Bu nasıl bir acı? Kalbim kanıyor sanki..

Allah'tan başkasına güvenilmemesi gerektiğinin en güzel kanıtı.
Arkadaşlar
Sevgililer
Dostlar
Hepsi geçici çoğu delip geçici.
Üzülmeyin Allah büyük
Size hayretmeyrn adam başkasına mı edecek?
Arkadaşınız karaktersizin önde gideniymiş
Kendinize söz verin bu yediğiniz son kazık olsun.

Çok can sıkıcı acı bi olay. Umarım çabucak atlatırsın. Evet bi daha mesaj falan da yazma buna. Kendini bişey sanmasın. İhanet işte kimin ne zaman yapacağı belli olmuyo.
Kendine dikkat et sen. Yemeden içmeden kesilme.

Öyle üzüldüm kü ettiklerinin karşılığını bulurlar inşAllah içim acıdı Allah yardımcın olsun çok çok mutlu olun

Kusarak başlamak istedim yoruma, böyle bir midesizlik olamaz.
Nasıl toparlanırsınız bilemiyorum ama daha çok dağılmamak icin araştırmayı bırakmanız gerektiği kesin.
Sevgili olduklarını anladıgımda kustum biliyomusunuz? Hayatımda ilk defa böyle bişey geldi başıma. Hastayken bile öyle olmazdım. Ama o psikolojylemi alakalıdır bilmiyorm ama kustum onları düşündükçe.

Yuh ulan! İnsanın içinden çıkar mı bu yaptıkları yahu, seni anlayabiliyorum kimin olsa içi yanar, benim de şu aralar yanıyor benzer şeylerden. Ama zamanla geçiyor insanın içindeki ateş sönüyor, bu giren kazık (tabirimi bağışlayınız) sana çok şey öğretenbir hayat tecrübesi oluyor.

Dua ediyorum bol bol.. bundan sonrası biraz daha zor olcak benim için. Yakın arkadaşlarıma karşı hislerim nasıl olur yeni birini hayatına nasık alablrm bilmiyorum. İnsanlara güvenmek çok zor. Biz sadece erkeklere güvenilmez diye bilirdik. Ailem yokken ailem yerine koydugum insana da güvenilmemesi gerekiyomuş..

Hemde ne tecrübe.. bundan sonra insanlara güvenirken hayatıma alırken iki kere düşünmek gerekiyor. Hem kadın hem erkek. İnsana ailesinden başkası yabancı

Iki kalitesiz insan, bir sure sonra daha beterini birbirlerine yaparlar umarim. Onlardan bir cacik olmaz. Birak ne halleri varsa gorsunler.Yakismislar. Iki kalles.
Sen kafani onlardan arindirmak icin elinden geleni yap.

Kurtulduğuna şükret. .
Üzme kendini..
İnan ki yıpranmaya değmez. .
Kendini sev hayata yeniden başlıyormuş gibi
Sıfırdan bir gelecek kur..
Sev sevil.
İnşallah karşına senin değerini bilen biri çıkar. .
Üzülmek yerine mutlu olmayı seçersin. .

Bu hayat yani artık şaşırtmıyor cidden...çook feci sadece Allah sabır versin inşallah bin kat mutlu olursunuz da bu pislikleri sadece iyiki hayatımdan çıkmışlar diye anarsınız

Güven bizlerin kendimizi iyi hissetmek için oluşturduğumuz bir kavram aslında.
İletişimde kalabilmek ve asosyal olmamak adına varmış gibi davrandığımız ya da olsun diye ümit ettiğimiz bir şey.
Diğer kişilere karşı paranoya noktasına varmamakla birlikte dikkatli olmakta fayda var sanırım.

Bir kez daha ne kadar haklı olduğumu gördüm, insanların karşı cinsten kişilerle ilgili söylediği kötü yorumlara, atıp tutmalara hiç değer vermemekle.

Hele de erkeklerin. Yere batırdıkları, demediklerini bırakmadıkları kadınlarla sonradan sevgili olan evlenen o kadar çok erkek gördüm ki.

Kadın evliliğinize tanık olmuş, güya derdinizi dinlemiş bir de. Şerefsiz.
Yerinizde olsam yediğim yemeğin artıklarını yollar ya da işyerinde önüne koyardım sen seversin diye.

Avukat da işini yapıyor tabii, o da kendince haklı. Ahlaki degil, hukuki tarafını söylemis.
Valla yatin kalkin böyle karaktersizden kurtuldugunuza dua edin. Çocuk da yok sanırım, dolayısıyla tüm baginiz kesilir, ne güzel. Allah daha iyilerini çıkarsın karsiniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…