- Konu Sahibi 26yasindayim
ben bir devlet hastanesinde çalışıyorum sağlıkçıyım. çalıştığım yerde bir gün servise çıkarken sorumlu laborantımız gittiğim serviste filanca doktora şu tetkik sonuçlarını götürürmüsün dedi. zaten o servise gittiğim için aldım. doktorun odasını buldum bir an dalgınlıkla kapı falan çalmadan daldım içeri. arkası dönüktü bağırmaya başladı niye kapıyı çalmadan içeri giriyorsun diye söylendi. ben kekeleyerek affedersiniz çok özür dilerim dedim. ne vardı diye söylendi ben korkudan bir konuşabilsem tetkik kağıtlarını önüne koydum çıkarken baksana bir dedi. gel otur dedi. bir süre soru sordu seni daha önce görmedim ne zaman başladın falan soruları sordu. parmağımda yüzüğümü gördü nişanlımısın dedi. kısmet olursa nişanlanacağım dedi. erkek arkadaşımla aramızda söz gibi bişey dedim. sevgilin bu hastanede mi çalışıyor dedi. bende askeriyede pilot dedim. gülmeye başladı nerden buldun pilotu dedi. ben şaşkın şaşkın bakıyorum. arkadaşlar tanıştırdı dedim. şanslı çocukmuş senin gibi güzel kızı bulmuş dedi. bende tşk ederim dedim. izninizle dedim. kusura bakma bağırdım biraz sinirliydim sana denk geldi dedi. bende önemli değil dedim kendi kendime de ne tuhaf adam diye söylendim. 35 yaşlarında bir doçent
neyse bu bir hafta önce falan oldu.bugün sorumlu laborantımız seni geçen gün gittiğin doktor odasına çağırıyor dedi. bende niye çağırıyorki dedim şu tetkikleri istedi dedi. ben niye götürüyorum posta götürsün dedim. özlem bilmiyorum seni istedi dedi. gittim yanına bu sefer kapıyı çaldım. içeri girince bu sefer tam tersi güleryüzlü bir adam gel otur dedi. oturdum tetkikleri verdim. bu tetkikler bana lazım değil dedi çöpe attı. siz istemişsiniz yanlış mı getirmişim dedim. yok önemli değil dedi sonra çantasından bir bilet çıkardı bana verdi. seni davet ediyorum dedi. bilette volkan konak yzıyordu okuyamadım bile şaşkınlıktan o gün seni üzdüm canım sıkıldı dedi. sonra telefon geldi bir hastası gelmiş çıkarken mutlaka cevabını olumlu bekliyorum dedi. aşağı inerken bileti inceledim yılbaşında volkan konak yer bilkent oteli yazıyor.
kötü düşünüyorum sonra gerçekten o gün kırıldığımı düşenerek mi böyle birşey yaptı diyorum olanlara bir anlam veremedim:26:
neyse bu bir hafta önce falan oldu.bugün sorumlu laborantımız seni geçen gün gittiğin doktor odasına çağırıyor dedi. bende niye çağırıyorki dedim şu tetkikleri istedi dedi. ben niye götürüyorum posta götürsün dedim. özlem bilmiyorum seni istedi dedi. gittim yanına bu sefer kapıyı çaldım. içeri girince bu sefer tam tersi güleryüzlü bir adam gel otur dedi. oturdum tetkikleri verdim. bu tetkikler bana lazım değil dedi çöpe attı. siz istemişsiniz yanlış mı getirmişim dedim. yok önemli değil dedi sonra çantasından bir bilet çıkardı bana verdi. seni davet ediyorum dedi. bilette volkan konak yzıyordu okuyamadım bile şaşkınlıktan o gün seni üzdüm canım sıkıldı dedi. sonra telefon geldi bir hastası gelmiş çıkarken mutlaka cevabını olumlu bekliyorum dedi. aşağı inerken bileti inceledim yılbaşında volkan konak yer bilkent oteli yazıyor.
kötü düşünüyorum sonra gerçekten o gün kırıldığımı düşenerek mi böyle birşey yaptı diyorum olanlara bir anlam veremedim:26: