- 13 Ocak 2013
- 39
- 0
-
- Konu Sahibi bayandaginiksac
ama bak sonuçta senin erkek arkadaşın var. ben bu huyum yüzünden onuda yapamıyorum. atlatmak istiyorum çok saçma geliyor ama kurtulamıyorum nasıl illet bişeydir yahusende kendimi gördüm ya erkek arkadaşım çok iyi biri. ama dediğin gibi mesela bana dioki minübüsle gidcem ben gıcık oluyorum taksiye bin paran var nie böyle cimrisin diyorum. bide durumuda çok iyi. ama havayı hiç sevmez bana batar. bir gün kötü giyinsin soğuyorum hemen allah ım gerçekten aynıyız ve çok kötü bi huy
Bardağın dolu tarafına bakmaya çalış.Hiçbirimiz mükemmel değiliz ki .Böyle kötü bir huyun olduğunu düşünüyorsan ilk kendini eleştirmeye başlayabilirsin.Bu dışgörünüşün olsun ya da karakterinle ilgili olsun.Kendindeki olumsuz özellıklerı gördükçe karşındakı insana bakış açında değişecektir inan.Yeri geliyor en sevdiğimiz şey bile sıkıcı gelebiliyor.İnsanoğlu sonuçta :)
ama bak sonuçta senin erkek arkadaşın var. ben bu huyum yüzünden onuda yapamıyorum. atlatmak istiyorum çok saçma geliyor ama kurtulamıyorum nasıl illet bişeydir yahu
canım, öncelikle çok abartıyorsun bence. biraz farklı bi açıdan bakmalısın yoksa bu gidişle yalnız kuş olursun sen.. Sonuçta herkes insan tamam ağzı kokan biri sana göre olmayabilir ama minibüs falan demişsin orası biraz tuhaf oldu (koptum)
canım ben soğuyorum ama benim erkek arkadaşım değişebilcek biri. mesela giyimini çok değiştirdi sırf benim için huylarını bile değiştirdim ben :) sende sana tamamen uyumlu olmasada onu değiştirebilirsin mesela dişleri sarı demişsin bunu değiştirebilirsin fırçalamasını söylersin ne biliyim ben ona ceketler gömlekler aldım alıştırdım cimri biriydi çok konuştum bu konuda o huyunuda değiştirdi
Bardağın dolu tarafına bakmaya çalış.Hiçbirimiz mükemmel değiliz ki .Böyle kötü bir huyun olduğunu düşünüyorsan ilk kendini eleştirmeye başlayabilirsin.Bu dışgörünüşün olsun ya da karakterinle ilgili olsun.Kendindeki olumsuz özellıklerı gördükçe karşındakı insana bakış açında değişecektir inan.Yeri geliyor en sevdiğimiz şey bile sıkıcı gelebiliyor.İnsanoğlu sonuçta :)
aynen katılıyorum. mesela erkek arkadaşımın neden güzel lüks arabası yok falan diye hep üzülüyordum sonra dedimki durumu iyi olsa oda alır. başlarda bana çirkin geliyodu sonra düşündüm bende makyajsız saçlarm yapılı değilken hiç güzel değilim diye ne biliyim düşündükçe herşeyin cevabını buluyosun
aynen katılıyorum. mesela erkek arkadaşımın neden güzel lüks arabası yok falan diye hep üzülüyordum sonra dedimki durumu iyi olsa oda alır. başlarda bana çirkin geliyodu sonra düşündüm bende makyajsız saçlarm yapılı değilken hiç güzel değilim diye ne biliyim düşündükçe herşeyin cevabını buluyosun
Çözüm çok basit aslında.
Aynısı sana yapılsaydı hoşuna gider miydi,bunu düşün.
Dolmuşa bineceğimi söyledim diye sevgilim benden soğuyacaksa ben onu Ferrarisiyle başbaşa bırakırım.
çok istediğim birini elde ettikten sonra bi soğuma geliyor. nefret ediyorum bu huyumdan. bu huyum olduğu sürece uzun bi ilişkimde olmuyor. mesela çıkıyoruz diyelim bişey oluyor bana minibüse binicem diyor mesela allahım nasıl bi soğumadır bendeki. çok saçma. bende biniyorum minibuse evet ama o söyliyince çok garibime gidiyor baya ezikliyorum. sonra mesela diş çok önemli. yamuksa ha bide pisse sarıysa o diş hele bide ağzının koktugunu sezdim mi bitmiştir abicim ya. giyiniş takıntım var. ilk önce ayakkabıya gidiyor gözüm. marka olması lazım. çok lanet huylar bunlar ya. böyle küçücük şeyler yüzünden anında soğuyorum işte niye böyle oluyor bana bi tavsiye bi öneri bi öğüt atın çok rica ediyorum:18: