Bu Nasıl Evlilik

doktora gitmesi lazim.

Birden içkiye başlamadı diye düşünüyorum.yani siz evlenmeden önce de büyük ihtimal içiyordu..sizin için sorunsa evlenmemeniz daha hayırlı olurmus

Sizdeki sorunu başlatan alkol olmuş.

Bilindiği gibi ereksiyon sorunu yaratıyor. Alkol alışkanlığı düzelse de halihazırda bozduğu rutin düzelmiyor. Bu rutini düzeltmeniz lazım. Alkolün yarattığı ereksiyon sorunu, sizin serzenişleriniz sebebiyle artık yön değiştirmiş.
Alkol sertleşme sorunu yaratmış-bu durum kalıcı özgüvensizliğe dönüşmüş.
Ardındanki tartışmanız onda erkeklik gururuna dönüşmüş. Gururunu toparlayacaksınız. Bir süre hiç ağzınıza almayın yatak konusunu. Belki kendi yanaşana dek. Konuyu hiç açmayacaksınız. Bir kaç birliktelik sonrasında sizi ne kadar harika hissettirdiğinizi belli edeceksiniz. Yavaş yavaş siz de başlatan olacaksınız arada. Rutini tekrar sağlamanız lazım.

Türk erkekleri için “şey”leri acayip gurur konusu. Bir zedeleyin özgüvenini, sizden kötüsü olmaz. Sebep de sizi gösterir. Aslında genel olarak Türk erkekleri cinsellik konusunda beceriksiz ve başarısız. Farkındalar veya değiller, bunun konu edilmesi kıyameti koparttırıyor analarının paşalarında.

Çok haklısınız. Alkolün yarattığı sorun özgüvenini zedeledi. Herşey iyi gitse bile yapamayacağını düşünüyor bazen yok olmayacak deyip bıraktığı oluyor.. Ama bunun çözümü beni suçlamak olmamalı. Zaten konusunu açmakta istemiyorum, böyle ite kaka ilişki yaşamakta istemiyorum.. Ama artık bu durum çok sinirimi bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…