• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl evlilik

Allah sana da sabır versin arkadaşım, bir kadın normal birdönemde bu sorunlarla baş edemiyorsa hamileyken çok çok zor olmalı...Benim sana nacizane önerim görmemeye duymamaya çalış, hamilelikte bebekler annenin her halinden etkileniyor, en azından bu dönemi üç maymunu oynayarak geçir...Allah yardımcın olsun...

Sence başedileblr mi yani termde olsan ne yapardn bas edebilir miydin ama eşimde cok iyi bırakıp gidemiyorum..bi de biraz merhamet olsa da bu kızcagz hamile dese..

gitmeyin ailelerin yanına telden arayın..
alın karşınıza konuşun ..yok olmadı.tartışın..ben 9 yıllık evliyim çok mücadele verdim..

Onun benim ailemle bi problemi yok ki,hatta benim olmadığım dönemlerde bile annemin evinde kalır ailesi o kadar problemli insanlar düşünün artıık...

Nasıl mücadele ettiniz biraz paylaşırmısınız ben artık çok yoruldum, bıktım her sene aynı şeyleri yaşamaktan....

Onun benim ailemle bi problemi yok ki,hatta benim olmadığım dönemlerde bile annemin evinde kalır ailesi o kadar problemli insanlar düşünün artıık...

Nasıl mücadele ettiniz biraz paylaşırmısınız ben artık çok yoruldum, bıktım her sene aynı şeyleri yaşamaktan....
vallahi kendi ailesini görmesi bana zarar verseydi.kendi ailemede gitmezdim..
yani eşiniz ben ailemi göremiyorum ama o görebiliyor demesin ok..
ailemede gizlice durumu anlatırdım...
ve baş başa geçirmek istiyorum der kestirip atardım göze göz dişe diş mücadele etmeden mutlu olunmazki..

Sence başedileblr mi yani termde olsan ne yapardn bas edebilir miydin ama eşimde cok iyi bırakıp gidemiyorum..bi de biraz merhamet olsa da bu kızcagz hamile dese..

Yaşadıkların kesinlikle kolay değil, bu konuda kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer diycem umarım yanlış anlamazsın...
Senin en büyük şanssızlığında aynı binada olup her gün görüşmek durumunda olmanız, ben bunu yaşasaydım kesinlikle tahammül edemezdim, senin yapabilceğin tek şey uzak durmak imkanın varsa başka eve çık, o zaman da sorunlar bitmeyecek ama gözün görmeyince daha bi katlanılabilir hale gelecektir...Bende neler yaşadım 5 yıllık evliyim, üç yıldır da görüşmüyorum ailesiyle,sırf onları görmemek adına annemin bulunduğu ile bile gitmeyorum eskisi gibi sık sık dünün...

benm küsmek gibi bi imkanım yok eşimn ailesnde küslük yok izin vermezler mana bulurlar zaten ben de kötü gelin demesnler diye küsmem gören onun yaptgnı görsün ayrı bi eve cıkmakda olur ama hemen değil..Allah ssana da kolaylık versn ..

vallahi kendi ailesini görmesi bana zarar verseydi.kendi ailemede gitmezdim..
yani eşiniz ben ailemi göremiyorum ama o görebiliyor demesin ok..
ailemede gizlice durumu anlatırdım...
ve baş başa geçirmek istiyorum der kestirip atardım göze göz dişe diş mücadele etmeden mutlu olunmazki..

Ailem biliyor zaten durumu ben değil kendisi anlattı zaten, sorun bir günlük değilki daha nişanlılık döneminde başladı...Annemde eşime güvendi, ailesine kesinlikle beni

ezdirmiyeceğine inandı...Sürekli şunu derdi 'benim ailem tehlikeli insanlar'...Tehlikede laf söz dedikodu oldu, eşimde sırf onları susturmak adına maddi tavizler vermeye

başladı, yapmadım diyor ama herşey ortada...

Ben zaten artık eskisi gibi ailemlede vakit geçirmiyorum, bir sorunum var diye değil sadece başbaşa olmak adına...Ama anlamıyorum o beni neden ailesiyle olmak adına

annene git arkadaşına git sen çok sıkıldın git arkadaşına kafan dağılsın (ki arkadaşlarımda şehir dışında git kal bi kaç gün diyor)...Yaz başında yine beni gönderdi böyle

ben çok yoğunum bu hafta çok işim var diye bende çok bunaldığım için bekar bir arkadaşım var ist.'da ona gidip kaldım bi kaç gün, gittiğim gün o çok işi olan adam

soluğu anasının yanında aldı, haa kalmadı döndü ama gerçekten gidecek zamanı olmamalıydı bana tarif ettiği işleri olsaydı...

Ailem biliyor zaten durumu ben değil kendisi anlattı zaten, sorun bir günlük değilki daha nişanlılık döneminde başladı...Annemde eşime güvendi, ailesine kesinlikle beni

ezdirmiyeceğine inandı...Sürekli şunu derdi 'benim ailem tehlikeli insanlar'...Tehlikede laf söz dedikodu oldu, eşimde sırf onları susturmak adına maddi tavizler vermeye

başladı, yapmadım diyor ama herşey ortada...

Ben zaten artık eskisi gibi ailemlede vakit geçirmiyorum, bir sorunum var diye değil sadece başbaşa olmak adına...Ama anlamıyorum o beni neden ailesiyle olmak adına

annene git arkadaşına git sen çok sıkıldın git arkadaşına kafan dağılsın (ki arkadaşlarımda şehir dışında git kal bi kaç gün diyor)...Yaz başında yine beni gönderdi böyle

ben çok yoğunum bu hafta çok işim var diye bende çok bunaldığım için bekar bir arkadaşım var ist.'da ona gidip kaldım bi kaç gün, gittiğim gün o çok işi olan adam

soluğu anasının yanında aldı, haa kalmadı döndü ama gerçekten gidecek zamanı olmamalıydı bana tarif ettiği işleri olsaydı...
erkek milleti..
kadınlar aslında daha zeki..
bizim eltide küstü 10 sene e ailede ne olup bittiğini öğrenebilmek adına barıştı..
sana tavsiyem çocuk gibi seni oraya buraya yollamasına izin verme..kendini akıllımı sanıyor o..
bayaram sabahı arayın ailelelerinizi..sonra el ele çıkın gezmeye gidin..

Bir bilsem ne yapacağını adam alma hastası, yeni bir şey çıkmaya görsün illede alacak...Buarada sanmayım öle çok çok zengin bir ailede değiliz,haa çok çalışır eşim

parasınıda kazanır kimseye de muhtaç olmaz(banka kredisi ve benim maaşım dışında) ama inanılmaz borcu var, artık borcumuz bile diyemiyorum çünkü hepsi benim

dışımda gerçekleşen şeyler, çoğundan haberim bile yok :(((

Buarada arkadaş ortamlarınada birlikte de gideriz, yani oturup birşey konuşmak yerine gezelim gülelim, sorunları unutalım istiyor...Ama ben unutamam ki, bugün evde

olmak adına arkadaşın davetini geri çevirdim bayram planıı yaparız diye, sadece 2 dk konuştuk ve koca gece o bilgisayar başında bende tv karşısında tek kelime bile

etmeden geçti...Bide bana diyor benim işim var sen git annenlerle, işide ailesiyle olacak her bayram yaşanan gerçek...

ben anlamadım ailesiyle bayram geçirecekse neden evlenmiş bu vatandaş??? evlilik yeni bir aile demektir sonra bayramlarda aileyle aile büyüklerini ziyaret demektiir...ayrcıa da senin bilgin rızan dışında gereksiz borç yapan adamada maaşını falan verme bu ne beee:47: evliliği kaldıramıycaktı madem otursaymış anasının dibinde alla allaa...

Son düzenleme:
ben anlamadım ailesiyle bayram geçirecekse neden evlenmiş bu vatandaş??? evlilik yeni bir aile demektir sonra bayramlarda aileyle aile büyüklerini ziyaret demektiir...ayrcıa da senin bilgin rızan dışında gereksiz borç yapan adamada maaşını falan verme bu ne beee:47: evliliği kaldıramıycaktı madem otursaymış anasının dibinde alla allaa...

Yok yok bizimkilerin bayram anlayışı başka, beni bırakır annemde hatta yolda der bana bu gece annemde kalabilirm diye ki ben o ailesiyle kaldığında anneme bile gitmem önceden evimde kalırdım salya sümük ağlardım şimdide alıp başımı çıkıyorum dışarı, zevk alıyormuyorum kesinlikle hayır ama elden başka bişey gelmiyor...
Haa oda ne mi yapıyor ailesini doldurup arabaya onlarla bayram gezmesi yapıyor...
Buarada artık maymun gözünü açtı vermiyorum artık paramı da, ne yaparsa yapsın...Anası dibine de almıyorki kadın ihtiyaçlarını aldırdıktan sonra suratına bile bakmıyor oğlunun, herşey torunlarının kızlarının ihtiyaçlarını aldırana kadar...

Bugün bir karar aldım, bundan sonra hiçbir bayramı bende eşimle geçirmiycem...Ona ailesi benden çok lazımmış,5 yıldır her bayram gözümün yaşı dinmedi abartmıyorum her bayram yeni bir olay...
Dün evde oturup kocamın bir kez daha söylediği yalanlarla yüzleşip suratına çarpmayı istiyordum ama kime ne yapcam ki, 9 gün boyunca kapıdan bile dışarı çıkmayıp dört duvarın içinde kafayı sıyırmaktan başka ne olacak ki?
Gidiyorum yarın annemlerle, sonrasında her bayram otel rezervasyonu yaptıracam işine gelirse beyefendinin, belki o zaman anlar ailenin ne demek olduğunu diycem ama mal bunuda anlamaz...
Yazık çok yazık emeklerime, çektiğim çileye yazık...

Bugün bir karar aldım, bundan sonra hiçbir bayramı bende eşimle geçirmiycem...Ona ailesi benden çok lazımmış,5 yıldır her bayram gözümün yaşı dinmedi abartmıyorum her bayram yeni bir olay...
Dün evde oturup kocamın bir kez daha söylediği yalanlarla yüzleşip suratına çarpmayı istiyordum ama kime ne yapcam ki, 9 gün boyunca kapıdan bile dışarı çıkmayıp dört duvarın içinde kafayı sıyırmaktan başka ne olacak ki?
Gidiyorum yarın annemlerle, sonrasında her bayram otel rezervasyonu yaptıracam işine gelirse beyefendinin, belki o zaman anlar ailenin ne demek olduğunu diycem ama mal bunuda anlamaz...
Yazık çok yazık emeklerime, çektiğim çileye yazık...

bayramı kendinize zehir edeceğinize eşinizle onların ailesine gidin,hem helalleşin hem de birazcık anlamaya çalışın.yapmayın ya, varsın insanlar size saf desin ne olacak, ne çıkar bundan?siz elinizden geleni yapın,bakın o zaman eşinizle aranız nasıl oluyor. erkekle zıtlaşılmaz. tek başınıza tatile gitmek ne demek? gerçekten erkekler kadınlardan daha saf bi güleryüz gösterin unutulur bütün sorunlar.eşinizin ailesi kötü,tehlikeli,para yiyici insanlar olabilirler ama en azından eşinizin hatırı için gidin.eşiniz parayı başka şeyler için harcasaydı çok mutsuz olmanız normaldi ama üzmeyin kendinizi de eşnizi de bayram üstü.
anladığım kadarıyla eşiniz çok iyiniyetli bir insan,kesinlikle mal değil.Allah en çok ona yardım etsin çünkü adam mengenede gibi iki taraf ta sıkıştırıyor.
bir de konularınızı okumuştum siz çile çekmiş gibi gelmiyosunuz bana kusura bakmayın da,neler neler var...
eşiniz çok masum bence keşke herkes öyle olsa...
siz para hesabı yapmayın bu defa nasıl olacak bi de öyle deneyin bana kalırsa.

Son düzenleme:
Bunu bende düşünmedim değil aslında ama hele bi yapsın öle bişey daha önce yiğenine bilgisayar almak için aynı yöntemi denedi haa yaptıda ama bu ikimiz içinde çok kötü dönemdi, ben boşanmaya kadar gittim ki annemim sayesinde barıştık ama işte gel gör ki olmayınca olmuyor, kim girerse girsin araya...Erkek kendi bildiği yoldan vazgeçmiyorsa birşeyler eninde sonunda tükeniyor...Benim içimdekiler ne zman tükenecek tamamen yok olacak çok merak ediyorum...Şimdilik böyle zamanların ardındaki kalan kırıntılarla idare etmeye çalışıyorum :(((

bu muydu sebep?:53::53: hem 2 tv varsa 3.yü almışsanız ne olmuş eskisini ailesine verecekse?ne olur yani?
kendinizi bitirirsiniz böyle böyle,keşke benim eşim de ailesiyle çok yakın olsa.asla aklıma bile gelmiyor kardeşine şunu aldı, annesine bunu aldı diye.
ay valla yapmayın kahrınızdan verem olursunuz böyle biriktire biriktire ufak şeyleri.

bayramı kendinize zehir edeceğinize eşinizle onların ailesine gidin,hem helalleşin hem de birazcık anlamaya çalışın.yapmayın ya, varsın insanlar size saf desin ne olacak, ne çıkar bundan?siz elinizden geleni yapın,bakın o zaman eşinizle aranız nasıl oluyor. erkekle zıtlaşılmaz. tek başınıza tatile gitmek ne demek? gerçekten erkekler kadınlardan daha saf bi güleryüz gösterin unutulur bütün sorunlar.eşinizin ailesi kötü,tehlikeli,para yiyici insanlar olabilirler ama en azından eşinizin hatırı için gidin.eşiniz parayı başka şeyler için harcasaydı çok mutsuz olmanız normaldi ama üzmeyin kendinizi de eşnizi de bayram üstü.
anladığım kadarıyla eşiniz çok iyiniyetli bir insan,kesinlikle mal değil.Allah en çok ona yardım etsin çünkü adam mengenede gibi iki taraf ta sıkıştırıyor.
bir de konularınızı okumuştum siz çile çekmiş gibi gelmiyosunuz bana kusura bakmayın da,neler neler var...
eşiniz çok masum bence keşke herkes öyle olsa...
siz para hesabı yapmayın bu defa nasıl olacak bi de öyle deneyin bana kalırsa.

Gerçekten aileyi tanımış olsaydın bu şekilde konuşmazdın, hatırlıyorum seni sanırım diğer konumda eşinin muhasebesini yapmak sanamı kalmış diye bir yorumun vardı...

Benim derdim eşimin beni aptal yerine koymuş olması, saflığımı kullanması, yıllarca gece yarılarına kadar çalışıp kazandığımı elimden aldı, almasına gerek de yoktu ben zaten verirdim ama sonucunda ailesi yüzünden çektiğimiz sıkıntıların sonucunda mükafatlandırılmalarına katlanamıyorum...

En başında hepsinden hesap soracam derken hesap sorulan ben oldum, buarada yanlış anlaşılmasın öyle dır dır eden bir kadın da değilm, ben kendime yapıyorum sadece...Geçmişle hesaplaşmak içimi acıtıyor verilen sözler yerine getirilmediği müddetçe hep de böyle olacak...

Ben kocamdan beklerdimki daha en başından ailesiyle aramı yapmaya çalışsın,ben zaten o ailem seni haketmiyor bayramdada gelme dediğinde bile yanındaydım, sonrasını tekrar tekrar anlatmayım...Oda kolay olanı seçti ve bana sen haklsın onlara sen haklısınla arada tenis topuna döndü...Ama her seferinde ailesinin yanından beş karış suratla gelerek bana küslük yarattı, bir kez de gel demedi, her şeyi gizli saklı yaptı,halada aynısını yapıyor...Dürüstçe konuşmuyor bu sefer bende deli oluyorum, biraz empati kursan ne demek istediğimi anlıyacaksındır...

Malesef bu sefer ilk adımı atan ben olmıyacam, bence herkes yaptıklarının bedelini ödemeli, çünkü yaşananlar söylenenler bir sinir halinde sarfedilen cümleler değil, bu ailenin yaşam şekli ve bende onlar gibi riyakar, ikiyüzlü davranmayacam...Tavrımı sonuna kadar devam ettirecem ama bu durumda kimsenin de umrunda olmayacak orası başka...Taraflar bu durumda birbiriyle uyumlu olmalı söz birliği, davranış birliği olmalı, aynı düşünceyi taşımak zorunda değiliz ki bu bir evlilikse bir aileyse ortası bulunmalı, buda öyle kaçarak nabza göre şerbet vererek olmamalı...Umarım anlatabilmişimdir...

Gerçekten aileyi tanımış olsaydın bu şekilde konuşmazdın, hatırlıyorum seni sanırım diğer konumda eşinin muhasebesini yapmak sanamı kalmış diye bir yorumun vardı...

Benim derdim eşimin beni aptal yerine koymuş olması, saflığımı kullanması, yıllarca gece yarılarına kadar çalışıp kazandığımı elimden aldı, almasına gerek de yoktu ben zaten verirdim ama sonucunda ailesi yüzünden çektiğimiz sıkıntıların sonucunda mükafatlandırılmalarına katlanamıyorum...

En başında hepsinden hesap soracam derken hesap sorulan ben oldum, buarada yanlış anlaşılmasın öyle dır dır eden bir kadın da değilm, ben kendime yapıyorum sadece...Geçmişle hesaplaşmak içimi acıtıyor verilen sözler yerine getirilmediği müddetçe hep de böyle olacak...

Ben kocamdan beklerdimki daha en başından ailesiyle aramı yapmaya çalışsın,ben zaten o ailem seni haketmiyor bayramdada gelme dediğinde bile yanındaydım, sonrasını tekrar tekrar anlatmayım...Oda kolay olanı seçti ve bana sen haklsın onlara sen haklısınla arada tenis topuna döndü...Ama her seferinde ailesinin yanından beş karış suratla gelerek bana küslük yarattı, bir kez de gel demedi, her şeyi gizli saklı yaptı,halada aynısını yapıyor...Dürüstçe konuşmuyor bu sefer bende deli oluyorum, biraz empati kursan ne demek istediğimi anlıyacaksındır...

Malesef bu sefer ilk adımı atan ben olmıyacam, bence herkes yaptıklarının bedelini ödemeli, çünkü yaşananlar söylenenler bir sinir halinde sarfedilen cümleler değil, bu ailenin yaşam şekli ve bende onlar gibi riyakar, ikiyüzlü davranmayacam...Tavrımı sonuna kadar devam ettirecem ama bu durumda kimsenin de umrunda olmayacak orası başka...Taraflar bu durumda birbiriyle uyumlu olmalı söz birliği, davranış birliği olmalı, aynı düşünceyi taşımak zorunda değiliz ki bu bir evlilikse bir aileyse ortası bulunmalı, buda öyle kaçarak nabza göre şerbet vererek olmamalı...Umarım anlatabilmişimdir...

nabza göre şerbet vermek zorundasınız bu evliliği sürdürmek istiyosanız...ailesiz hiçbirşey olmaz,sevmeseniz de saygı duymak zorundasınız,yoksa kk ya boşanıyorum tarzı konu açarsanız kimse şaşırmaz.
aileyi tanısam da böyle düşünürdüm kendimi biliyorum çünkü şükürler olsun para hala bir araç benim için.orta halliyiz desteğimiz yok ama bu böyle.

bu muydu sebep?:53::53: hem 2 tv varsa 3.yü almışsanız ne olmuş eskisini ailesine verecekse?ne olur yani?
kendinizi bitirirsiniz böyle böyle,keşke benim eşim de ailesiyle çok yakın olsa.asla aklıma bile gelmiyor kardeşine şunu aldı, annesine bunu aldı diye.
ay valla yapmayın kahrınızdan verem olursunuz böyle biriktire biriktire ufak şeyleri.

Niye versinki niye alsın ki, ihtiyacımız yokken hiç gerek yok, haa buarada bu konuda somut bir şey yok ailesine verme durumunda, sadece bir arkadaşın yorumuna karşılık verdiğim bir cevap bu...
Güniz; kocamın nerden baksan 250 bin lira borcu var ve bunların hepsi banka kredisi, ha sanmaki evimiz var lüks bir hayat yaşıyoruz kesinlikle yok böyle bişey...Hala belimizi doğrultamadık ki ben paramın kıymetini iyi bilirim varlığı da yokluğuda çok küçükken yaşadığım için ayağımı yorganıma göre uzatmışımdır...Şimdi dediğin gibi veremde olurum başka şeyde, çünkü bu paralar nereye gidiyor bilmiyorumm...
Bu adam paylaşmıyor hiçbir şeyi benle,bu akşam iki kelime konuşayım dedim,ee diyor sana söylesem ne gerek var diyeceksin diyor...Evet ne gerek var, ben elimdekilerle idare edip o borçlar bitmeden rahat edemem...Artı bu kadar borcun üstüne de benim evliliğim için gerçekten tehlike teşkil eden insanlara da bir çöpümü bile helal etmem...
Buarada kocam gerçekten iyi niyetli bir adam fakat yaptıklarının sonucunda haklı olduğum sonucu kabak gibi ortaya çıktığında nedense hep bana küser, günlerce aynı evin içinde ikinci yabancı gibi yaşarız, bunun da tek nedeni ailesinin fenalıklarıdır...

not:saf olduğunuzu düşünmüyorum.eşiniz saflığınızı kullanmamış bence yani. ilk adımı siz atmayacaksınız da kim atacak?

velevki eşinizin ailesi çoook kötü ve onlar sizi,siz onları istemiyorsunuz...boşanmanız ayrı kalmanız onları daha mutlu etmezmi?
"düşmana inat,birgün fazla yaşamak" demiş ya şair.yerinizde olsam gebersem de onlara mutsuzluğumuzu belli etmezdim.
her iki açıdan da eşinizin yanında olmalısınız yani bana kalırsa.muhasebe tutmayın, mutlu olmya bakın,hayat kısa.

not:saf olduğunuzu düşünmüyorum.eşiniz saflığınızı kullanmamış bence yani. ilk adımı siz atmayacaksınız da kim atacak?

velevki eşinizin ailesi çoook kötü ve onlar sizi,siz onları istemiyorsunuz...boşanmanız ayrı kalmanız onları daha mutlu etmezmi?
"düşmana inat,birgün fazla yaşamak" demiş ya şair.yerinizde olsam gebersem de onlara mutsuzluğumuzu belli etmezdim.
her iki açıdan da eşinizin yanında olmalısınız yani bana kalırsa.muhasebe tutmayın, mutlu olmya bakın,hayat kısa.

İlk adımı kim olayları bu dereceye getirdiyse o atmalı bence, bu ara bu saflık olayı eşimin yakıştırmasıdır, hep şunu derdi bana 'sen ailemin yanında öyle saf saf oturacağına azıcık dişini gösterseydin sana dil uzatamazlardı' malesef bir kelime dahi etmedim, çünkü yapım bu benim, şimdi psikolağa gidiyorum oda aynı şeyleri söylüyor, güya öğretecek bana hakkımı aramayı :)))
Buarada ben herşeyi eşimden bekledim, çok güvendim ona daha balayına çıkarken ada azıcık sabret hepsinden teker teker hesap sourcam dedi, varya yıllardır bi bu bide annesinin söylediği sözler kulağımda çınlıyor...Bir kez bile ailesine saygıda kusur etmedim, haa onların tavırları sonucunda yavaş yavaş kendimi çektim,sanırım en büyük hatam da bu, büyük sözü dinlemedim malesef, işte safça kocama güvendim...(Safın altını çiziyorum)
Dediğin gibi hayat kısa ben sadece kendime yapıyorum, kocam içerde bilmem kaçıncı rüyasını görüyor, ailesi kendi sefalarında ben ise günlerdir derdimi paylaşacak sizler gibi arkadaşlarla gece yarılarına kadar yazışıyorum :(((

ya dikkatimi cektide kendi eviniz var esinde heryerde yatma meraki var galiba.bende hic sevmm ne yatili giderim nede kabul ederim kendi bacilarim disinda.ve sensiz gidiyor ne anlami kaldiki bayramin benim esim kendi annesi gile bile gitmez bensiz ama herkez farkli tabi.allah sabir versin

ya dikkatimi cektide kendi eviniz var esinde heryerde yatma meraki var galiba.bende hic sevmm ne yatili giderim nede kabul ederim kendi bacilarim disinda.ve sensiz gidiyor ne anlami kaldiki bayramin benim esim kendi annesi gile bile gitmez bensiz ama herkez farkli tabi.allah sabir versin

Malesef böyle işte, ne yapmaya çalıştığını inan bende anlamış değilim...

Evlendiğimiz yıl eşim yine beni annemle dayıma göndermişti, sen sıkıldın bunaldın git biraz diye...Neyse ben gittim yine bizimki soluğu annesinin evinde aldı, artık ne olduysa kavga etmişler ve kocam geceyi arabada geçirmiş, varmı böyle bişey, gelde şimdi hiçbirşey yokmuş gibi davran o anneye babaya...Gerçi bu kendi sorunları ama bunları bile bilede hesapsız kitapsız yapılan mükafatlar ağrıma gidiyor...

Malesef böyle işte, ne yapmaya çalıştığını inan bende anlamış değilim...

Evlendiğimiz yıl eşim yine beni annemle dayıma göndermişti, sen sıkıldın bunaldın git biraz diye...Neyse ben gittim yine bizimki soluğu annesinin evinde aldı, artık ne olduysa kavga etmişler ve kocam geceyi arabada geçirmiş, varmı böyle bişey, gelde şimdi hiçbirşey yokmuş gibi davran o anneye babaya...Gerçi bu kendi sorunları ama bunları bile bilede hesapsız kitapsız yapılan mükafatlar ağrıma gidiyor...

Bunca zaman eşinin ne yapmaya çalıştığını anlayamamış olmanı da ben anlayamadım!
Bence eşin zavallı...
Öylesine zavallı ki...öylesine sevgisiz kalmış ki...dünya kötüsü anne-babanın (senin tabirin)ilgisine muhtaç kalmış!
Arabada yatmayı bile göze alıp..senin yanına dönmeyi tercih etmemiş!

.

Back