bu vücuda paralel belde veya sırtta dalımsı çiçeğimsi motifler artık herkeste var. bence daha orjinal bir şeyler yaptır. sana özel. sana hayatındaki değişiklikleri, başlangıçları, yeni adımlarını hatırlatacak, sadece sana özel simgesel olsa daha iyi olmaz mı
bu vücuda paralel belde veya sırtta dalımsı çiçeğimsi motifler artık herkeste var. bence daha orjinal bir şeyler yaptır. sana özel. sana hayatındaki değişiklikleri, başlangıçları, yeni adımlarını hatırlatacak, sadece sana özel simgesel olsa daha iyi olmaz mı
Haklisin onu düsünüyorum aslinda ama aklima bisey gelmiyor ki.. Hani insanin aniden aklina geliverir, hah iste budurdedigi, özellikle düsününce gelmiyor iste...
O yüzden baya önceden basladim ben düsünmeye, karar verebilmem icin bol vaktim var yani... :109:
Benim de aklımda 2 dövme var biliyorsun
Ve ikisi de tam omuz arkasına yapılınca güzel duracak dövmeler!
Düşünüyorum ama bir tanesini başka yere yapsam kötü duracak
Birinden vazgeçmek zorundayım sanırım :/
Hayir degilsin. :)
Birini su bölgeye yaptirabilirsin, ince uzun bir dövmeydi sanirim. Sirt bölgende koltukaltinla belinin arasinda sag veya sol kenara cok yakisir o dövme. Kafanda canlandirabildin mi?
dogru yaa.. ama cıdden hos bır fıkır gercekten..
Onlar bel dovmesı hayatım sırtta cok komık olur...
1. ve 5. dövme şekli özellikle sırt istiyorsanız ayrık biçimde iki omuzda olabilir..melek kanadının tribal bir görüntüsü gibi olur farklı olur... diğerleri daha çok bel için uygun...herşey zevk ve tarz meselesi ama tabi iyi düşnmek gerek benimde dövmem var pişmanım şimdi... o yüzden iyice düşünüp öyle seçim yapmanı dilerim :) omuzlarda çok önemli bizler için açık elbilselerde vs bazen keşke sırtımda birşey olmasa diyebilirsin...bazen cidden orantısız gelmeye başlıyor göze ve rahtsız edebiliyorlar...bol şans
canm kac yasındasın bılmorum ama bnde 16 yasımdan berı metal barlar konserler festıvaller v dovme pıercıgn ne ararsan yaptım.aynı senn gbı ay bnm gelınlıgım sıyah olcak ay korse olcak ay sırtımı kople dowme kaplattrcam falan fılan. Tasarımcıyım.zaten 7 8 ay once ewlendım esımde eskıden dovme ısı yapan gecelerı gıtarr calıp sarkı soleyen uzun saclı bı adam. Bnden buyuk onunde kıcı bası delık.:) artık takmıyo hıc bırını bnde sadce gobegımdekını takıorm ..komik mi? Of iyice kafam karisti. Benim begendigim dövme o fotolardakinden daha farkli aslinda, bu kadar ince degil genisligi daha fazla sirta daha cok yakisir sanki...
evet canim katiliyorum o yüzden neredeyse yillar öncesinden düsünmeye basladim modeli. Benim düsündügüm model o resimler arasinda yok, ben paylasmak istemedim burada ama söyle diyeyim; ayrintisi daha fazla, o resimdekilerden daha güzel ve sirta yakisabilecek bir dövme. Bir de fazla büyük istemiyorum ben, yani fazla abarti olmayacak.
Tabi öyle bir sinmeli ki icime ilerde gelinlik giydigimde bile görünmesini istemeliyim. Gelinligimin üstü büyük ihtimalle bu tarz olacak (beyaz tabi), bunun üzerine o dövme mükemmel olur.
[ımg]http://www.nocturnalnostalgia.com/cart/images/products/vinylbucklecorset_01.jpg[/ımg]