- 30 Mayıs 2018
- 69
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi hayalgemisii
-
Bu kadar tavizi kime verseniz, yer çekimine karşı koymayı başaran bir totosu olur tabi.o istiyor diye ders calismaz hergun telefonda saatlerce konusurdum baski da yapardi sunu giyme sununla konusma diye herseyi okeylerdim.
Evet bir defa yanima geldiHiç yüzyüze görüştünüz mu ?
Evet haklisiniz ben hep kendimden taviz verdimBu kadar tavizi kime verseniz, yer çekimine karşı koymayı başaran bir totosu olur tabi.
21 yaşındasınız ve gelip birinin sizin hayatınıza müdahale etmesini kabullenebiliyorsunuz. Yapmayın şunu kendinize.
herseyi okeylerdim.
Ona cok alismistim saplanti haline geldi surekli aklimdaOnu sevmemekle başlayabilirsin.
Seni ders çalıştırmayan (en berbat kısmı bu!), senin kıyafetlerine karışan, seni zorla tesettüre sokmaya çalışan özgüvensiz bir büyükbaş için üzülmene değmez.
Ya lütfen böylelerine üzülecek enerjiyi nereden buluyorsunuz? Yolda görsem "deh" derim bu kişiye.
Saplantı olduğu belli zaten, zira Şubat ayında terk edilişinden beri onun yolunu gözlemen hiç sağlıklı değil.Ona cok alismistim saplanti haline geldi surekli aklimda
Cok sacma bunu yapmam ama evetSadece BIR DEFA gördüğünüz biri için mi bu ağıtlar?
Tesekkurler ben namaz kiliyorum da ona da bunu soyledim tesetture allah rizasi icin girmem gerek sen istedin diye degil guclu olmak gerekiyir zayif dursam olsem ezilsem bi anlami yok cunku beni hic sevmedi oYa canım gerçekten sevseydi bi tesettür için bırakmazdı orta yol bulmaya çalışırdı
Peki sen gerçekten başkası istedi diye girdiğin tesettürle mutlu olacakmıydın
Kendim de tesettürlü olarak söylüyorum
Allah bile dışına bakmazsan kalbine bakarken senin kalbini yok sayan kabuğa takılı kalmış bir adamla bir ömür geçer mi
Ki sevseydi arkandan gidip irini bulmazdı
sen kendine değer vermekle başla kimse istiyor diye de kendini kapatma ancak inanarak isteyerek sebeplerini araştırarak yap bunu
ve kendine yeni bir yol çiz önceliklerini belirle güçlü dur, sana saygı duymayan sevmeyen değer vermeyen biri için bi damla bile gözyaşı dökme ..
Yaa tesekkur ederim ablacim benim sevgilimde ezik kole ruhlu olmami isiyordu ilk sevgilimdi ne dese yapiyordum evlilkk hatta cocuklarimizin hayalini bile kurardim.o ise benimle bu hayali kurma cunkj ben evlenmeyi dusunmuyorum dedilisedeyken biriyle görüşüyordum internetten benden büyüktü üniversitede gazetecilik okuyordu komünistti. ona aşık olduğumu düşünmüştüm. neredeyse ilk defa bana gelecek için hayaller kurduran erkekti. onun üniversitesini kazanmam gerekiyormuş onun sevdiğini sevmem dinlediğini dinlemem gerekiyormuş gibi hissediyordum. o dönem ne olduğunu bilmeme rağmen bende komünist olduğumu düşünüyordum sırf o diye. ayrıldık ağla ağla heder oldum. onun sevgilisi varmış zaten. hiç görmemiştim. senin gibi hissettim.
sonra ne oldu biliyormusun? başka birileriyle de tanıştım onlar içinde aynı şeyi düşündüm. meğer aşık değilmişim herkesi onun gibi sevebiliyormuşum. biraz daha büyüdüğümde de ne olursa olsun bana yalan söyleyen, benim üzerimde baskı uygulamak isteyen, beni ben olarak kabul etmeyen kimselerle görüşülmemesi gerektiğine karar verdim. hayatını öyle insanlara zindan etme.
biraz uzun oldu ama abla tavsiyesi anca böyle olurdu :)
bak ben 30 yaşındayım ve evliyim. o hayal kurduğum erkekler arkadaşlarımla evlenmedim. bana kıskançlık tripleri altında baskı uygulayan, beni daha güzel yapmak için baskı uygulayan veya benim dini vecibelerime karışan insanlara niye katlanmışım diye düşünüyorum. daha lisedesin zaten evlilik hayalını bırak. sen öncelikle kariyer hayalleri kur. sonrası Allahın izniyle olur.Yaa tesekkur ederim ablacim benim sevgilimde ezik kole ruhlu olmami isiyordu ilk sevgilimdi ne dese yapiyordum evlilkk hatta cocuklarimizin hayalini bile kurardim.o ise benimle bu hayali kurma cunkj ben evlenmeyi dusunmuyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?