bu ne böyle ya?

Eşiniz kardeşlerine iki laf edebilirdi, karıma ve ailesine rezillik yapmaya ne hakkınız var diye.
Bir daha görüşmezsiniz olur biter, kayıp sayılmaz.

Ayrıca konunuzu sildiniz, bu yasak.

Eşiniz babasına şikayet edeceğine kardeşlerini çekip kenara diyemedi mi bayram günü küslük olmaz,eşime böyle davranamazsınız diye.
Pastayı iade eden aileyle umarım asla muhattap olmazsınız. Getirilmiş ,eli boş gidilmemiş ne güzel, kesip ikram etselerdi zaten yemelerine gerek yoktu yani. Hayatımda böyle ayıp birşey görmedim.
Konu silmek yasak bu arada ,yönetim görünce geri getirecek konunuzu.

kendılerı istediler aıleyiz gitmemiz yakışır. ama bana olan hareketleri gördükten sonra dönüp görüşmek istemediler birdaha
benim annem babam olsa yetişiyorlarsa cenazeye giderler, değilse o memlekette kayınbabanızın evi yok mu o eve gitmek münasip düşer. cenazeden sonraki birkaç gün içinde o eve gidilir.
onun dışında senesinde benim ana babamın damadın dayısının dıdısının osunun busunun evinde işi olmaz hem de kaç saatlik yol...

Bence de taziye evi neden terk edilir ki. Sonuçta günlerce insanlar baş sağlığına gelecekler. İçli köfte yapan taziye evine niye yollamıyor yemek. İlk kez böyle şey duydum. Sen baş sağlığına gidiyorsun millet gezme derdinde. Eşimi bırakır, anam babamı alıp anında dönerdim. Bir de pasta faciası var. O pasta sizin önünüze konurdu. Kendileri yemiyorsa yemesin kalanını çöpe atsın. Ne biçim, ne tuhaf insanlar bunlar?

Bir de hadi diyelim kp in evi başka ilde. Annem babam niye gelsin ki. Hatta ben bile gitmezdim. İlla gideceksem otelde kalırdım 1 günlüğüne sonra dönerdim. Daha sonra kp in evine taziyeye giderdim. Ya da ilk bayramda. Yol yordam kimse bilmiyor mu? Çok garip.

Pastayı vermek çok ayıp olmuş açık açık sorsaydın derdiniz ne bu nasıl misafir ağırlamak diye. Sana bu ayıplar hep insan içinde yapıldı kocan neden kuytu köşede konuşuyor babasıyla? İnsan içinde konuşmalıydı.

Hayatımda hiç bu kadar saçma yol yordam bilmez bir aile görmedim. Bırak eşin kendi ailesi ile kendi uğraşsın. Görüşme

Telefonunuznuzdan, tüm hesaplarinizdan engelleyin. Böyle insanların ne dirisi ne de ölüsü gerekli değildir. Baba tarafimi tamamen silmiş biri olarak ki bu bizim işımize yansıdı maddi olarak çok cok büyük kayıplar yaşadım ama dedim cana geleceğine mala gelsin. Canımdan değerli mi yahu dedikodularinda tiplerinde bogulsunlar. Ailenizle mutluysaniz 3. Şahıslar için hayatiniza dert sokmayın.

Çok kişi yanlış anlamış. Kayınvalide 1 sene önce vefat etmiş. Gelenek olmuş olan ama dinde yeri olmayan senelik mevlidi için 11 saatlik yol gidilmiş. Hadi gittiniz de anne baba neden götürülür o kadar yol. Karşılıklı sülalelerin böyle bir araya getirilmesi çok lüzumsuz. Hatta madem insanlar bu kadar akraba gezecek kadar neşeli, senelik mevlit için de 2 çocukla gitmezdim gereksiz olmuş. O görümceler de bir daha evime ben varken gelmeye cesaret edemezlerdi.

taziye evi değil
1 sene sonra senesi mevlüdü için gidiliyor

ne gerek var hiç anlamadım gerçekten

taziye evi değil
1 sene sonra senesi mevlüdü için gidiliyor

ne gerek var hiç anlamadım gerçekten
1 sene sonra mevlüde insan anne babasını ne diye götürür ki. Git eşinle gel yani. Gereksiz atraksiyon olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…