Bu nasıl olabiliyor ?

iremdilans

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2024
19
4
1
22
Sürekli takıntılı gibi aynı konuyu açıyorum ama gerçekten soru sorabileceğim biri yok çevremde.Kiracıyla alakalı daha öncede konu açmıştım dava görüldü hakim bizi dinlemedi bile direkt davayı reddetti gerekçeli kararı okudum ev adresimiz araştırılmış atıyorum x şehrinde yaşadığımız bu sebeple evle alakalı şehirle bir ilgimizin olmadığına karar verilmiş. Bu bahsi geçen şehirde daha önce hiç bulunmadım adresi yanlış yazdıkları için evrakta elime gelmiyor şu an o kadar saçma bir durumun içindeyiz ki anlam veremiyorum. Bu durumda şikayetçi olabilir miyim hakimin davranışları gerçekten hiç hoş değildi.

orda yanlış yazılmış da e devletınız de gerçek adres yazmıyor mu avukatınız yok mu böyle bi süreçte ? Oturdugunuz adresi kanıtlamak bu kadar zor olmamalı.
Ev adresimiz e devlette yazıyor bütün faturalar her şey adresimize geliyor zaten evet kanıtlamak zor değil ama dava uzuyor da uzuyor karşı tarafın tanıkları kendisi mahkemeye katılmadı bile direkt karar çıktı. Avukatımız tanıdık diye sağ olsun doğru düzgün hiç ilgilenmedi davayla.

Ev adresimiz e devlette yazıyor bütün faturalar her şey adresimize geliyor zaten evet kanıtlamak zor değil ama dava uzuyor da uzuyor karşı tarafın tanıkları kendisi mahkemeye katılmadı bile direkt karar çıktı. Avukatımız tanıdık diye sağ olsun doğru düzgün hiç ilgilenmedi davayla.
Tanıdıkla yapılan iş böyle oluyor kendınıze yeni bi avukat tutun sizde dava uzadıkça aynı adamla nie devam ediyorsunuz .

davanız görülüp reddedilmemiş, yetkisizlik nedeniyle reddedilmiş anladığım kadarıyla, ev adresi hatasını düzeltip tekrar dava açacaksınız.

Tanıdıkla yapılan iş böyle oluyor kendınıze yeni bi avukat tutun sizde dava uzadıkça aynı adamla nie devam ediyorsunuz

Tanıdıkla yapılan iş böyle oluyor kendınıze yeni bi avukat tutun sizde dava uzadıkça aynı adamla nie devam ediyorsunuz .
Direkt ikinci duruşmada karar çıktı avukatla devam etmedik oturduğumuz yer durulacak gibi değil maalesef rutubetli ev kiracıya para ödedik evi boşaltması için artık davayla bir işimiz kalmadı ben sadece şikayetçi olabilir miyim onu öğrenmek istiyorum.

Direkt ikinci duruşmada karar çıktı avukatla devam etmedik oturduğumuz yer durulacak gibi değil maalesef rutubetli ev kiracıya para ödedik evi boşaltması için artık davayla bir işimiz kalmadı ben sadece şikayetçi olabilir miyim onu öğrenmek istiyorum.
bi tabir var afedersiniz kaba olacak ama it iti ısırmaz die .

Siz hakimden şikayetcı olmak istiyorsunuz galiba cimere yazın ordan aldığınız cevaba göre hareket edersiniz .

Baştan her şeyi çok yanlış yönettik her şey çok saçma ilerledi :’)) cevabınız için teşekkür ederim bu da bize ders olsun.

Back
X