Bu Mübarek Gecede Dualarimiz Kabul Olur Inşallah

Tuxgxba & Mxuxrsel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
122
0
41
Canlarım hepinizin MiraçKandili mübarek olsun .
Rabbim bu hayırlı gecede açılan tüm elleri, dualarıyla O'na yönelen tüm kalpleri müjdelendirir Rahmetiyle ödüllendirir inşallah .
"Allahım bana bu müjdeyi verdin ol dedin ve oldu sana şükürler olsun şimdi bebeğimi ve beni koru yardımcımız ol ona kavuştuğum güzel günleri göster ve Rabbim benim gibi yüreği evlat hasretiyle yanan bütün kardeşlerimin kalplerindeki arzuyu gör ve onlarında bu eşsiz güzel duyguyu yaşamalarını nasip eyle "Amiiiinnnn

canım arkadaşım allah senden razı olsun.hepimizin miraç kandili mubarek olsun.rabbimi nşallah sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşmayı sana nasip eyler. inşallah bu gece rabbim bütün yakarışlarımızı duyar ve gönlümüzdeki muratlarımızı bizlere verir.bizlere da o kutsal duyguyu yaşamayı nasip eder.allahım bizleri bu gecenin bereketiyle bereketlendir ve sana açılan ellerimizi boş çevirme.tüm hayırlı dualarımızı kabul eyle allahım.sen esirgeyensin bağışlayansın gönüllerimizdekileri bilensin,bizleri şeytanın şerrinden kötülerin kötülüklerinden koru yarabbim.

Amiinnnn canım .Allah hepimizden razı olsun.:1hug:

arkadaşlar bende hepinizin kandilini kutluyorum.allahım bugünde açılan ellerimizi boş çevirmesin isteyen herkese rabbim evlat sevgisini tattırsın.hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin.allahım muradımızı ver yarabbim bizlerede anne baba olmayı nasip et yarabbim.allahım senin tarafından bize hayırlı tertemiz bir zürriyet nasip eyle yarabbim (amiiiiin)

canım arkadaşım Allah hepinizden razı olsun
Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük,sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun.Bu mübarek geceniz sevapla dolsun.Kandiliniz mübarek olsun

Amin Allahım hepimizin gönlüne göre versin herkesin dilekleri kabul olur inşallah açılan eller geri çevrilmez bu günde dilek kapıları açık arkadaşlar Allah hepimizi muradımıza erdirsin... Kandiliniz Mübarek Olsun.

canım şekerliğim ne oldu morelin neden bozuk kötü bişey yoktur inşallah Rabbim yardımcın olsun umarım canını sıkan şey mühim değildir ve çabuk geçer bütün dualarım seninle .kendini çok üzme ne olur:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…