- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Yani kendinizi o kızın istemediği beğenmediği biri ile evlenerek dalga geçilecek diye kötü hissesiyorsunuz sanırım. O kız sizin rakibiniz değil ki. Kaldı ki kişiliği de kötü. Eş adayı da çok iyiymiş. Ben devam ederdim.Bilmem. Aslında ben kadere çok inanırım.nikah saati değişmezmiş benim nikahım o saate onunla kıyılacaktı zaten.ama ben okız gibi biri tarafından terk edilmiş. Karmaşık duygulardayım.
Bilmem. Herşey çok hızlı gelişti. Resmi nikahta hemen olsun istedi de ben özel tarih olsun diye beklemiştimFacesini bile kurcalamadigin adamla nasil evlilik karari aldin dorduncu gunde?
Anlayanlar zaten yoru. Yaptılar. AnlamDıysanız zorlamayınBu nedir arkadaş yaw...Sanki hayatınızı biz biliyormuşuz gibi yazmışsın...Diğer 2 dünürden sonra bize ödül gibi geldi falan ne dünürü ayol...
Az soluklan arkandan atlı koşmuyor bi paragraf bi virgül koy ben hiçbişi anlamadım...Bi de kitap okuyam biriymişsiniz hayalinizdeki gibi olmayan liseli kocanız belki daha güzel bile anlatırdı...Nikahtan sonra demişsin sonra sorulunca dini nikah demişsin...
10 gün soruşturmadan mükemmel sonuçlar alındı ne demek?
Nişanlım o kızla yazışıyordu...Eee bu sorun değil mi yani
Arkadaşıma sesledi???
Daha baska neleri olacak acaba aciklamaya gerek duymadigiEvet. Yalan değil açıklamaya gerek duymadım diyor
AtanamadımAz çok yorumlardan anlamaya calistim ama aklima takilan 2 üniversite bitirip lise mezunuyla ayni pozisyonda nasil calisiyosun ve ust konum gibi anlattin sanirim.. Nasil iş o :S
Dini nikahBir yandan nikah kıyıldı diyorsunuz bir yandan nişan atacam diyorsunuz anlamadım ben olayı ?
Dini nikahNikah yapıldıktan sonra demişsiniz. .
Benim kafamı kurcalayan da o. Acaba bile isteye nispet olsun diyemi nişanlandı benimle.Gerçekten sevmiyorsanız evlenmeyin.Sonrası hiç çekilmez gelebilir.Gerek duymadım deyip üstünü örtmüş ama,sizinle eski nişanlısının aynı kurumda çalıştığını biliyorsa şayet,düpedüz bu bilgiyi saklamış.Bana göre birşeyleri saklı tutmakta yalana giren bir eylemdir.
Bunun cevabını nişanlınız verecek.Herşeyin hızlı gelişmesi ve acele davranması,sizin birşeyler duyup işgillenmenizin önüne geçmek içinmiş gibi geldi bana da.Ama,bunu o kıza nisbet olarak yapmış diyemem.Belki de sizi kaybetmemek için yapmıştır.Benim kafamı kurcalayan da o. Acaba bile isteye nispet olsun diyemi nişanlandı benimle.
Yok o doğru. Sonra karşısına nişanlısı çıkmış oda nişanın ertesi günü nişan atmış. Çocuğun yüzü gülmemiş. Mutlu olsun diye elimden geleni yapacağım ama hazmedemiyorumBen kaçırdım mı? Birini sevmiş sonra kız vefat etmiş demişti yalanmıymış o da?
Evet kader resmen ağ örmüş. Nişanlımın eski nişanlısı arkadaşım imiş. Hafif biri olduğunu görünce ilişkiyi kestim. Aynı kuruma bağlıyız ama birim farklı. Kız halen daha çalışıyor.Sizin matematik calistirdiginiz kizla mi nisanlanip ayrilmis? O kizin evli adamlarla iliskisi varmis, bir de garsonla nisanlanip nisan atmis, hala ayni kurumda calisiyorsunuz.
Eger boyleyse sizi kandirmis oluyorlar gercegi saklayarak. Bence de evliligi erteleyin biraz dusunun
Meslek havalı demiyorum bizim mesleğe zaafı vardı diyorum. Bende anlamadım nasıl cesaret varmış. Sonuçta çıktı ortayaAdamın üç koli kitabı var ama sizinle aynı yerde çalışan eski nişanlısını anlatmıyor
İnsan açığa çıkar diye korkar yine anlatır
Aynı yerde çalışıyorsunuz düğününüze çağırıp orada karşılaşsaydınız ne olacaktı acaba
Bir de ek iş garsonluk yapıyor vs asıl işi ne
kız lise bitirdi bizim meslek havalı diyorsunuz nedir meslekler Cidden merak ettim belki biz de sektör değiştiririz
Anlamak için bizim de üç koli kitap okumamız gerek sanırım ben de zor çözdüm ama çözdüm yorumlardanKitap okumayı çok seviyorsunuz ama derdinizi anlamak için bulmaca gibi çözmek gerekiyor yazıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?