bu mu adalet

Türkiye'de Adalet sadece bir bayan ismidir hala öğrenemediniz mi?

çok donanımlı gördüm sizi işsiz kalırsanız gerçekten yazık olur, sosyoloji de alımlar artmalı bi takım çalışmalar var ama mesela ben de sosyal hizmet okuyorum bizim kadrolar boş kalıyor boş kalacağına sizden alım yapılsın sanki çok fark var , daha geliştiricek çok şeyimiz var.

Ben de yeni mezunum bir dönem oldu
geçenlerde birisi torpille işe almak istedi ailem çok istiyordu olmadı ama
sonradan sevindim yahu o an böyle iş ararken insan diyor ki hadi olsun herkes torpille giriyor, gaza geliyor
ama şu an düşünüyorum iyiki olmamış
sınavlarla olsun da benim olsun
çok uğraşıyorum önümdeki sınava bu arada bana dua edin olur mu..

Aminnnnn!

Ne yazık ki adalet yok ülkemizde. Anlattığın örneklere benzer şeyler o kadar çok gördüm ki. KPSS puanı benden 20 puan düşük vasıfsız biri benim ve benim gibi bir çok kişinin yerime işe alındı. Ben açıkta kaldım. Şikayet etsen kime edeceksin? Allah elbet tüm bunların hesabını soracaktır yapanlara.

tabii ki haksızlık ancak benim anlayamadığım bu kadar vasıflı bir eleman olarak nasıl işissizsin?
sonuçta kendi mesleğin ile ilgili olmasa bile iyi derece ingilizcem var diyorsun mutlaka bir iş bulabilirdin gibi geliyor.
ayrıca bu kadın sana çocuğuma bakabilir misin teklifini nasıl yapıyor anlayamıyorum, yüksek lisans yapan birine ????
biraz da sizin bu kadar pasif olmanızdan kaynaklandığını düşünüyorum.
iş sahasını geçin, komşunuzun bile size bakış açısı bence biraz sizi kendinize getirmeli. değerinizi bilin derim

Ben de bugün bu konuya üzülmüştüm. Bugün Kızılay da atanamayan öğretmenler basın açıklaması yapıyordu. Durdum ben de onlarla biraz. Ben de beş sene boyunca onların hissettiğini hissetmişim o yüzden çok iyi anladım onları. Üzüldüm. KpsssiZ girenlere de kpssde yolsuzluk yapıp girenlere de benim de çocuğumun da hakkı helal değil

[QUOTEbileğinzzie, post: 40740727, member: 343820"]Ben de yeni mezunum bir dönem oldu
geçenlerde birisi torpille işe almak istedi ailem çok istiyordu olmadı ama
sonradan sevindim yahu o an böyle iş ararken insan diyor ki hadi olsun herkes torpille giriyor, gaza geliyor
ama şu an düşünüyorum iyiki olmamış
sınavlarla olsun da benim olsun
çok uğraşıyorum önümdeki sınava bu arada bana dua edin olur mu..[/QUOTE]
Allah hakkiyla bir yerlere gelmeye calisan herkese yardim etsin

Allah hakkiyla bir yerlere gelmeye calisan herkese yardim etsin[/QUOTE]
teşekkür ederim amin ^_^

Olmuyor iste neden bende bilmiyorum kendisiyle benim çok bi muhabbetim yok esimle esi tanisiyor daha çok. Esim benim işsizlik durumumdan çok bahsetti galiba o da kendince is imkani sagliyor bana herhalde. Zaten bakamayacagimi net ve sert bir dille belirttim

Sosyoloji zor.. ya cok iyi olman gerekiyor, veya tanidiklarin olmali. Bu gerci cogu kisi icin gecerli artik.. mühendisler bile işsiz. Yurt dısını tavsiye edebilirim.. yüksek lisansla orda önün acik.

bende bu dertten yananlardanım bi ardaşın tanıdğının iş yerine gittim geçenlerde adam bilinen bi partinin gençlik kollarında eşini önce önce bilinen özel bi fabrilaya yerleştirmiş hatun ordan sıkılınca kaymakamlıkta iyi bir statüye yerleştirmiş hatun orda da sıkılmış ben belediyede çalışmak istiyorum demiş veee hopppppp hatun belediye de atamasız kpss siz memur

Allaha havale edeceginize dersini verin derim ben utanirdi belki.boylesi o teklifle gelirken utanmiyorda siz tersleyincede bozulmazda en azindan iyi bir rahatlardiniz.asil insanlarin emegini yiyip torpille onu bunu ise sokanlari allaha havale etmek lazim cunku onlarla yuzyuze gelemiyoruz

Gorumcem de kizkardesim de ogretmen, cok iyi puanlar aldiklari halde gorumcem 6 kardesim 4 yil atama bekledi. Şu an kucuk gorumcem de kpss den aldigi 89 puanla atanamiyor (ana dil duzeyinde rusca ve iyi derecede ingilizce biliyor, 2 lisans mezunu, bir sirketin dis ticaret departmaninda asgari ucretle calisiyor)
Evet adalet bu ulkede sadece bir kadin ismi...

Sistem boyle bi sistem artik malesef Allah kimseyi doner ekmek yiyipte milyonluk hirsizlari koruyup desteklicek kadar cahil birakmasin suanki ulke sartlarimiz boyle isliyor malesef canim

Iki bolum mezunuyum ikisi de orgun ogretim acik ogretim degil ustelik. 4 yillik ikisi de. Fakatt lise bitirmis mudurlerim var. Ilkokul mezunu ile uzun sure yanyana calistim ve bana egitim her sey degil okul muhim degil dedi. Kendi cocugu universiteyi kazansin diye ugrasiyor ama. Madem okul muhim degil okutma cocugunu. Ama yook oyle degil bu isler.

iki dil biliyorum Ab standartlarinda taninan diplomam var. Lakin bahsettiginiz gibi bazilari daha esit oluyor.

Ne dense bos onemli degil. O belediyede calisan arkadasiniza cok iyi bakin yakinda sizin mudurunuz bile olabilir.

Bunun bir de ahireti var. Ne cesaretle torpille işi kabul edip çalışabiliyorlar. Allah şaşırtmasın hep dua ederim haksız yere bana birşey nasip etme hiç torpil işine bulaştırma diye. Kazandığın hep haram hep hak. Atanamadığını öğrendiği andaki o mutsuzluklarına şahit olduğum insanların ahirette benden davacı olmaları ne kadar korkunç bişey.

Rabbim en kisa zamanda gonlunuze gore is nasip etsin, ama sosyoloji hep zordur onemi bilinmez ha vardir ha yoktur sizde keske daha onu acik bir bolum okusaydiniz belki bi parca daha rahat is bulabilirdiniz.
Birde taslanacagimi bile bile aklima geleni yazacagim soracagim, herkes torpile bu derece karsiysa torpille ise girenler nereye saklandi koskoca sitede tek bir kisi bile yokmu?

2 defa gelir uzmanlığı mulakatinda efendim. O mülakata girebilmek için kpss ve kurum sınavını basarmistim. Elimde koca bir sıfır, issizim cocuklarimi büyütüyorum. Kimde hakkım varsa burnundan gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…