- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi bensarkimisoylerken
-
Gitmiyor maalesef. Bizim ev yeni bina. İlk sene hiç yoktu ama ikinci seneden itibaren yazları ebeveyn banyosu ve normal banyoda gecede bikac tane görüyoruz. Allah'tan bununla sınırlı kalıyor. Bazen gece böcek avına çıkıyorum banyolara. Işığı görünce kaçar normalda hamambocegi. Bunlar bazen kaçıyor bazen olduğu yerde kalıyorlar. Normalde çamaşır suyu pek kullanmam ama baharda yazda giderlere döküyorum mutlaka. Eski binada anlarım ama yeni apartmanda neden oldu çözemedim. Komsularda da varmış aynı yerde
İlaçlamanın püf noktalarını söyleyeyimArkadaşlar hepinize merhaba,
2-3 haftadır uyuz gibi kaşınıyorum bu böcekler yüzünden. Yurtta yaşıyorum ve yurt sistemi şu şekilde 1 daire de 2 oda var ortak mutfak ve banyo var. Ben tek yaşıyorum karşı odam 2 kişi kalıyor bu dönem yeni geldiler. Geldiklerinden beri bulaşık yıkamıyorlar ve yedikleri de masa da kalıyor,mutfakta 3-4 poşet çöp torbası birikiyor,uyarınca atıyorlar,yıkıyorlar. Ben sabahtan okula, akşamdan geceye işe gidiyorum zaten yemekle işim yok. Gece geldiğimde bir kaç minik böcek görmüştüm ama yakalayamamıştım çünkü aşırı hızlılardı çokta önemsemedim şahsen bitmiş bir şekilde yurda geliyorum çünkü.
2-3 hafta önce o minik böceklerin kocaman haliyle tanıştım ve artık kaşınmadan duramıyorum. Ciddi bir böcek fobim var. Kızlarla konuştum ve konuşurken mutfak sandalyesinde oturdum montumdan odama gelmiş aklımı kaçırıyordum zor öldürdüm. Şimdi de ya odamda varsa diye kendi kendimi yiyorum. Şimdi tekrar mutfakta olan böceği arkadaşım öldürdü. Türkiye'de yaşamıyorum marketlerde böcek ilacı da yok. Eczane gibi bir yerden borik asit aldım patatesle karıştırın koyun heryere diyor. Acaba bu işe yarar mı? Yemekler dışarda kaldığı için mi oldu yoksa kızların mı günahını alıyorum bilmiyorum. Ormanın içinde yaşıyoruz ancak geçen dönem böyle bir sorunum yoktu.
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Merhaba bisey soracagim bu ilaç kocaman olan hamam böceklerine etki ediyormu en buyuk olanlarinaO jelleri minik boncuk kadar sikiyorsunuz. Kapı pervazlarinin aralarına ki bu çok önemli. Odalardan odalara girişlerini engelliyor. Mutfak dolaplarının ulaşamayacağını diplerine. Çekmecelerin surgu kisimlarina. Supurgeliklerin silinmeyecek dip yerlerine. Onların gezebilecegini düşündüğünüz her yere. Bir kere bütün kapılara sıkılacak. Tuvalate banyoya dip koselere birer boncuk. İki şırınga alın. Bol bol boncuklqrin her yeri. Bir hafta bekleyin. Azaldığını ve bitme noktasına geldiğini göreceksiniz. Yine görürseniz bir şırınga daha ebediyen yok eder bu böceği.
Jeller bir süre sonra kuruyacak. Öyle diplere sikacaksiniz ki temizlemeniz gerekmeyecek ki zaten minicik minicik sikacaksiniz.
Evet. Bu ilaç, bütün hamam böceği türlerinde etkili.Merhaba bisey soracagim bu ilaç kocaman olan hamam böceklerine etki ediyormu en buyuk olanlarina
Tesekkür ederimEvet. Bu ilaç, bütün hamam böceği türlerinde etkili.
Kalorifer böcegı sanki bu.Arkadaşlar hepinize merhaba,
2-3 haftadır uyuz gibi kaşınıyorum bu böcekler yüzünden. Yurtta yaşıyorum ve yurt sistemi şu şekilde 1 daire de 2 oda var ortak mutfak ve banyo var. Ben tek yaşıyorum karşı odam 2 kişi kalıyor bu dönem yeni geldiler. Geldiklerinden beri bulaşık yıkamıyorlar ve yedikleri de masa da kalıyor,mutfakta 3-4 poşet çöp torbası birikiyor,uyarınca atıyorlar,yıkıyorlar. Ben sabahtan okula, akşamdan geceye işe gidiyorum zaten yemekle işim yok. Gece geldiğimde bir kaç minik böcek görmüştüm ama yakalayamamıştım çünkü aşırı hızlılardı çokta önemsemedim şahsen bitmiş bir şekilde yurda geliyorum çünkü.
2-3 hafta önce o minik böceklerin kocaman haliyle tanıştım ve artık kaşınmadan duramıyorum. Ciddi bir böcek fobim var. Kızlarla konuştum ve konuşurken mutfak sandalyesinde oturdum montumdan odama gelmiş aklımı kaçırıyordum zor öldürdüm. Şimdi de ya odamda varsa diye kendi kendimi yiyorum. Şimdi tekrar mutfakta olan böceği arkadaşım öldürdü. Türkiye'de yaşamıyorum marketlerde böcek ilacı da yok. Eczane gibi bir yerden borik asit aldım patatesle karıştırın koyun heryere diyor. Acaba bu işe yarar mı? Yemekler dışarda kaldığı için mi oldu yoksa kızların mı günahını alıyorum bilmiyorum. Ormanın içinde yaşıyoruz ancak geçen dönem böyle bir sorunum yoktu.
Hamam böceği bu ilaçlatmanız gerek evinizi yoksa bitmez daha coğalır benimde evimdede vardı o yüzden biliyorum ilaçlattık öle kurtulmuştukArkadaşlar hepinize merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?