canm kac yasındasın bılmorum ama bnde 16 yasımdan berı metal barlar konserler festıvaller v dovme pıercıgn ne ararsan yaptım.aynı senn gbı ay bnm gelınlıgım sıyah olcak ay korse olcak ay sırtımı kople dowme kaplattrcam falan fılan. Tasarımcıyım.zaten 7 8 ay once ewlendım esımde eskıden dovme ısı yapan gecelerı gıtarr calıp sarkı soleyen uzun saclı bı adam. Bnden buyuk onunde kıcı bası delık.:) artık takmıyo hıc bırını bnde sadce gobegımdekını takıorm ..
Ama ne gelınlıgım sıyah oldu ne dowme yaptrmadım mınnak dovmem var ıykıde yaptrmamısım dıorm. Cnku ınsan buyuyunce kadın oluyo. O tıp seyler erkeklere sexy gelıo sanardım gelmezmıs meger.:) suan 24 yasındayım. Cok farklı bı kadın oldum. Yanı soft olmak tertemız bır ten sexy. Dovme ayaklara dustu herkeste var zaten bn sewmıorm artık ıykı yaptrmamısım ne gelınlıkle ne bı gecelıkle hos durmuyo. Bnmkı bılegımde. Cok grnmuyo. Yanı uzun lafın kısası bunlar heves gecıcek canm:) sınırlenıosn kesn bana da bole derlerdı hadı be derdım ama gecıo ınankı. Askı bulunca geçıo...:)
eger sırt ıcınse ben dragon modellerı sewıorm..20 yasindayim ve o tahmin ettigin tiplerden degilim. Sirtimi dövmeyle kaplatmayi ve siyah gelinlik giymeyi düsünmüyorum parantez icinde belirtmistim. Sadece gelinligin üst kismini korseli düsünüyorum, korseyi zarif buluyorum beli de ince gösterdigi icin gelinlikte arka kisimda korse hos durabilir.
Dövmelerle doldurmak istemiyorum aslinda vücudumu, hatta ilerde kendi cizdigim bir deseni üzerimde tasimak istiyorum. Sirtimi tablo olarak görüyorum. Estetikten uzak olmayan, zarif, sade bir desen istiyorum sadece...
Sanatci ruhlu bir insanim, estetigi severim, yani düsündügün gibi orasi burasi piercingli, vücudu dövmelerle dolu, salkim salas metalci görünümlü bir tip degilim. Dövme de sanat benim icin, bu yüzden ilk dövmemi iyice düsünüp karar verdikten sonra yaptiracagim. ıyice icime sinmeli ve kesinlikle pisman olmamaliyim.
Bu konuyu ben aslinda bu tip dövme ile ilgili standartin disina cikmanin ne kadar estetik duracagini sizlerle tartismak icin actim. "bu tip bir dövme sirtta nasil durur, kendim de bir seyler katarak sirta en uygun modeli nasil yaratabilirim." gibi sorulara yanit ariyorum. önceki mesajlarimda belirttigim gibi belim görünmeyecek, öyle disi ve seksi bir havam yok bel dövmesi tasiyabilecek biri degilim o yüzden sirta yapilabilecek en uygun modeli yaratmaya calisiyorum...
eger sırt ıcınse ben dragon modellerı sewıorm..
Ama trıbal cok manalı gelmıo bana sen ıyı arastr. Arkadasın falan yokmu dowme yapan k koyde super adamlar var bu ısı yapan gıdıp grsebılırsn dani var mesela adam tasarımıda kndı yapıo super bıı tarz gors derım..
Ilerde bu model bir dövme yaptirmak istiyorum. Model tam olarak bu degil ama bu tarz bir model. Simdilik deseni ariyorum, icime sinen bir model oldugu zaman yaptiracagim.
Sizce bu bele mi yoksa sirta, sütyen hizasinin hemen üstüne mi daha iyi olur? Belimde olursa sadece bikini giydigimde gözükecek, sirtimda olursa yazin askili giydigimde de gözükecek ve bence cok hos duracak. Ayrica bel cok klasik, ben daha orjinal birsey istiyorum.
Sizce neresi daha uygun?
O tip modeller bana biraz fazla erkeksi geliyor... :26: Tam tribal degil aslinda istedigim.
Malesef Izmirdeyim ama ilerde Istanbul'da bulunma durumum olursa görüsürüm kesinlikle.
Tavsiye icin tesekkürler...
orjinal birşey istiyorsan bu modelleri düşünme bile
malesef izmirdeyim diye düşünme izmirde çok iyi dövmeciler var
Bunlari düsünmüyorum ama istedigim model bunlara benziyor, tam bel dövmesi denilecek bir model. O yüzden bu modelleri örnek olarak koydum.
Tabi ki de. Arkadas öyle diyince ben de cevap olarak onu yazdim.
Peki sen de bana öneride bulunabilir misin? Senin de fikrini alayim..
tarz olarak istediğin şeyi anlayabilsem tribal mı istiyorsun, beyaz tenliysen benim fikrim renkli dövmeleri düşün ayrıca nereye yaptrmak istediğinde önemli bunlara göre sana birçok model tavsiye edebilirm canım ve yardımcı olabilrim hem dövme modeli hemde dövmeci konusunda :)
Istedigim model tribale benziyor ama tribal kadar keskin degil daha yumusak bir desen. Paylastigim modellerden daha orjinal ve güzel bir model. Onlar kadar ince degil, daha genis, sirtima olursa güzel durur gibime geliyor.
Aslinda ona tam karar veremedim, belime veya sirtima düsünüyorum. Sirtima olursa eger, sirtimin tam ortasina, sütyen hizasinin üstüne olmali.
Evet beyaz tenliyim. Renkli dövme olarak kiraz agaci cicegi düsünüyorum.
Ikisini de sirtima istiyorum, yerlerine tam olarak karar verirsem aklimda güzel fikirler var ama önce yerlerini tam olarak kararlastirmaliyim.
Ne iyi olur, simdiden tesekkür ederim...
çok güzel sakura modelleri var sırt ve belin yan kısmında hoş olur bunlar ama sırt kısmına dövme yaptrcaksan cok küçük birşey düşünme cünkü cok geniş alan boş duruyor baya aslında dövmeciyle gidip görüşürsen baya yardımcı olurlar izmirde özellikle japon tarzı olan sakurayı düşünüyorsan ayşegül doğanı tavsiye ederim dövmeci olarak görüşebilrsn fikrimis orcak olursan sırta tribal pek gitmez tabii modelide görmek lazım
saçlar müthişşş:2:
belde guzel olur
Ilerde bu model bir dövme yaptirmak istiyorum. Model tam olarak bu degil ama bu tarz bir model. Simdilik deseni ariyorum, icime sinen bir model oldugu zaman yaptiracagim.
Sizce bu bele mi yoksa sirta, sütyen hizasinin hemen üstüne mi daha iyi olur? Belimde olursa sadece bikini giydigimde gözükecek, sirtimda olursa yazin askili giydigimde de gözükecek ve bence cok hos duracak. Ayrica bel cok klasik, ben daha orjinal birsey istiyorum.
Sizce neresi daha uygun?
Bastan söylüyorum; o kedilerini yirim senin, cabuk sakla onlari benden!
Evet saclar müthis ama cit cit degil de gercek sac olsa daha müthis olurdu...
Kararimi verdim sanirim, belime yaptiracagim.
Ilk aklimda su vardi; bu modeli bele yaptiririm kiraz agaci dalini ise sirtima yaptiririm, insanin ilk aklina gelen neyse karari da o oluyor sanirim. Ayni, sorularda ilk sectiginiz sIkkin dogru olmasi gibi, silip baska bir sIk isaretlediginizde yanlis oluyor genellikle. Bu da öyle bir sey oldu.
Belimi de niye göstermiyim, gencim, kilo veriyorum ve istedigim fizige kavusmama az kaldi. Yeri gelir belimi de acarim, dekolte mi de giyerim, acik giyinmek ile ilgili bir sorunum yok anlayacaginiz. Ayrica tam bir deniz kiziyim...Yazin cikmam denizden ve kendimi bildim bileli bikini giyiyorum.
Sanki sirtima yaptirirsam ileride pisman olacakmisim gibi bir his var icimde, tam icime sinmedi. Ama ilk zamanlar kararim belliydi, o dövmeyi belime yaptiracaktim. Umarim kararimdan vazgecmem, en uygunu bu olacak sanirim...
Sakura kesinlikle düsündügüm bir model. Güzel, zarif, ayni zamanda kadina en cok yakisan dövme bence...Omuzlarimdan sirtima dökülen bir kiraz agaci dali, dalin ucunda kücük bir kus...
Aslinda bahsettigim desenden önce aklimda o var, o yüzden o desenden vazgecebilirim, yaptiracagim dövme icime sinmeli. Kararsiz oldugum icin kesin bir sey diyemiyorum, dövme konusunda tecrübeli olanlara danismam gerekiyor. Kiraz agaci cicegiyle ilgili actigim konuya bakabilirsin, begendigim modelleri orada paylastim.
Senin tavsiye ettigin kisi hangi stüdyoda calisiyor, uygun oldugum bir gün giderim.
Yardim icin tesekkürler...
Kesin kararın dimi Slania'm
Yazın yaptıracaksın diye biliyorum ben
o zamana kadar kilo da verirsin
zaten kilo sorunu olan biri değilsin tamsın ama içine sinmezse verirsin biraz daha
Yazın beraber yaptırırızz
ayşegül doğana gidebilrisin artcore da..