Bu nasıl kader.

Acaba kız garson diye mi ayrıldı hem de ertesi gün? Bana saçma geldi. Baştan bilmiyor muydu durumunu mesleğini? Bence nisanlinizin ilgisizliğinden ayrılmıştır. Aynı gün gelip nişan yapıp hemen dönmek falan, ne bileyim. Adres verip gidin kızı isteyin demek, istemede bulunmamak. Bunlar normal şeyler değil.

Yok ya kızı ben tanıdım gözü yükseklerde bişey. Ya zaten Allah nişanlımı korumuş. Bile isteye evli adamlarla konuşuyordu.üzğldüm nişanlıma açıkcası ama adını koyamadığım birşey ler var içime sinmeyen. Hadi inkar etmesi kaybetme korkusundan ya diğer huzursuzluğum ne

Diğer huzursuzluğun da böyle bir kızı tercih etmiş olmasından dolayı.

Bilmem. Aslında ben kadere çok inanırım.nikah saati değişmezmiş benim nikahım o saate onunla kıyılacaktı zaten.ama ben okız gibi biri tarafından terk edilmiş. Karmaşık duygulardayım.
Siz bu olayı unutacak gibi durmuyosunuz. Hayatı kimseye zehir etmeye gerek yok. Resmi nikah da yok. Herkes kendi yoluna gitsin

Ben anlayamadim bacim ya? Matematik calistirdigin kiz eski nisanlisi mi cikti sevgilinizin??

Siz evli misiniz nişanlı misiniz?
Kimin eli kimin cebinde belli değil...Şaşkınlıkla okudum doğrusu.

Gözü yüksekte ise neden nisanlandi? Bence sizin de içinizdeki huzursuzluk bu. Bu adam neden o kadını seçti ve o kadın neden bu adamı seçti? Midenizin almadığı bu. Size anlatilmayanlar var bence. Kızın çevresinden birine yaklaşıp ayrıntıları alın derim.

Bende öyle yapacağım. Öğrenmem lazım

Reactions: Kuf
İmam nikahı. Nikahta keramet var derler ya ondan. Resmiyi eylülde düşünüyorduk
Resmi nikahtan önce imam nikahı kiymak yasak biliyosunuz.umarim .Neyse biraz karışık geldi başta ama anladım sonradan .Sizinle tanışması başka arkadaşlarınizin aracı olmasıyla olmuş yanls anlamadiysam .Sonradan aynı yerde çalıştığınızı öğrenmiş tatsızlık olmasın diye söylememiş olabilir ama bence soylemeliydi ...Sorulduğu halde söylememesi hoş değil ...

Evet bu zamanda anlayışlı ,iyi kalpli ailelere rastlamak zorlaştı ama aynı evde yaşayıp aynı yatağa girecek olan sizsiniz .İçinize sinmiuorsa bırakın derim .

Yada evlenmek için biraz daha bekleyin ..eğer hala aynı düşünüyorsanız evlenmeyin .aynı eve girunce hep mic mic olunmiyor adamin her hareketi batar inanın .

Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah

Bu nedir arkadaş yaw...Sanki hayatınızı biz biliyormuşuz gibi yazmışsın...Diğer 2 dünürden sonra bize ödül gibi geldi falan ne dünürü ayol...
Az soluklan arkandan atlı koşmuyor bi paragraf bi virgül koy ben hiçbişi anlamadım...Bi de kitap okuyam biriymişsiniz hayalinizdeki gibi olmayan liseli kocanız belki daha güzel bile anlatırdı...Nikahtan sonra demişsin sonra sorulunca dini nikah demişsin...

10 gün soruşturmadan mükemmel sonuçlar alındı ne demek?
Nişanlım o kızla yazışıyordu...Eee bu sorun değil mi yani
Arkadaşıma sesledi???

Son düzenleyen: Moderatör:
İyide bu nisan atmak için önemli bir sebep aslında yanlis anlamadiysam eğer . İçini bilemem tabi ama nisanlinizin amacı sizinle nispet yaomak mi ve ne demek önceden nisanlandigini gizlemek . Siz böyle birşeyi gizleseniz o napardi?

Sanırım ben hazmedemezdim. Hem aynı kurumda calıştığınızı bilecek, hem de hiç bahsetmeyecek.. Bu önemsiz, üzerinde durulmayacak bir konu mu?

İmam nikahı. Nikahta keramet var derler ya ondan. Resmiyi eylülde düşünüyorduk
İmam nikahını niye kıydınız ki. Dini boyutunu tam bilmiyorum ama şimdi adam sizi boşamadan imam nikahınız bozulmaz. Ne gerek vardı yani. Resmi nikah kıyılır öyle kıyardınız ne bu acele. Adamı tanımadan tam, bir ay içinde nişanlanmışsınız. İyi cesaret valla

kitap okumaya devam bence anlatım sıfır çünkü.her şey karışmış ne nealaka belli değil.nişan ama nikah? imam nikahı ne alaka? kız ne alaka? aileler denk değil ki? adamı zaten tanımıyorsunuz ki 1 ay alt tarafı? ay Allah akıl fikir versin konudaki herkese.

Bir yandan nikah kıyıldı diyorsunuz bir yandan nişan atacam diyorsunuz anlamadım ben olayı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…