bu ne böyle ya?

Rahmetli olan birisini mezarında anmak belki bir araya gelip ruhuna değsin diye dua etmek için olan bir buluşmaya açıkçası ben pasta götürmezdim.Açıkçası kimsenin umrunda da değilmiş,gezme amaçlı bir araya gelmişler.Olan ölene oluyor İlişkiler bu aşamaya geldiyse artık görüşmeyebilirsiniz.Anladığım kadarıyla eşiniz sizin yanınızda

Ben çözümü gorusmemekte buldum. Bide çok mecbur bayramda seyranda denk gelirsek, en iyi savunma saldırıdır deyip, fırsat vermemeye çalışıyorum. Yinede o şeytanların arasında masum ve çocukça kalıyor yapmaya çalıştığım şey. Siz de görüşmeyin derim

pasta o eve boş gidilmemek için dayısına aldıgı bi ikram amaçlı. bir yıl geçmiş aradan ilk defa evine gitmişiz çayım yanına aldık ne yasadık anlamlandıramıyoruz

görümcede kayınpederde seni sevmiyor inatla hala anananı babanı alıp mevlüde gidiyorsun .
peşlerinde gezme bak gittikleri yere bile çağırmıyorlar selam dahi vermiyolrar sen hala ama beni ve ailemi çağırmadılar diyosun hala peşlerine takılma peşindesin

Artık gitmeyin onlarla hiç muhattab olmayın bir kere gittiniz neler olmuş mefaye koyun arasalar bile açmayın yada engelleyin gitsin eşinizede söyleyin bi daha gitmeyeceğim konuşmayacağım diye onlardan uzakta huzurlu yaşayın

Bundan sonra adım atmazsınız artık
Sizin arkanızdan ne atılıp tutulduysa ortaya çıkar diye konuşulmamış gibi geldi
Sonuç olarak akrabaları
Saçma gelecek ama ben böyle düşünürdüm
Bence bunun altında yatan yalan yanlış dedikodu ve iftira olabilir
Birde lütfen böyle durumlarda anne babanızı oraya buraya taşımayın
10 kişi misafirliğemi gidilir
Sizde tavrınızı kesinlikle aynı ortamda bulunmayarak koyacaksınız
İşte o zaman 360 derece dönüyorlar

eşim de görüşmek istemiyor zaten kardeşleriyle. sagolun anlayış için

eşim de görüşmek istemiyor zaten kardeşleriyle. sagolun anlayış için
Benimde 4 görümcem var 2si iyi 1si var çok fena yılan arkamdan çok konuştu iftira filan attı bende ağzını payını verdim şimdi yalakalık yapıyor umursamıyorum şimdi mesafe koydum ararsa hiç açmıyorum da bu gorumceler hiç bir zaman dost olmaz

Ben anneleri olmus defnetmisler , icli kofte yemeye gitmislerden sonrasini okumadim . Zaten oyle insanlarla bence siz de gorusmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…