Bu ne böceği? (Fotoğraflı)

Ay evet bu böcekler resmen gözünün içine bakıyor meydan okuyor. Çok sinir bozucu

Bunların tableti oluyor .Bir ara bunların baya büyükleri basmıştı bizim eski evi.Tablet ise yaramıştı .Onu alıp yuvasına götürüyor ve direkt orada öluyorlar .Ölüsünü bile göremedim ama bu ara benim evimde de var küçük kucuk.Ben de evde hiç çöp bırakmam .Sürekli supururum ama nereden geliyor anlamıyorum .

Kalorifer böceği derler buna, pislikle alakası yok diye biliyorum, bina eskiyse oluyor, büyün evi hatta binayı ilaçlatmanız lazım bir şirkete.

İlaçlamanın püf noktalarını söyleyeyim
Kapı çerçeve aralarına, pencere çerçeve aralarına, dolap arkaları ve altı, mutfak dolap altı ve boşluk varsa duvara monte edilen kısımları, banyo havalandırması yani geceleri nereye saklandığını düşünüyorsanız oralara sıkın
Kaloriferin boru kısımlarında boşluk varsa oralara
Benim en çok şahit olduğum kapı araları ve mutfak dolap altı ve arkaları
Buralarda çok güzel yaşayıp çoğalıyorlar

Hamam böceğine benziyor. Bizim binada da çıkmıştı. Eski evlerde oluyor daha çok. İlaç firmasından personel çağırdık 2 defa. Kökünü kuruttu, şimdi hiç yok. Kendimiz o şurup şişesi gibi olan ilaçtan aldık hiç fayda etmedi. Firmalar bu işi iyi biliyor, kendi şehrinizde elbet vardır.

Merhaba bisey soracagim bu ilaç kocaman olan hamam böceklerine etki ediyormu en buyuk olanlarina

Kalorifer böcegı sanki bu.
Iyi bir ilaclama lazım.

Hamam böceği bu ilaçlatmanız gerek evinizi yoksa bitmez daha coğalır benimde evimdede vardı o yüzden biliyorum ilaçlattık öle kurtulmuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…