Bu nasıl bir acı? Kalbim kanıyor sanki..

oy oy... okurken ben bile sinir oldum. ama bunlar ahir zamanda yaşanan şeyler, bu nedenle belki size saçma gelecek ama evime kimseyi sokmamaya çalışırım. çok nadirdir evli çift arkadaşlarla görüşmemiz. bunlar oluyor çünkü. 1 arkadaşım var onun dışında gidiş geliş yapmam. belki bana geri kafalı diyeceksiniz ama bunun örneklerini çok yakın çevremde gördüm hep. nedense yakın olduğumuz kadınlar kocalarımıza göz koyuyor elde etmeye çalışıyor sanki dünyada başka adam kalmamış gibi... o kadar çirkef o kadar pislikler çünkü...

sen bosanmissin kadinin bisanmanda hic bir etkisi olmamis eski kocanla bir iliskisi olmasi onu kotu yapmaz kocanda bosanmanin etkisiyle bosluga dusmus olabilir kadin da yanlizliktan bunalmis olabilir bir anormallik yok anormal olan bosadigin kocanin bu kadar kiymete binmesi

Ee o arkadasina illa ki kocanin seni sinir eden taraflarindan bahsetmis atip tutmussundur da heralde.. cunku sevgi saygi bitmis,bunalmissin ..anlatmissindir..
O ne diyordu sana ,yorumlari nasil oluyordu merak ettim.. vay be resmen goz koymus sen anlattkca..
Bi de beni hatirlayaniniz vardr heralde demissin ya,direkt aklima sey geldi,sosyal medyadan bi grubun bas gitarcisina mi bakiyordun oyle bisey.. noldu peki iletisime gecicektiniz?
Bosver su eski bulasiklari da yeni limanlara yelken ac isteeeeeee?

Nasıl oldunuz ? Merak ettim sizi
Çok tşk ederim gayet iyim. Bikaç gün önce ayrıldıklarını öğrendim. Nasıl oldu ne yaşadılar bilmiyorum ama ayrıldıklarını biliyorum. Ki hala birlktede olsalar ayrılmışta olsalar eskisi gibi canım acımıyo. Bende artık kendime şans vermeyi düşünüyorum. Hatta burayada yeni bi konu açmak için girmiştim:)

Hemcinsim oldugunuzdan şüphe duyuyorum bunları okuyunca. Kendinizi sadece bir saniyelikte olsa benim yerime koyarmısınız? Ne hissederdiniz? Eski eş evet ama onları tanıştıran birbirlerine anlatan benim. Evlilik boyunca iletişimleri oldumu olmadımu o bile kesin değil. Nasıl bu kadar soguk ve acımasız eleştiri yapabiliyosunuz? Eski kocam kıymete fln binmedi. Sevmiyodum ayrıldk. Kıymetli olsaydı ayrılmazdım zaten. Sadece olanlar mide bulandırıcı ve çok adice.

Yakında size geri dönmeye çalışacak

Evet doğru hatırlıyosunuz:) iletişime geçtim mesajlaştık bisüre ama devamı gelmedi. Malum ayrı şehirlerdeyiz ve işimden dolayı bi konserine gidemedim hala. Konser oldugu zamanlar hala yazıyo gelmek istersen eğer diye ama inşallah bigün denk getirip gidicem:) ve çok haklısınız artk kendime yeni bi şans vermek istiyoeum

Beraber foto koydularsa tencere kapak birbirini bulmuş bir ooo.u ve bir o...u çocuğu yan yana

yazın derim

Allah im sana daha iyi daha vefali iyiki bu adamla olmamamis seni tanismisim diyecegin bi adam cikarsin karsina.Hemen degil ama zamanla gecicek uzulme.Guclu ol ne yaparsa yapsin midesizler.
Sevgiler...

sizi de tanidiklarini unutmayin belli ki hatayi sizde bulmuslar

Ben olsam hiç birsey hissetmezdim bende bosandm kimle ne yaparsa yapsın umrumda dhi olmaz arkadaş gizli dusman zaten sizde hayatiniza bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…