Saç Kesim Şekilleri Bu modellerin nasıl yapıldığı hakkında fikir verir misiniz ?(resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Canım benim bildiğim, saç şekillendirici kremlerle saçı joleler misali yapılıyor... :44:

Örme değil de o saç şeklinden kaynaklanıyor canım,
resimdeki kızın saç şekli ince dalgalardan oluştuğu için o hali almış
bu arada rica ederim canım bir zamanlar bu modelden her gün yaptırırdım şaç tiplerimiz o kızla aynı sanırımm :))

Nasıl yani canım,yaptırırdım derken belirli bir ismi var mı ki , ama benim saçlar orta boy,uzun saça daha iyi gibi.. şimdilik örmek en iyisi

yok canım ya belirli isim söylemedim hiç saçlarımı doğal görünümde şekillendirmelerini istedim :)
aslında örgü iyi fikir bende bi deneyim

bundan kolay ne var sacini 5 e böl 1-2 cm kalinliginda yani öyle örgüler yap islakken yap mesela sonra uyurken dursun sabah ac ayni böyle olur biraz da sprey sikarsin bu kadar

canım benım arkadasım yapıyo bunu ama sacları dumduz olduıgu ıcın boyle tutuyo. jolelıyo o. ama saclarının duz olması gerekıyo benım dalgalı oldugu ıcın surunce kıvırcık oluyo. bıde alttan yukarı dogru surmuyo dırek yanlardan mıncklıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…