• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu muydu yanı evlılık 4 ay kadar mıydı omru

ben bu filmi daha önce izledim:)

maalesef hiç de güzel değildi...
gece uyurken telefona bakın derim muhakkak. iyice daldığında sessizce bi karıştırın

kesinlikle.. evin içinde kocanın telefonuyla alakası olmaması gerekir.. ben bile şüphelendim vallahi.. sen ne yap ne et karıştır o telefonu..

ya cok uzuldum daha dort aylik evlisin ama bence kesinlikle telefonunu karistirmalisin ve gercegi ogrenmelisin. insallah aldatma falan yokur. kimseyle paylasma sakin simdilik sakin davran ama takip et gizlice. evet evliligin ilk aylari zordur allah yardimcin olsun cnm

canım senı uzmek ıstemem ama sanırım bu ıste bır ıs var...hangı evlı bır adam telefonunu sureklı yanında tasırkı ustelık yenı evlı.kesın hayatında bır kız vardır. annene babana anlatma sakın bır muddet kendını gerı cekkkk....onu ızle ustune gıtme sorular sorma o sana neyın var dıyene kadar.. baktınkı hıc demıyor sana yada sendekı bu tavrı farketmıoyr yada umursamıyorsa senı kesın hayatnda bırı vardır..yuzuneBENI BABAMLARA BIRAK deme sakın.uzerıne gıtme dedıgımı yap gerı cekıl ve onu ızle bakalım fark edecekmı.???ayrıca baba evıne oyle gıtmekte kolay degıl hayatım ıyı dusun...yada telefonunu yonlendırebılırsın kendı numarana bak bakım bı ne olucak????

Henüz 4 aylik evlisiniz, daha cicim aylarindasiniz,
artik bukadar kisa bir zamanami düstü aldatmalar..

Erkekler bukadarmi doyumsuz oldu, 4 ay mi idare edebiliyorlar artik en fazla tek kadinla ??
Midem bulaniyor artik erkeklerden

Iyi seyler söyliyemicem, sen bu isin pesini birakma..

Uykusu hafif degilse mutlaka uyuduğunda karistir telini
Yada kuvetiniz varsa icini suyla doldur
Askım gel biraz dinlen yat kuvette de
Yada dusa girdiğinde kurcala telini
Ama son arayanları teline kaydet
Erkek isimlerini özellikle kaydet
Sonra gizli numaradan hepsini ara
Yada msj kutusuna bak
Gönderilen msj taslak msj rapor msj
Ne bulursan bak
Bir süre esinden şüphelendiğini sakın belli etme senin ona inandığını güvendiğini sansin
Telini ver deme
Offff ne bileyim dikkatli ol
Burdaki yorumları mutlaka dikkate al
Herkes cok mantıklı seyler yazmis

tuvalete telefonuyla giren erkek aldatıyordur!

Direkt olarak böyle bir genelleme yapmayalım, benim nişanlım bir oyuna sardı tlfnda, wcde işi uzun süreceği zaman :) onunla giriyor, oyun sesinden anlayabiliyorum ve adamın aldatmayla alakası yok çünkü telefonu hep ortadadır. Biz sadece uyumaya ayrı evlere gidiyoruz, onun haricinde günün 15 saati neredeyse bir aradayız. Tlfnunu bırakıp iş yerinde dışarı gider gelir, benim elimin altında sürekli.

He evet konu sahibinin içine kurt düşmekte haklı,
yani sürekli dışarı çıkıp gitmeler,
tlfn montun cebinde diye fırlayıp yok oyun moyun demeler.
Umarım yoktur herhangi bişey..
:((

Eşin evdeyken gizli numaradan arayıp telefonu açtığında o ses verene dek ses verme,belki bu da işe yarayabilir :44:

Arkadaşların dediği gibi o telefonu kurcalaman şart
:41:

Öncelikle Wc'ye telefonla giden aldatıyordur genellemesi doğru değil. . Benim eşimde benim telefonumu ister oyun oynamak için. . orası oyun yeri değil ama uzun vakit geçirdiği için değerlendiriyormuş zamanını :47:

Ama telefonu sürekli saklaması, almak istediğinizde atak davranıp dokundurtmaması gece gezmeleri elbette insanı düşündüüryor.
Bence dışarı çıkacağı ilk akşam takibe alın. . Uzaktan ve sessiz. . Eğer sokak ortasında sizi gördüğünde sorun çıkarıcak bir tipse güvendiğiniz birinden yardım isteyin. . Bakalım ne haltlar karıştırıyor. . .

Şunuda söliyim eğer eşiniz sizi aldatıyorsa bu onun terbiyesizliği. . . Sizi babanızın evine götürmesine gerek yok kendi anasının evine gitsin :ssz:

canımm uykudayken mutlaka bul telefonunu. eger kapalı tutuyosa telini şifresinide bilmiyosan kendi telinin pin sorgulamasını kapat daha sonra kendi teline takarsın hattını ayrıca hangi hattı kullanıyo t..cl ise internetten ayrıntısına bakabiliyosun. hangi numarayla saat kaçta konuşmuş bakabilrsin. yada gerekirse kavga çıkart zorla elinden al wc ye kitle kendini aklıma gelen bunlarr..

Kesinlikle eşin çok şüpheli davranıyor hangi kadın olsa şüpheklenir ama bu kadar dikkat çekerek yapmasıda mantıksız.İlk fırsatta karıştır şu telefonu ve umarım aldatmıyordur daha 4 aylık evlisin

bişey buluncada inkar edicek hatta üste çıkacak seni suçlayacak, bu hep böyle olmuyo mu, adamların taktik belli: yatakta bile yakalansan dibine kadar inkar

çok garip niye insan telefonla gezer ki
gece eşiniz iyice uykuya daldıktan sonra bakın telefona içinde ne var ne yok bir görün
acabalarınız olmasın ondan sonra sonuca göre bir karar verirsiniz artık

Şüphelenmekte haklısın
Ben bile okurken boğasım geldi eşini
Niye o kadar kıymetliymiş ki telefonu, oyun bile oynatmıyo
Üzgünüm ama evet birşeyler gizliyo

Benden saklın gizlin varsa babamın evine bırak demişsin, yok bile dememiş zaten.. Terbiyesiz, evlenmeseymiş madem..

Back
X