bu ne böyle ya?

merhabayada gerek yok. bayramdada aramayacagım babalarını. 6 aylık torununu ıkı aydır görmeyen ınsanın bayramı kutlanır mı emin degılım

kimsenın. kımseden korkmasına gerek yok. sewmek zorundada degıl ama saygı göstermek zorunda. helekı misafir götürdüklerine hadı onu da gectım elalemin ewinde.
Ee ben de onu diyorum saygı duymalı korkutmak ile çekindirmek ile bir şey olmaz diyorum genel olarak. Öylesi daha kötü diyorum kötülük yapan birini bir uyarma ile bitiyorsa kötülüğü uyaranın daha önce ne ile korkuttuğuna bakmak gerek ki o uyarmadan önce gayet saygısı da olmadan kendince kötülüğe devam ediyor.
Benim dediğim başka şey de onların yaptığına takılıp ben çok mükemmelim hiçbir şey yapmadım diye bakmayın olaya. Direkt kendinizi aklayıp karşıdakini asmayın. İnsanoğlu buna müsait çünkü çıkan kavgalar genelde bundan. Kendinizi soyutlayıp öyle irdeleyin olayları. Ben öyle yapıyorum ne bileyim. Devamı bende kalsın ya nazar denen şey varsa değer ya da aptalsın demek ki ondan denir
Dışarıdan izlemek iyidir hem kendini hem eşini bırakarak

Herkes kendi hayatını bilir. Benim eşim höt höt bir insan değil. Öyle bir uyarı şekli de yok kendisinde. Görümcelerim garip insanlar.

Siz çocuklarınızın birbirini o şekilde uyarmasini istemezsiniz ve ona göre yetiştirirsiniz. Saygıyı, had bilmeyi öğretirsiniz. Sonucunda kimse kimseyi korkuyla susturmaya çalışmaz.

Keşke herkes çocukları için bu tavirda olsa. Ne yazik ki benim kv oyle olmamış. Yalan, iki yüzlülük, laf taşıma, iftira gibi pek çok huyu var bir görümcemin. Annesine karşı sevgisiz. Kendi kizina çok affedersiniz "or*spu" diye hitap eden, küfür hakaret ağzında sakiz olmuş bir cahildir.

Bu insanın saygı duymasını beklemek imkansızı beklemek gibi. Vaktiyle öğretilmeyen had bilmezliğin sonucu koca kadın olduğunda uyarılmak oluyor. Bundan da zerre kadar suçluluk duymuyorum. Doğru şeyler öğretilseydi. Ayrica kendi kendine de doğruyu bulabilirdi.
Benim anneannem kör cahildi. Annem üniversite mezunu sanılacak kadar kültürlü. Parmakla gosterilecek kadar da iyi bir insan.

Kıskançlık krizine girmişler bence kv de öldü madem hiç arayıp sormayın artık.Kardesi isterse görüşsün siz elinizden geleni yapmissiniz.Esinize de bu durumu belirtin zaten anlamalı.Düsman başına valla böyleleri.Bizim gelin ne şanslı demeden gecemeyecem.

Şok oldum sanki benimkileri anlatmışsıniz. Ayni olaylari 15 yıldır yaşıyorum. Tek farkla kaynanam hayatta. Hepsi şeytan bunların

Kayınvalidem vefat etti biz görümcemler için zahmete girip yıl mevlüdünü okutmaya gittik demişsiniz. Pardon ama eşinizin üvey annesi miydi kvalideniz? Değilse çok çirkin bir yaklaşım bu çünkü. Eğer bu şekildeyse görümceleriniz siz sevmemekte haklılar. Hoş kimse kimseyi sevmek zorunda da değil. Görüşmezsiniz olur biter.

Bu arada ben iletişimi tamamen kestim. Çok gerekli ise azıcık k.v. de oturuyorum çıkıyorum. Kocama da dedim çok istiyorsan git. Ama bunların bu tavrı benden çok sana, çünkü senin düzenin bozulsun diye uğraşmak bu.

zahmetemi girip? anlamadım tam ama öldügünde ben hamileydim uzun yola gidemedim . aılemle senesine gidilip mezarlıkta okuması yapıldı. ben neyi anlattıgınızı anlayamadım

Yani siz hep melek hep iyi bu olanların hepsi durduk yere olmuş.

Zamanında kalp kırmadınız, düşuncesizce davranmadınız değil mi eminsiniz yani?

Mutlaka bi sebebi vardır. Kızları kim bilir zamanında neler yapmış?

zahmetemi girip? anlamadım tam ama öldügünde ben hamileydim uzun yola gidemedim . aılemle senesine gidilip mezarlıkta okuması yapıldı. ben neyi anlattıgınızı anlayamadım
Kayınvalideniz eşinizin annesi değil mi? Allah gecinden versin ama sizin anneniz vefat edince eşiniz mevlüte icap edince zahmet etmiş mi olacak? Yazdığınız şeyleri tekrar okuyun onlar için zahmete girip gittim yazmışsınız. Ufak nüanslar belirleyici olur benim gözümde. Buraya şu an görümceleriniz yazıyor olsaydı şu an sizi haklı görenler belki onları haklı bulayor olacaktı.

Bu kadar insan tepki veriyorsa bence sorun sizde. Neden, nasil bilmiyorum ama sorun sizde.

Ayrica alfabemizde w harfi yok, guzelim bir v harfi koymuslar onun yerine, kullanin kullandirin

Kesinlikle çok haklısınız böyle konulara asla tek taraflı bakmam . Mutlaka konu sahibinin hataları vardır. Çunkü tüm aile tepkili. Anne babasını götürse ne yazar . Zamanında bazı kadınlar çok fena davranışlar sergiliyorlar sonra hiçbir sey olmamış gibi ilgi bekliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…