bu mu adalet

böylelerinin değil çocuğuna bakmak suratlarına bile bakmam..

Lizzecim puanlarda çok yüksek inan ki,gerçi sizinkileri bilmiyorum ama bizim bölüm 89 la kapandı ,baya zaman harcamak gerekiyor,sabretmemiz gerekiyor, hakkıyla bi yerlere gelenlerden olacağız,geç olsun bizim olsun
Ben artık torpili filan geçtim ya adam akıllı bir iş olsun da.

küçük yerde yaşadığım için işsiz kalıp iyi bir puanla (80 üstü) iyi bir bölüm bitirmiş olarak ortada kaldığımda sabahlara kadar düşünmekten hastalıklar ve gözyaşları döktüğümde çektiğimi ben bilirim bunalımdaydım üç kuruş karşılığında işyerinde temizlik yaptım bulaşık yıkadım çay servisi yaptım. Allah yüzüme baktı da sonraki yıllarda (çok daha yüksek bir puanla) atandım o kadar umutsuz olmamalıymışım. torpille devlete yerleşenlerin aldıkları her kuruş haram olsun günahına girdikleri milyonlarca insan var

Benim de bi tanıdık torpille belediye gibi yerlere yerleşti ben işsizken. her sınavda benden çok düşük alan biriydi lise, üniversite, kpss. sürekli aklıma o geliyordu haram olsun diyordum

Kadın neden böyle bişey söylemiş,dalga geçer gibi ya çok sinir oldum,kesinlikle kabul etmeyin.
vasıfsız insanlar vasıflı yerlere nasıl böyle yerleşiyor çok büyük haksızlık ya artık bıktım bu ülkeden yemin ederim,keşke yurt dışında olsaydım,ailem,sevdiğim olmasa kesin giderdim insana saygı yok,iki kuruş kazanacağız diye ömür bitiyor,torpilliler hayat yaşıyor oh ne ala.

offf seni çok iyi anlıyorum. benimle aynı zamanda evlenenlerin hepsinin çocuğu oldu.ben atanamadğım için deli gibi istediğm bebeği erteliyorum. ben 3 yıldır kpss ye giriyorm ve olmuyor senin gibi puanlarım. düşük de değil. allah tüm torpil yapanların,yaptıranların cezasını versin. hepsinin üzerinde hakkımız var ve hiçbirine hakkımı helal etmiyorum...

Onu bende çooook merak ediyorum. Kk'deki siyaset meydanina bakarsan millet çok memnun ülkenin gidisatindan. Adam gibi adam Erdogan deniliyor. Sonra buraya bakiyorum, herkes torpilden, adaletsizlikten sikayetçi. Ee iki yüzlülük degil de ne bu?

kpss puani olmadan ,tanidiklari vasitasyla giren insanlara sahit oldum
Bu benim en yakinlarmdan biri olsada babamin verdigi o vergilerle aldigi o maas haram zikkim olsun
O para ondan, geldigi gibi ciksin

Kul hakki.. vallahi ben torpille ise girecegime, mucadele ederekten isimi bulmayi tercih ediyorum.. okuduk meslek sahibi olduk fakat is yok.. uzulsem bile Allah kimseyi darda birakmaz biliyorum.. onlar kul hakki yemeye devam etsin bakalim nereye kdr..

Torpil kişisel haksızlıklar açısından elbette inanılmaz yaralar açıyor.

Ancak çok büyük bir sistemsel sorun da yaratıyor. Vasıfsız elemanlar devlet kadrolarını dolduruyor. Verimsiz geçen iş saatleri devlete ağır yük bindiriyor. Bürokrasi gittikçe hantallaşıyor.

Halbuki bir ülkenin gelişmesinden geçen yol devlet kadrolarına alımda çok seçici olmasıdır. Gerçekten belirli yetenek ve birikime sahip, çalışkan insanlar devlet kadrolarında yer almalı.

İnsanın gittiği lisenin isminin önündeki iki kelime işe haksız yere alınmasına yol açıyor ise, o insan çok büyük çelişkilerin insanıdır. Sürekli haktan, Haktan bahsedip insanların hakkını eşi benzeri görülmemiş bir şekilde yemek büyük marifet gerektiriyor. O açıdan tebrik ediyorum.

İnsanlarımız kafayı yemiş. Dolar fıraldı gidiyor, ekonomi berbat, vatandaşın cebindeki para pul olmuş. Dış borç gırtlakta, bizim insanlarımız padişahım çok yaşa kafasında. Alın size yeni Türkiye.

Adamlık nere Erdoğan nere? Kendi hırsız, oğlu Bilal oğlan hırsız junior, kızı danışmanlık adı altında hiçbir halt yapmadan binlerce liralık maaş alıyor. Aile boyu hırsızlık, arsızlık, milletin canını dişine takıp çalıştığı alın terinin vergisi bu çapulcuların cebine gidiyor. Adam diyeceğim son kişi cuhurbaşkanımızdır, ne garip ya.

Kul hakkı diyorum.
Bırakın onlar şimdi yaşasın, ilahi adalet tecelli edecektir.
Siz işsiz olsanız dahi kursağınızdan geçen lokmada başkasının hakkı yok, bu duygu bile yeter insana.

Ahhh ah o kadar canımı yakıyor ki bu konu. Torpilsiz iş yok. Adı atama ama aldıkları kişiler hep belli. Hakkımız da ne çokmuş yenilen yenile bitmedi

gerçekten çok haklısın gücenmekte. zaten artık kimse diplomaya bakmaz olmuş bir kuzenim 2 üniv. bitirdi şuan bir kolejde temizlik yapıyor kızcağız. vallahi yazık emeklere..

Ah ah kiyamam yaaa uzulme sen canim.. benim durum daha vahim 90 puan lazim bana ama nerdee...
kpss sorularini satanlari bulmak lazim torpil bulmak lazim ki ise giresin

ben üniversiyeti bitirdikten sonra 9 sene işsiz kaldım. master yaptım, doktoraya devam ediyordum umudum hep akademisyen olmaktı.
engellendi, kadrolarım geri çekildi, ihtiyaç belirtilmedi, ilana çıkılmadı.
9 sene sonra hiç ummadığım bir kuruma 1 hafta içinde atandım.
Allah o kapıyı açtıysa kimse kapatamaz. bol bol "ya rezzak" deyin.
rızk kulların değil Allah'ın elinde ve boşuna adalet aramayın çünkü yok.

Evet haksızlık var da..
Bu kadının suçu ne?
sizin tanıdığınız olsaydı ve sizi işe aldırsaydı girip çalışmaz mıydınız?
Çocuğuna da bakmayın zaten..
Bu şekilde o kadına hırsınız varken..
İnşallah siz de en kısa zamanda atanırsınız..

Bir mağdur da benim.
Hakkımızı kimler yiyiyorsa burunlarından fitil fitil gelsin inşallah.
Bir de lise mezunu memur olup bizim özel sektörde aldığımızın 2 katını almalarına sinir oluyorum.
o kadar sene emek verdik.
Allah bildiği gibi yapsın.

seninle aynı kaderi paylaşanlardan biride benim bende sınavlarda torpille önüme geçen hakkımı yiyenlere hakkımı helal etmiyorum öte tarafta iki elim yakalarında olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…