• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl kader.

Bence siz anlattıklarınız kadarıyla zaten nişanlınıza evlenecek kadar hislere sahip değilsiniz.

Siz ona merhamet ediyorsunuz, merhamet canlı cansız her varlığa edilir, ama evlenmek için daha fazlasına ihtiyacınız var...
Oda var bide yuva kurmak istiyorum artık. Hep olumsuz oldu ilişkilerim mutlu olayım artık dedim. Öyle seviyorki ben kadınmışım demeye başladım

Sizin reklam edilecek birşeyiniz yok ki! Hele bahsettiğiniz kız sizi reklam edecek durumda değil... kimse için değil kendiniz için düşünüp karar verin ... seviyor,güveniyorsanız deva edin ...ama yok içiniz almıyorsa artk bitirin tabi ki... kararınızda olumlu yada olumsuz başkalarının etkisi olmasın ama... en önemlisi millet ne der değil siz ne istiyorsunuz

Yorumlardan konuyu cozdum sonunda. Valla ben yalandan hoslanmam. Yani sizin bileceginiz is. Bilemedim durum cok karisik. Yani nikahi da kiymissiniz niye acele ettiniz. Keske dugunle kiysaydiniz. Yalan soylemeyecegine bir saha soz verirse olabilir. İliski sizin aileniz ne diyor?

Yorumlardan konuyu cozdum sonunda. Valla ben yalandan hoslanmam. Yani sizin bileceginiz is. Bilemedim durum cok karisik. Yani nikahi da kiymissiniz niye acele ettiniz. Keske dugunle kiysaydiniz. Yalan soylemeyecegine bir saha soz verirse olabilir. İliski sizin aileniz ne diyor?
Aileme anlatmadım. Hiç kimseye anlatmak istemiyorum. Şuan ruh gibiyim bir kaç saat önce öğrendim buraya sorayım dedim

Ben bu işten bir şey anlamadım. Her şey aşırı anlamsız.
Yalan söylemesini kabul edemiyosunuz çok haklısınız.
Ama bence buna ek olarak o tarz olan bi kadınla nisanlanmasini daha çok hazmedemiyor gibisiniz
Hislerim aynen böyle. Aşağılık bir insanla nişanlanmış ve o dönemler bu kız garson diye istemiyor pişman oluyor. Bana tapan ailesi bana yaptıklarını zamanında o kıza yapmış

Nisanliniz o kızla ne kadar süre flört etmiş?

Yani insanın başına gelebilecek bir şey. Bence yalan söylemese de siz kabul etmeyecektiniz.
Bilmem. Aslında ben kadere çok inanırım.nikah saati değişmezmiş benim nikahım o saate onunla kıyılacaktı zaten.ama ben okız gibi biri tarafından terk edilmiş. Karmaşık duygulardayım.

Nisanliniz o kızla ne kadar süre flört etmiş?
6 ay. Babasına kızmış büyük bir kavga etmişler nişanlım şehri terk etmiş annesine adres verip git iste demiş. Herşey nişanlım burada değilken yapılmış alyaslar bile annesi almış. Nişanlım gelmiş nişanı yapmış geldiği şehre dönmüş kız ertesi gün arayıp istemiyorum seni demiş. Ben ozaman bu kızın yaptığını duymuş acımıştı çocuğa ahı çıkar demiştim meğersem benim nişanlım olacak adammış

Back