- 4 Şubat 2015
- 6.063
- 12.288
- 448
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Oda var bide yuva kurmak istiyorum artık. Hep olumsuz oldu ilişkilerim mutlu olayım artık dedim. Öyle seviyorki ben kadınmışım demeye başladımBence siz anlattıklarınız kadarıyla zaten nişanlınıza evlenecek kadar hislere sahip değilsiniz.
Siz ona merhamet ediyorsunuz, merhamet canlı cansız her varlığa edilir, ama evlenmek için daha fazlasına ihtiyacınız var...
Nikahta kıyılmış. Neden nikahi erken kıydınızEvet nişan attım deseydi kabul ederdim onun gibisini bulamam ama yalan söyledi bana
Oda var bide yuva kurmak istiyorum artık. Hep olumsuz oldu ilişkilerim mutlu olayım artık dedim. Öyle seviyorki ben kadınmışım demeye başladım
İmam nikahı. Nikahta keramet var derler ya ondan. Resmiyi eylülde düşünüyordukNikahta kıyılmış. Neden nikahi erken kıydınız
Herşeyi geçtim güven sevgi bittiyse neden ayrilmiyorsunuzAyrılmayacağım ama güvenim sevgim biranda bitti. Nişan atmamak için direniyorum kendimle
Resmi nikah olmadan neyin imam nikahı??İmam nikahı. Nikahta keramet var derler ya ondan. Resmiyi eylülde düşünüyorduk
İnsan olarak seviyorum. Pırlanta gibi çocuk aileside kaliteli bana kızları gibi davranıyorlar kaynanama bayılıyorum ama inkar etmişler işteAma onun sevmesi yetmez. Sizin de kalbinizin pır pır etmesi lazım...
Normalde yasak ama tanıdık cami hocası vardıResmi nikah olmadan neyin imam nikahı??
O nikahta keramet olayi imam.nikahi değil ama kuzum yaaaİmam nikahı. Nikahta keramet var derler ya ondan. Resmiyi eylülde düşünüyorduk
Bir kaç saatlik bişey hemen karar vermek istemedim. Bir hafta düşünme payı istedimHerşeyi geçtim güven sevgi bittiyse neden ayrilmiyorsunuz
Ben bu işten bir şey anlamadım. Her şey aşırı anlamsız.Normalde yasak ama tanıdık cami hocası vardı
Aileme anlatmadım. Hiç kimseye anlatmak istemiyorum. Şuan ruh gibiyim bir kaç saat önce öğrendim buraya sorayım dedimYorumlardan konuyu cozdum sonunda. Valla ben yalandan hoslanmam. Yani sizin bileceginiz is. Bilemedim durum cok karisik. Yani nikahi da kiymissiniz niye acele ettiniz. Keske dugunle kiysaydiniz. Yalan soylemeyecegine bir saha soz verirse olabilir. İliski sizin aileniz ne diyor?
Hislerim aynen böyle. Aşağılık bir insanla nişanlanmış ve o dönemler bu kız garson diye istemiyor pişman oluyor. Bana tapan ailesi bana yaptıklarını zamanında o kıza yapmışBen bu işten bir şey anlamadım. Her şey aşırı anlamsız.
Yalan söylemesini kabul edemiyosunuz çok haklısınız.
Ama bence buna ek olarak o tarz olan bi kadınla nisanlanmasini daha çok hazmedemiyor gibisiniz
Yani insanın başına gelebilecek bir şey. Bence yalan söylemese de siz kabul etmeyecektiniz.Hislerim aynen böyle. Aşağılık bir insanla nişanlanmış ve o dönemler bu kız garson diye istemiyor pişman oluyor. Bana tapan ailesi bana yaptıklarını zamanında o kıza yapmış
Bilmem. Aslında ben kadere çok inanırım.nikah saati değişmezmiş benim nikahım o saate onunla kıyılacaktı zaten.ama ben okız gibi biri tarafından terk edilmiş. Karmaşık duygulardayım.Yani insanın başına gelebilecek bir şey. Bence yalan söylemese de siz kabul etmeyecektiniz.
6 ay. Babasına kızmış büyük bir kavga etmişler nişanlım şehri terk etmiş annesine adres verip git iste demiş. Herşey nişanlım burada değilken yapılmış alyaslar bile annesi almış. Nişanlım gelmiş nişanı yapmış geldiği şehre dönmüş kız ertesi gün arayıp istemiyorum seni demiş. Ben ozaman bu kızın yaptığını duymuş acımıştı çocuğa ahı çıkar demiştim meğersem benim nişanlım olacak adammışNisanliniz o kızla ne kadar süre flört etmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?