Mutfak Dekorasyonu Bu mutfaklar bize ne kadara patlayabilir?

aslijann

az kaldı evimize<3
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
586
13
Merhaba arkadaşlar,
Konularıma bakanlar biliyordur, ben evlilik hazırlığı içerisindeyim.
Şimdi nişanlımla kendi çabamızla mutfak ve banyomuzu yaptırmak istiyoruz(gerçi şu an ben çalışmıyorum)
Ama mobilyalar ve beyaz eşyalar derken kayınpederim şimdilik daha fazla harcama yapamayacaklarını söyledi ve ben de o eve mutfağı ve banyosu yapılmadan girmek istemiyorum.
Fırınımı ve ocağımı ben 1 yıl öncesinde ankastre almıştım.(yani her türlü mutfağı yaptırmam gerekiyor)
Konu şu ki;
Biz mutfağı ve banyoyu en uygun haliyle yaptırmak istiyoruz.Bu resimlerdeki ilk mutfakla aynı boyutlarda mutfağımız, alttakilerdeki gibi hemen yanda pencere var, ben bu pencerenin önüne doğru da tezgahı uzatmak istiyorum.Ve bir de tavana kadar dolap istiyorum.

Şimdi gelelim soruya;
Kızlar bu mutfak bize ne kadar patlar?
Yani çok fazla uçamayacağız, en fazla 1500 falan verebilcez sanırım.
Şöyle Koçtaş'tan falan alsak uyguna gelirmi?Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Ve bir de Koçtaş'ın sitesinden baktım 799 TL ye falan var hazır mutfak ama Ona biz ek masrafı kabul edip tavana kadar dolap yaptırtabilir miyiz?Tabi bir de uzatmak istediğiim tezgahı da katıcaz?
Kızlar çok önemli ne yorumunuz varsa benimle paylaşın lütfen?

Son düzenleme:
Mutfakçılar 1.500 den fazla ister gibi.
Benim mutfağım küçüktür, 2m tezgah 80 cm üst dolap var.
Yenilemeye 1.800 den aşağısını söyleyen olmadı.
Koçtaş'ı ben de araştırmıştım.
Onlar montaj yapılacağı gün mutfağın montaja hazır olmasını istiyorlar.
Yani eski mutfak sökülmüş ve temizlenmiş olmalı.
Montaj için de ek ücret istiyorlar.
Banyo dolabımı Koçtaş'tan almıştım oradan biliyorum.
Ama ben onlara taktırmadım, getirdiler, başka usta bulduk.
Nakliye için aldıkları para ayrı bir de daireye teslim etmek için ayrı ücret istiyorlar.
Malzemeye falan bakıp iyi hesaplamanız lazım.
Malum mutfak banyo ha dediğinde değiştirilecek şeyler değil.
Ucuz etin yahnisi hesabı olmasın da sonra.

2. mutfağın aynısı koçtaşta var

Fantasia Fix Imperia Mutfak Mürdüm Beyaz 270 cm -

mutfak araştırırken bunun L şeklinde olanını da görmüştüm o 2binden fazlaydı. hazır mutfak almanız en uygunu olur bütçeniz kısıtlıysa, ben de yeni mutfak yaptırdım hazır çok baktık ama dolap konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünüp yaptırdık sonra mutfağı, dediğin gibi tavana kadar dolap lazım oluyor hazır mutfaklara hele de L değilse sığmak çok zor oluyor. yaptıracaksanız da 2500-3000binden aşağı fiyat vermiyorlar yalnız mobilyacılar.

kesin 1.500 tan fazla tutar..bizde mutfak araştırıyoruz,adam sadece kapak değiştirmeye 3.500 istedi

mürdüm-beyaz olan mutfağın aynısını kayınvalidemler yaptırdı.
3000 gibi birşey tuttu.
tabi metresine göre fiyatı değişir sizin mutfak küçükse daha az tutar.

canım yaptırmaya kalksan 3 binden aşşağı yaptıramazsın kesinlikle anneme koçtaştan almıştık 255 liklerden montesi evye bataryası 600 e gelmişti 1 sene öncesi çokta kulanışlı güzel duruyo koçtaş uygun hazır mutfakta bence

geçenlerde tekzende beyz bir mutfak gördüm 1000lira falandı güzeldide 2.40 falandı yanlış hatırlamıyorsam.. bildiğim kadarıyla sen boyutları söylüyorsun onlar aynı mutfağı senn ölçülerine göre yapıyorlar koçtaş ikea falanda öyledir heralde araştırmakta fayda var

ben bauhaus ta gormustum uygun fiyata mutfaklar var hem orda istetsen ek olarak dolapta yaptirabilirsin bence matangoz bolumunde ama nakliye montaj fiyatlarini bilmiyorum bakmani tavsiye ederim

Sağol canım, Aynen ben de inan bu konularda o kadar bilgisizim ki, geçen gün rastlantı icabı koçtaşa girdim de farkettim Koçtaşta mutfak olduğunu.Ama evet ucuz etin yahnisi mevzusundan da korkmuyorum değil O yüzden iyice araştırmak istiyorum

Evet bu mutfak çok güzel 1199 Tl imiş.Ama işte benim dediğim gibi ekleme yaparlar mı acaba?

kesin 1.500 tan fazla tutar..bizde mutfak araştırıyoruz,adam sadece kapak değiştirmeye 3.500 istedi

Neyyyyyyy:26::26::26::26:
Ya bende kendi kendime diyorumki, belki fırını ocağı ankastre almasaydım sadece kapakları değişirdik daha uyguna gelirdi
Bu ne yahu 3500(

mürdüm-beyaz olan mutfağın aynısını kayınvalidemler yaptırdı.
3000 gibi birşey tuttu.
tabi metresine göre fiyatı değişir sizin mutfak küçükse daha az tutar.

Teşekkür ederim canım :)

Vay be hem de kullanışlı he valla içime biraz su serpildi:)

koçtaş mı?

uygun bir yer araştırın bence, eğer cebinizi düşünüyorsanız

Koçtaşı aslında uygun diye araştırdım ama daha uygunu varsa rica etsem isimlerini yazabilir misiniz? Yanlış anlaşılmasın gerçekten bilmediğimm için soruyorum:)

Tekzeni de araştırıcam teşekkür ederim canım:)
Ama dediğin beyaz modeli de paylaşabilirsen çok mutlu olurum:)))

ben bauhaus ta gormustum uygun fiyata mutfaklar var hem orda istetsen ek olarak dolapta yaptirabilirsin bence matangoz bolumunde ama nakliye montaj fiyatlarini bilmiyorum bakmani tavsiye ederim

Teşekkür ederim canım:)Hemen incelicem

Bence koctasi tercih etmeyin, eğer bütçeniz uygunsa yaptırsanız daha sağlam ve kullanışlı olur ve istediğiniz sekildede yaptırırsınız. Nerden baksanız 3000 -4000 arası tutar sanırım.
Bayanların en cok vakit geçirdikleri yer mutfaklar bence, umarım gönlünüzde bir mutfağınız olur ve güzel yemekler piser...

Kıyamam çok teşekkür ederim:)
Hepimizin inşallah:)
Ama o kadar çok harcama yapılacak ki Mutfağa o kadar para yatırınca evlendikten sonra biz ödemek zorunda kalıcaz

Kıyamam çok teşekkür ederim:)
Hepimizin inşallah:)
Ama o kadar çok harcama yapılacak ki Mutfağa o kadar para yatırınca evlendikten sonra biz ödemek zorunda kalıcaz

Haddim değil ama bence eşyalarınızı biraz uygun alın.
Nasılsa sonra değişir kolayca.
Mutfağınızı güzelce yaptırın, sonradan masraf çıkartmasın.

Haddim değil ama bence eşyalarınızı biraz uygun alın.
Nasılsa sonra değişir kolayca.
Mutfağınızı güzelce yaptırın, sonradan masraf çıkartmasın.

Hmm mutfak için paraya kıyın diyosunuz yani dimi:)
Aslında benim de gönlümden geçmiyo değil şöle güzel bi mutfak ama sizce o borcun altına girsem mi:)

Hmm mutfak için paraya kıyın diyosunuz yani dimi:)
Aslında benim de gönlümden geçmiyo değil şöle güzel bi mutfak ama sizce o borcun altına girsem mi:)
Ben evde kırma dökme tadilat sevmem.
Hele içindeyken.
Kaliteli içinize sinen bir şey alırsınız, senelerce kullanırsınız.
Koltuk takımından kısarsınız, ne bileyim gümüşlük almaz da masa sandalye tk alırsınız.
Perdeler 1500 değil de 800 oluversin.
Bunlar elinize para geçtikçe yapılacak şeyler.
Eve yapılacaksa iyisi yapılmalı.

Açıkcası bende ben eve girdikten sonra bidaha tadilat uzun süre istemiyorum.Bu yüzden bu telaşım zaten(((
Evet iyisi yapılmalı çok mantıklı:)

Mutfaklarda fiyatı yükselten tezgahlar. Tezgahı ucuz seçerseniz maliyeti düşer ama tezgahın da iyi birşey olması lazım yıllarca kullanılacak değil mi

Mutfaklarda fiyatı yükselten tezgahlar. Tezgahı ucuz seçerseniz maliyeti düşer ama tezgahın da iyi birşey olması lazım yıllarca kullanılacak değil mi

Bak canım bunu da bilmiyodum :I Söylediğin çok iyi oldu:) Tezgaha dikkat edicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…