BU Ne BUYUK BİR HUZUN

22 yaşındayım ilk aşkım terketti. Hemde 6 ay önce. O kim ki. İLk başta ağladım acı çektim. Sonra erkek kıtlığı mı varda ben biri yüzünden üzülüyorum dedim. Şimdi hem akademisyenliğe hazırlanıyorum hemde kendimi geliştiriyorum. Doğru insan doğru zaman da gelecek. Hiçbir erkek için üzülmeye değmez. Ben onun yüzünden psikolojim bozuldu. İlk aşkımdı. İnan bak kariyerine odaklan. Yeni insanlar tanı. Ben tecrübe oldu diyorum ve yeni ilişkim olursa ona göre davranırım diyorum. Unutma daha o da olgun değil şimdi öbür Kızı da bırakacak. Gezer eğlenir. Sen takma. Seni umursamayan birini takma. Bak ben seni anlıyorum daha 6 ay oldu. Gelinlik hayali kurarken kefen giydim diyordum şuanda o komşumuz babalarımız tanıdık annelerimiz arkadaş. Birde beni düşün. Komşum o. Geçen arabasıyla önümden geçti. Umursamadım. İnan kariyer yap. Erkek ne ki. Biri gider diğeri gelir sen yeter ki güzel yerlere gel. Karşına iyi meslek sahibi olgun biri çıksın. :KK200:
Tesekkurler bende 21 yasindayim ilk sevgilimdi benim baslarda beni seviyordu daha sonra reelde gordukten sonra pek guzel degilsin dedi kendide baya tipsiz yemin ederim.birakinca cok buyuk acilar cektim ona da yazdim tinlamadi umjrsamiyor beni umrunda degilim ama sevgilisi olmasi koyuyor bana kariyerr yapmayi istiyorum da yasim gecfi univi biraktim yeniddn basliyacagim bi isimde rast gitmiyor inanin

Seni çok iyi anlıyorum. Zor bi durum gerçekten. Yani insan kendine yediremiyor ama dünyanın sonu değil. Başka şeylere odaklan meşgul ol. Daha mutlu olabileceğin görüş olarak uyuştuğun birisi çıkıp gelicek öyle düşün. Sen ondan öncede vardın şimdide varsın değerlisin kendinle mutlu ol. Kendini bastırma ağla üzül ama abartma. Zamanla geçiyor. Mantıklı düşünmeye başlıycaksın iyi ki olmadı diyceksin. Mutluluklar dile yaşadıkların tecrübe oldu böyle düşün ve akışına bırak. Ha bide sürekli onun için üzülmeyim ağlamayım kurtulayım bu duygulardan diyede düşünme takıntı oldukça hüznün artar. Akışına bırak yaşanması gerekti ve yaşandı. Sevgiyle kal
Yapim geregi insanlarlaa arkafaslik kuramiyorum bununlq da netten tanistik fiye sevgili olabildim iyiniyetli temiz kalpli olmama ragmen insanlar bana vebali gibi davraniyor erkeklerede guvednim kalmadi hic saf biri oldugum icin korkuyorum sinsi planlarindan anladiniz herLde demek istedigimi

Merhabalar degerli ablalarim gecen actigim konuda bu durumdan bahsetmedim cok uzun olmasin diye onunla gecen yil eylulde wp sinav gruplarinda tanismistik zaman icinde baya samimi olduk yasadigimiz sehirlerde yakin idi birbirine kendini cok iyi daha once hic sevgilim olmadi diyordu eylul gibi cikmaya basladik o istiyor diye ders calismaz hergun telefonda saatlerce konusurdum baski da yapardi sunu giyme sununla konusma diye herseyi okeylerdim.15 tatilde ise aniden pat diye birakti brni sebebi ise bu iliski yurumuyor ben sana tesetture gir diyorum girmiyorsun dedi.dun imstagrana baktim tarih yazmis sevgilisi varmis sabaha kadar uyuyamadim.Onu hala seviyorum bir daha kimseyi onu sevdigim gibi sevecegimi dusunmuyorum dun o tarihi gorunce yikildim.ayrildiktan sonra hep ben medaj attim ama hic orali olmadi oluyorum dedim umrunda olmadi bu aciya dayanamiyorum artik sizce ne yapmaliyim?

yav öff.. elin hanzosu için mi bu durum?
tecrübe olmuş işte sana. bak abla tavsiyesi.

1- erkeğin her dediği yapılmaz.
2- erkek için kendinden taviz verilmez.
3- ondan sonra böyle çeker gider, üzülürsün.

seni olduğun gibi sevecekse buyursun yoksa kapı orda diyeceksin.

Yeni sevgilisine üzüldüm.
Sen ise kurtulmuşsun.

Gencecik kızsın okuyup meslek sahibi olayım hayatı kendi istediğim gibi yaşayayım diyeceğine sevgilim istemedi ders çalışmadım onu giyme dedi okeyledim yazıyorsun ya asıl hüzün asıl acı bu. Şunu da söyleyeyim bu kafayla gittiğin sürece sen terkedilmeye sevilmemeye başkasına tercih edilmeye mahkumsun çünkü kendini sevip değer vermeyene kimse değer vermez

Gencecik kızsın okuyup meslek sahibi olayım hayatı kendi istediğim gibi yaşayayım diyeceğine sevgilim istemedi ders çalışmadım onu giyme dedi okeyledim yazıyorsun ya asıl hüzün asıl acı bu. Şunu da söyleyeyim bu kafayla gittiğin sürece sen terkedilmeye sevilmemeye başkasına tercih edilmeye mahkumsun çünkü kendini sevip değer vermeyene kimse değer vermez
Bende beni kimsenin sevemeyecegini dusunuyorum o tipsiz bile sevmediyse cirkin buldu zaten ozguvenimde yerlerde

Seni sen olduğun için seven sana değer veren birini bul aşk acısı öldürmez ilk zamanlar zor olur zamanla geçer hayatta ne acılar var evlat acısı gibi oku iş sahibi ol daha hayatın basindasin

1.: kendini oldugun gibi sevmeyi ögren
2.: Kafani her ne kadar duygularin varsa tekrar kullanmaya basla
3: Babanin bile senden beklemedigi degisikligi elin oglu icin aklindan bile gecirme.
4: su oglan seni zayif gördügü icin sana istedigi baskiyi uygulamaya calismis. Sen beklenmedik halde karsi koydun diye birakmis. Bu sana de anlatiyor?

Sen bence oturda dersine çalış. 21 yasindasin ve hayatin başında bile değilsin. Kimler unutulur bi bilsen..

Back
X