- Konu Sahibi 26yasindayim
-
niyetini anlamışsınız,hepimiz anladık bence..
pek de hızlıymış ve cüretkar. hepsi değil tabi ama genelde
doktorlarda olur böyle kompleksler.reddedilmez,ulaşılmaz havaları..
cevabını olumlu bekliyormuş bir de o kadar emin..
yanlış anlamazsan hoşuna gitmiş gibi geldi bana,her ne kadar teklifi kabul etmeyeceksen de,kızmış bile olsan
tüm hastenede buzdolabı olarak bilinen yakışıklı bir doktorun sana ilgi göstermesi gururunu okşamış belli ki..
zaten gidip yarın bileti vereceğim yılbaşında planım var diye sallarım
evet safım tabi ki niyetini anladım ama bileti geri verme fırsatım olmadı yanımdan kalktı gitti
sadece başımdan geçen bir durumu paylaşma istedim
terbiyesizin biriymiş doğrusu. sizin hoşunuza gitmesi de doğal bence eleştirileceğinizi düşünmeyin.siz kaç yaşındasınız acaba
Bunun neresi terbiyesizlikki,çok normal bir hareket..
odada kıza tacizde bulunmamış,medeni bir şekilde konsere davet etmiş..kızımızda geri çevirmemiş.
ne demek neresi terbiyesizlik ya.kız sözlüm var nişanlanıcam demiş adama ilk başta konuşurken.sonra da adam kıza böyle bi teklifte bulunuyo.
iyi de böyle bi davete ne gerek var.iki bilet verse ,arkadaşınla gidersin deseanlarım ama adam cevabını olumlu bekliyorum demiş.yani kız kendisiyle gelsin diye vermiş.nişanlı bi kıza böyle bi davette bulunmak doğru bi davranışmı sizceBen başka bir dünyadamı yaşıyorum acaba?
Keşke her terbiyesizlik böyle olsa,adam konsere davetiye vermiş..bunun neresi kötü?
Ha konser oteldeymiş bu mu?Otelde konserler ,yemekler olur bilirsiniz heralde..odada iki kişilik konserse onu bilemem..
o zaman haklısınız,adam resmen kötü emellerine alet edecekmiş derdim.
iyi de böyle bi davete ne gerek var.iki bilet verse ,arkadaşınla gidersin deseanlarım ama adam cevabını olumlu bekliyorum demiş.yani kız kendisiyle gelsin diye vermiş.nişanlı bi kıza böyle bi davette bulunmak doğru bi davranışmı sizce
ayrıca otelde olması sorun değil yanlış yerlere takılıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?