- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.537
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Acaba kız garson diye mi ayrıldı hem de ertesi gün? Bana saçma geldi. Baştan bilmiyor muydu durumunu mesleğini? Bence nisanlinizin ilgisizliğinden ayrılmıştır. Aynı gün gelip nişan yapıp hemen dönmek falan, ne bileyim. Adres verip gidin kızı isteyin demek, istemede bulunmamak. Bunlar normal şeyler değil.6 ay. Babasına kızmış büyük bir kavga etmişler nişanlım şehri terk etmiş annesine adres verip git iste demiş. Herşey nişanlım burada değilken yapılmış alyaslar bile annesi almış. Nişanlım gelmiş nişanı yapmış geldiği şehre dönmüş kız ertesi gün arayıp istemiyorum seni demiş. Ben ozaman bu kızın yaptığını duymuş acımıştı çocuğa ahı çıkar demiştim meğersem benim nişanlım olacak adammış
Yok ya kızı ben tanıdım gözü yükseklerde bişey. Ya zaten Allah nişanlımı korumuş. Bile isteye evli adamlarla konuşuyordu.üzğldüm nişanlıma açıkcası ama adını koyamadığım birşey ler var içime sinmeyen. Hadi inkar etmesi kaybetme korkusundan ya diğer huzursuzluğum neAcaba kız garson diye mi ayrıldı hem de ertesi gün? Bana saçma geldi. Baştan bilmiyor muydu durumunu mesleğini? Bence nisanlinizin ilgisizliğinden ayrılmıştır. Aynı gün gelip nişan yapıp hemen dönmek falan, ne bileyim. Adres verip gidin kızı isteyin demek, istemede bulunmamak. Bunlar normal şeyler değil.
Diğer huzursuzluğun da böyle bir kızı tercih etmiş olmasından dolayı.Yok ya kızı ben tanıdım gözü yükseklerde bişey. Ya zaten Allah nişanlımı korumuş. Bile isteye evli adamlarla konuşuyordu.üzğldüm nişanlıma açıkcası ama adını koyamadığım birşey ler var içime sinmeyen. Hadi inkar etmesi kaybetme korkusundan ya diğer huzursuzluğum ne
Siz bu olayı unutacak gibi durmuyosunuz. Hayatı kimseye zehir etmeye gerek yok. Resmi nikah da yok. Herkes kendi yoluna gitsinBilmem. Aslında ben kadere çok inanırım.nikah saati değişmezmiş benim nikahım o saate onunla kıyılacaktı zaten.ama ben okız gibi biri tarafından terk edilmiş. Karmaşık duygulardayım.
Siz evli misiniz nişanlı misiniz?Film gibi bişey yaşadım bugün. Aklım durmuş durumda. 34 yaşındayım. Çok kötü bir ilişkiden çıktım ömrümde ilk defa psikoloğa gittim darmadağın oldum. Adamın beni sömürdüğünü biliyordum ama çok sevdiğim için vazgeçemiyordum. Sonunda sağlam durup ilişkimi bitirdim. 15 gün sonra kadar arkadaşlarım biri var dediler tanıştıralım niyeti ciddi falan. Tamam verin numaramı dedim. Tanıştık, 3 gün sonra buluştuk, 2 gün sonra sevgililer günü, 2 gün sonrada harika bir yemek eşliğinde evlilik teklifi. Bir hafta sonra annesigil geldi 10 gün sonra soruşturmadan mükemmel sonuçlar alındı ve nişan. Hepsi bir ay içinde oldu. Herkes bu ne hız dediler bazıları destekledi hayırlı işi uzatmamak lazım dedi bazıları acele ediyorsunuz dedi. Ben sadece mantık olarak baktım. Benim iki üniversite diplomam var o lise mezunu. Ama her ikimizde kitap okumayı çok seviyoruz. 3 koli kitabı var ve hepsini okumuş. Aynı mesleği yapıyoruz.aslında üstünlük takvada dır ama biz lüks bir apartman dairesinde otururken onlar gecekondu tarzı Bi evde oturuyorlar. Ama aileler denk.pırlanta gibi bir ailesi pamuk şeker gibi annesi var. Neyse uzatmayayım.kendimi ona layık görmedim hiç. Çünkü ben sevgilileri biriyim ama o sadece bir kızı sevmiş elini bile sürmemiş kız hasta imiş zaten askerliğini kız için ertelemiş kız ölünce askere gitmiş gelmiş işe girmiş....
İkinci aşama başlıyor kaderimizin.
Ben okulları bitirdim atanamadım büyük bir kurumda taşeron olarak başladım işe.dairede çay ve temizliğe bakan bir kız vardı. Benim mesleğime çok imreniyordu ama lise diploması yoktu.yapabilirsin diye destekledim gaz verdim kaydını yaptırıp matamatik çalıştırdım.ama pek erkek meraklısı bişeydi. Benim iş arkadaşlarımın hepsi facesinde ekli idi ve numaraları vardı bende olmayanların bile. Birgün erkek arkadaşım internette bu kızla yazışıyordu diğer arkadaşımı sesledi beraber yazıp dalga geçtiler.çocuğu uyardım evli olduğunu diyeceğim dedim biliyor dedi. Hemen kızı arayıp öğlen yanıma gel dedim. X evli haberin olsun dedim biliyorum dedi. Bende o kızla muhabbeti kestim ayarımda olmadığı için herkes tarafından tanınan biri oldu artık. Neyse konuşmuyoruz ama nişanlandğını, nişandan birgün sonra nişan attığını duydum. Gereksiz kimbilir çocuk nasıl üzülmüştür dedim. Bu arada dairede diğer temizlikçi çocukla ki oda evli ilişkisi var bu kızın. Nişan attığı Çocuk garsonluk yapıyor tenezzül etmedi herhalde diye düşündüm. Gözü yükseklerde idi Çünkü bizim erkek arkadaşların hepsini sıradan geçirdi bizim mesleğe karşı zaafı var kızın. Derken kız lise diplomasını aldı çalıştı çabaladı bizim mesleği yapmaya başladı.
Tekrar bana döneyim. Nişanlandım. Nişanlımı insan olarak çok sevmeme rağmen 34 yıl boyunca hayalini kurduğum bir değildi. Ama pırlanta gibi bir kalbi dört dörtlük karakteri vardı. Nikah kıyılırken aşık değildim. Zamanla severim diye düşündüm. Çünkü yaşım geçiyor anne olma şansım azalıyor ve hep saçma sapan insanlar bana yaklaşmaya çalışıyordu.
Neyse nikah kıyıldı. Bir bakışını sevdim bir duruşunu bir ilgisini falan filan sevmeye başladım. Sırılsıklam aşık değilim ama öpüşürken iğrenmiyordum en azından elimi tutması sarılması huzur veriyordu.azar azarda olsa üzsrlerine düşen tüm görevleri yapıyorlardı. Ek iş olarak garsonluk yapıyor için sinmesede helalinden para kazanıyor diye gururlanıyordum.ailem deyim yerindeyse ölüp bitiyor ona karakteri sağlam. Diğer iki dünür den sonra bu aile bize ödül gibi geldi. Ama şuan herşey alt üst oldu. Nişan atmıcam ama mutsuzum sebebleri şunlar
1.nişanlımın kaderi hiç gülmemiş
2.aşalığık bir kızla nişan yapmış ve o kız bunu küçümseyerek nişan atmış
3.nişanlım benimle tanıştığında aynı kurumda çalıştığımızı biliyordu o kızla. Aynı mesleği yaptığımızı biliyordu bilerek isteyerek istetti beni. Belkide o kıza karşı nispet için
4.okızla ilişkim yok. Ama kurumda biz iki guruba ayrıldık. Bizim gurubun kızları temiz işinde gücünde, karşı gurubun kızları evli adamlarla çıkan müdürlere yalakalık yapan işleri yolunda giden düşmanlarım. ve o kız o gurubun kızları ile dost.beni reklam edecekler öğrendiklerinde
Kızlar nasıl bir yol izliyeyim yardım edin
Gözü yüksekte ise neden nisanlandi? Bence sizin de içinizdeki huzursuzluk bu. Bu adam neden o kadını seçti ve o kadın neden bu adamı seçti? Midenizin almadığı bu. Size anlatilmayanlar var bence. Kızın çevresinden birine yaklaşıp ayrıntıları alın derim.Yok ya kızı ben tanıdım gözü yükseklerde bişey. Ya zaten Allah nişanlımı korumuş. Bile isteye evli adamlarla konuşuyordu.üzğldüm nişanlıma açıkcası ama adını koyamadığım birşey ler var içime sinmeyen. Hadi inkar etmesi kaybetme korkusundan ya diğer huzursuzluğum ne
NişanlıSiz evli misiniz nişanlı misiniz?
Kimin eli kimin cebinde belli değil...Şaşkınlıkla okudum doğrusu.
Bende öyle yapacağım. Öğrenmem lazımGözü yüksekte ise neden nisanlandi? Bence sizin de içinizdeki huzursuzluk bu. Bu adam neden o kadını seçti ve o kadın neden bu adamı seçti? Midenizin almadığı bu. Size anlatilmayanlar var bence. Kızın çevresinden birine yaklaşıp ayrıntıları alın derim.
Nikah yapıldıktan sonra demişsiniz. .Nişanlı
Resmi nikahtan önce imam nikahı kiymak yasak biliyosunuz.umarim .Neyse biraz karışık geldi başta ama anladım sonradan .Sizinle tanışması başka arkadaşlarınizin aracı olmasıyla olmuş yanls anlamadiysam .Sonradan aynı yerde çalıştığınızı öğrenmiş tatsızlık olmasın diye söylememiş olabilir ama bence soylemeliydi ...Sorulduğu halde söylememesi hoş değil ...İmam nikahı. Nikahta keramet var derler ya ondan. Resmiyi eylülde düşünüyorduk
İmam nikahını niye kıydınız ki. Dini boyutunu tam bilmiyorum ama şimdi adam sizi boşamadan imam nikahınız bozulmaz. Ne gerek vardı yani. Resmi nikah kıyılır öyle kıyardınız ne bu acele. Adamı tanımadan tam, bir ay içinde nişanlanmışsınız. İyi cesaret vallaİmam nikahı. Nikahta keramet var derler ya ondan. Resmiyi eylülde düşünüyorduk
Facesini bile kurcalamadigin adamla nasil evlilik karari aldin dorduncu gunde?Karışık yazmış olabilirim anlayış gösterin. Nişanlımın nişan attığını benim facesini kurcalamamla ortaya çıktı. Oda açıklamak zorunda kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?