorum.
otel meselesine takılmam benden kaynaklanmıyor,konu sahibi esprisini yapmış..ordan esinlendim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…