bende yeni evime yaptırdım mutfak.hatta 2 kere yaptırdım ilkini kötü bi marangoza denk geldik uyduruk kıytırık yaptı dolapları yenilemeden paramıza çöreklendi gitti kazıklandık yani.ikincisini iyi bi usta bulup yaptırdık üst dolaplar altlara göre daha iyi durumda oldugu icin sadece alt dolapları yaptırdık 1500 liraya.üst dolaplarıda bi aksilik cıkmassa eylül gibi yaptırıcaz oda 1500-2000 lira gibi bi rakam tutucak .bizim basımıza gelen sizin basınıza da gelmesin ucuz etin yahnisi misali kalıyorsunuz ortada paranızamı üzülüceksiniz halinizemi sonrası cok zor oluyor.1500 liraya kaliteli iyi malz.lerle yapılmıs mutfak cok zor bulursunuz ama halihazırdaki mutfagınıza eklemeler yaptırabilirsiniz.
haddim olmayarak nacizane bi tavsiye durumunuzu bilemem tabiki ama kendi evinizse gözünüzü karartın iyi bi sey yaptırın biraz borc ödersiniz.sonra insan cok üzülüyor.
haddim olmayarak nacizane bi tavsiye durumunuzu bilemem tabiki ama kendi evinizse gözünüzü karartın iyi bi sey yaptırın biraz borc ödersiniz.sonra insan cok üzülüyor.