Bu ne böceği? (Fotoğraflı)

Kalorifer böceği gibi eğer öyleyse işiniz zor komple evi ilaclatmadan kurtulmak imkansız

Sanıldığı gibi hamamböceğiyse biz bununla yok ettik. Yiyip yuvalarına götürdükleri için maaile ölüyorlar.

Eklentiler

• Screenshot_20220317_184442_com.huawei.browser.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 70
Alman hamam böceğine benziyor (kalorifer böceği diğer adı). Evi güzelce temizleyin sonra ilaçlatın. İlaçladıktan sonra yaklaşık 2 hafta sulu temizlik (paspas vs) yapmamanız gerekli. İlacın etkisini azaltıyormuş. Sadece elektrikli süpürge ile temizlik yapın o süreçte. %100 emin olayım diyorsanız da 15 günün sonunda sulu temizlik yapıp tekrar ilaçlatın ve süreci tamamlayın. Yumurtaların bazen çıkış süresi 2 haftayı bulduğundan yumurtadan yeni böcekler için 2. İlaçlama önerilebiliyor. Ayrıca dışarıdan gelen büyük kolilerle vs de böcekler gelebiliyor, evde ürüyüp yerleşiyorlar. Mümkünse büyük kolileri eve almadan dışarıda açıp sadece ürünü içer alın. Bunun dışında internetten alabilirsiniz böcek ilacını normal markette satılanlar onlar kadar etkili değil. Bayer k otherine çok etkili oluyor. Kullandıktan sonra bir müddet sulu temizlik yapmamaya dikkat edin. Böcek ilaçlarından verim alamamanın nedeni temelde ilaçlı bölgelerin paspas ile temizlenmesi. Yani böcek 1-2-3 günde o bölgeye illa uğramıyor, uğrayıp ilaca temas ettiği zaman işlem gerçekleşiyor.

Son düzenleme:
Aynı böcekler geçen sene benim de belamdı. Bir anda fırın kenarından sürüsü çıktı. Kendim zehirlerle başa çıkamadım. Site yönetiminden birisi baya güçlü bir zehir sıktı böceğin gözüktüğü yerlere. Zehirlemeden 1 hafta sonra da böcekler çıkmaya devam etti ama çıkar çıkmaz kendi kendilerine öldüler. Seneye de çıkarlar diye ödüm kopuyor...

Hamam böceği çeşit çeşit olur erkeği ve dişisinin görünümü farklı olur
Hamam böceği ve kalorifer böceği aynı şeydir
Önceden sürüsüyle vardı evimde bundan farklı bir cinsti üstüme zıpladıklarını biliyorum
Birde bunun parmak büyüklüğünde olanı var
Bir an önce ilaçlayın yada şikayetçi olun iğrenç hayvanlar ıyyyy

Yarın hemen gidip jel alacağım gerekirse daireyi jele boğarım o kadar tiksiniyorum şu böcüklerden ya
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar Allah hepinizden razı olsun, eviniz de böceksiz bir hayat dilerim sizlere

Merhaba ben bu problemi yaşadım, evi bırakıp bi kaç ay gelmemiştim, evimi istila etmişlerdi döndüğümde. Önce başka yollar denedim kurtulamadım. Eczaneden 10 liraya borik asit aldım, patates haşlayıp onun içine döküp karıştırdım. Ben yumurta koyulan ince kartonları kesip içine koyup bir sürü yerlere bıraktım ama siz başka bişeyin de üstüne koyabilirsiniz. %100 sonuç aldım kısa sürede kurtuldum şimdi çok rahatım

Jel kullandım, iğne şeklinde bi kutusu olanları diyorlar sanırım. Kesinlikle tavsiye etmem tamam ölüyorlar ama bitmiyor onunla. Bence direkt borik asitle başlayın işe, sonuç almazsanız jel alırsınız

Kalorifer böceği
Kalorifer böceği bu. Bir ay onceainde benim evimde de vardı ilaç fayda etmedi beninkine iki farklı ilaç denedim. Kalorifer petegini yıkayarak kurtuldum. Çamaşır suyuyla kaynar su yapin petegin altına leğen falan koyun kaynar suyu ustten dökün bol. Ama mutfaktaysa başka yerlere de girmiş olabilir

Jel kullandım, iğne şeklinde bi kutusu olanları diyorlar sanırım. Kesinlikle tavsiye etmem tamam ölüyorlar ama bitmiyor onunla. Bence direkt borik asitle başlayın işe, sonuç almazsanız jel alırsınız
Nasıl bitmiyor? Bence siz iyi uygulama yapmamışsiniz. Konu sahibi istediğini kullanır veya kullanmaz ona karisamayiz ama kişisel tecbrubemi yazmam gerekirse, bize binanın merdivenlerinden gelmişti. Alt katimizdaki evden çıkıp,.merdivenlerde görüyordum gezerken veya olulerini, ben buna rağmen jel ilacla iki kutusuyla hallettim bu işi ki yedi sene oldu bir kere bile görmedim. İlaçlama şirketlerinin çoğu da bunu kullanıyor. Adamlar elinde siringayla enjekte ediyorlar dip köşeye. En zahmetsiz, kokusuz, ugrassiz çözüm bu bana göre. Hele evde bebek veya kedi köpek varsa. En güvenlisi de bu.

bizim işyerinde var bundan. Ne ilaç kullandıysak gitmedi. Bir de girmediği yer yok
Gitmiyor maalesef. Bizim ev yeni bina. İlk sene hiç yoktu ama ikinci seneden itibaren yazları ebeveyn banyosu ve normal banyoda gecede bikac tane görüyoruz. Allah'tan bununla sınırlı kalıyor. Bazen gece böcek avına çıkıyorum banyolara. Işığı görünce kaçar normalda hamambocegi. Bunlar bazen kaçıyor bazen olduğu yerde kalıyorlar. Normalde çamaşır suyu pek kullanmam ama baharda yazda giderlere döküyorum mutlaka. Eski binada anlarım ama yeni apartmanda neden oldu çözemedim. Komsularda da varmış aynı yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…