- 23 Şubat 2020
- 285
- 1.369
- 63
- 25
- Konu Sahibi bensarkimisoylerken
-
Allahım nasıl bir şey bu... Jel toz ne varsa alacağım artıkBu alman böceği. Çok hızlı çoğalır. Mutfak dolaplarının içlerinden, kuytu kose her yerden çıkar. Işığı hiç sevmez. Karanlık bocegidir bu. Bütün evi alt üst eder. Bir gece de iki bin yumurta bırakır. Bahar gelmeden jel ilaç alin enjektörlerin içinde satilanlardan. Minik boncuklar halinde insanların ulaşamayacağı yerlere koyun.
Bahar gelmeden dedim çünkü bahar da yumurtalari catliyormus bildiğim kadariyla.
Umarım işe yarar daha da üremezler çok teşekkür ederimEczaneden toz böcek ilaçları var yada tablet olanlar onlardan alın köşeye koyun içinde yem var yiyince hakkın rahmetine kavuşuyor başka çözümü yok bunun yada yurt ilaçlanacak.
Jel hamam böceği ilacı yazın. En fazla 50 TL olmuştur nette. Eczanelerde de satılıyor, ucuz bir şey ama çok faydalı. Kokunu kurutuyor bu böceğin. İlaçlama şirketi de bunu kullanıyor bu böceğe. Evde ağzı acik çöp bırakmayın. İçi yemekli tabakları mutfakta, masada bırakmayın. Bunlardan da cogaliyorlar.Allahım nasıl bir şey bu... Jel toz ne varsa alacağım artık
Allahım nasıl bir şey bu... Jel toz ne varsa alacağım artık
Bunlar sıcakta yaşayan canlılar birde,rca ederim .Umarım işe yarar daha da üremezler çok teşekkür ederim
O jelleri sonradan temizlememiz gerekli mi? Ya da arada tekrar tekrar yapmamız gerekli miJel hamam böceği ilacı yazın. En fazla 50 TL olmuştur nette. Eczanelerde de satılıyor, ucuz bir şey ama çok faydalı. Kokunu kurutuyor bu böceğin. İlaçlama şirketi de bunu kullanıyor bu böceğe. Evde ağzı acik çöp bırakmayın. İçi yemekli tabakları mutfakta, masada bırakmayın. Bunlardan da cogaliyorlar.
Bunu şimdide yapabilirim yarında eczane dolaşayım teşekkür ederimDeneyin bence bunu belkiişe yarar
Böcek ilacından çok daha etkili ve doğal bir yöntem olan pudra şekeri ve karbonatı karıştırıp hamam böceğinin olduğu yerlere koymanız yeterli olacaktır. Kalorifer böcekleri bu karışımı yediğinde yok olacaktır. Bu sayede hem kendinizi hem de doğayı kimyasal ilaçlardan korumuş olacaksınız.
Ay gel beraber kaşınalım fotoyu gördüğümden beri kaşınıyorumArkadaşlar hepinize merhaba,
2-3 haftadır uyuz gibi kaşınıyorum bu böcekler yüzünden. Yurtta yaşıyorum ve yurt sistemi şu şekilde 1 daire de 2 oda var ortak mutfak ve banyo var. Ben tek yaşıyorum karşı odam 2 kişi kalıyor bu dönem yeni geldiler. Geldiklerinden beri bulaşık yıkamıyorlar ve yedikleri de masa da kalıyor,mutfakta 3-4 poşet çöp torbası birikiyor,uyarınca atıyorlar,yıkıyorlar. Ben sabahtan okula, akşamdan geceye işe gidiyorum zaten yemekle işim yok. Gece geldiğimde bir kaç minik böcek görmüştüm ama yakalayamamıştım çünkü aşırı hızlılardı çokta önemsemedim şahsen bitmiş bir şekilde yurda geliyorum çünkü.
2-3 hafta önce o minik böceklerin kocaman haliyle tanıştım ve artık kaşınmadan duramıyorum. Ciddi bir böcek fobim var. Kızlarla konuştum ve konuşurken mutfak sandalyesinde oturdum montumdan odama gelmiş aklımı kaçırıyordum zor öldürdüm. Şimdi de ya odamda varsa diye kendi kendimi yiyorum. Şimdi tekrar mutfakta olan böceği arkadaşım öldürdü. Türkiye'de yaşamıyorum marketlerde böcek ilacı da yok. Eczane gibi bir yerden borik asit aldım patatesle karıştırın koyun heryere diyor. Acaba bu işe yarar mı? Yemekler dışarda kaldığı için mi oldu yoksa kızların mı günahını alıyorum bilmiyorum. Ormanın içinde yaşıyoruz ancak geçen dönem böyle bir sorunum yoktu.
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Deneyin belki işe yararda faydası olur,birde nane yağını sevmezlermiş şimdi okudunm onuda olduğu yerlere sıkın diye yazmışlar.Bunu şimdide yapabilirim yarında eczane dolaşayım teşekkür ederim
Yok ya hamam böceği değil bence :) Ama ne olduğunu bilmiyorumGoogleden baktım benziyo valla
Bu hamamböceği kalorifer böceğide deniyor çok çabuk üreyen bir böcek buz dolabı kenarlarında bile oluyorArkadaşlar hepinize merhaba,
2-3 haftadır uyuz gibi kaşınıyorum bu böcekler yüzünden. Yurtta yaşıyorum ve yurt sistemi şu şekilde 1 daire de 2 oda var ortak mutfak ve banyo var. Ben tek yaşıyorum karşı odam 2 kişi kalıyor bu dönem yeni geldiler. Geldiklerinden beri bulaşık yıkamıyorlar ve yedikleri de masa da kalıyor,mutfakta 3-4 poşet çöp torbası birikiyor,uyarınca atıyorlar,yıkıyorlar. Ben sabahtan okula, akşamdan geceye işe gidiyorum zaten yemekle işim yok. Gece geldiğimde bir kaç minik böcek görmüştüm ama yakalayamamıştım çünkü aşırı hızlılardı çokta önemsemedim şahsen bitmiş bir şekilde yurda geliyorum çünkü.
2-3 hafta önce o minik böceklerin kocaman haliyle tanıştım ve artık kaşınmadan duramıyorum. Ciddi bir böcek fobim var. Kızlarla konuştum ve konuşurken mutfak sandalyesinde oturdum montumdan odama gelmiş aklımı kaçırıyordum zor öldürdüm. Şimdi de ya odamda varsa diye kendi kendimi yiyorum. Şimdi tekrar mutfakta olan böceği arkadaşım öldürdü. Türkiye'de yaşamıyorum marketlerde böcek ilacı da yok. Eczane gibi bir yerden borik asit aldım patatesle karıştırın koyun heryere diyor. Acaba bu işe yarar mı? Yemekler dışarda kaldığı için mi oldu yoksa kızların mı günahını alıyorum bilmiyorum. Ormanın içinde yaşıyoruz ancak geçen dönem böyle bir sorunum yoktu.
Dışarıdan da geliyor olabilirler.Belki temizlikle de alakalıdır ama benim evimde de zaman zaman çıkıyor, ne kadar temizlersem temizleyeyim. Bina eski komşularda da dönem dönem olduğunu duydum. İlaçlamaktan başka çare gelmiyor aklıma.
O jelleri minik boncuk kadar sikiyorsunuz. Kapı pervazlarinin aralarına ki bu çok önemli. Odalardan odalara girişlerini engelliyor. Mutfak dolaplarının ulaşamayacağını diplerine. Çekmecelerin surgu kisimlarina. Supurgeliklerin silinmeyecek dip yerlerine. Onların gezebilecegini düşündüğünüz her yere. Bir kere bütün kapılara sıkılacak. Tuvalate banyoya dip koselere birer boncuk. İki şırınga alın. Bol bol boncuklqrin her yeri. Bir hafta bekleyin. Azaldığını ve bitme noktasına geldiğini göreceksiniz. Yine görürseniz bir şırınga daha ebediyen yok eder bu böceği.O jelleri sonradan temizlememiz gerekli mi? Ya da arada tekrar tekrar yapmamız gerekli mi
yönetime söylencek olur mu öyle şey. herkes gitsin şikayet etsin10 katlı yurdu nasıl ilaçlatacağızEczaneden falan bulup kendimiz yapsak hiç mi işe yaramaz ya kaşınmaktan yara oldum resmen
Merhaba peki uçan karıncalar için ne yapabilirizJel hamam böceği ilacı yazın. En fazla 50 TL olmuştur nette. Eczanelerde de satılıyor, ucuz bir şey ama çok faydalı. Kokunu kurutuyor bu böceğin. İlaçlama şirketi de bunu kullanıyor bu böceğe. Evde ağzı acik çöp bırakmayın. İçi yemekli tabakları mutfakta, masada bırakmayın. Bunlardan da cogaliyorlar.
Kalorifer böceği bu. Cok lanet birsey..cok hızlı uruyorlar.. .başıma geldi..siringayla satılan ilaç var...Bir hafta arayla yaptım bir daha cikmaduArkadaşlar hepinize merhaba,
Almanya'dan ithalGoogle’a yazarsan Alman hamam böceği olarak görürsündünyanın en iğrenç canlısı
Ahahah sarışın da hiç sevmemAlmanya'dan ithal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?