canm kac yasındasın bılmorum ama bnde 16 yasımdan berı metal barlar konserler festıvaller v dovme pıercıgn ne ararsan yaptım.aynı senn gbı ay bnm gelınlıgım sıyah olcak ay korse olcak ay sırtımı kople dowme kaplattrcam falan fılan. Tasarımcıyım.zaten 7 8 ay once ewlendım esımde eskıden dovme ısı yapan gecelerı gıtarr calıp sarkı soleyen uzun saclı bı adam. Bnden buyuk onunde kıcı bası delık.:) artık takmıyo hıc bırını bnde sadce gobegımdekını takıorm ..
Ama ne gelınlıgım sıyah oldu ne dowme yaptrmadım mınnak dovmem var ıykıde yaptrmamısım dıorm. Cnku ınsan buyuyunce kadın oluyo. O tıp seyler erkeklere sexy gelıo sanardım gelmezmıs meger.:) suan 24 yasındayım. Cok farklı bı kadın oldum. Yanı soft olmak tertemız bır ten sexy. Dovme ayaklara dustu herkeste var zaten bn sewmıorm artık ıykı yaptrmamısım ne gelınlıkle ne bı gecelıkle hos durmuyo. Bnmkı bılegımde. Cok grnmuyo. Yanı uzun lafın kısası bunlar heves gecıcek canm:) sınırlenıosn kesn bana da bole derlerdı hadı be derdım ama gecıo ınankı. Askı bulunca geçıo...:)
20 yasindayim ve o tahmin ettigin tiplerden degilim. Sirtimi dövmeyle kaplatmayi ve siyah gelinlik giymeyi düsünmüyorum parantez icinde belirtmistim. Sadece gelinligin üst kismini korseli düsünüyorum, korseyi zarif buluyorum beli de ince gösterdigi icin gelinlikte arka kisimda korse hos durabilir.
Dövmelerle doldurmak istemiyorum aslinda vücudumu, hatta ilerde kendi cizdigim bir deseni üzerimde tasimak istiyorum. Sirtimi tablo olarak görüyorum. Estetikten uzak olmayan, zarif, sade bir desen istiyorum sadece...
Sanatci ruhlu bir insanim, estetigi severim, yani düsündügün gibi orasi burasi piercingli, vücudu dövmelerle dolu, salkim salas metalci görünümlü bir tip degilim. Dövme de sanat benim icin, bu yüzden ilk dövmemi iyice düsünüp karar verdikten sonra yaptiracagim. Iyice icime sinmeli ve kesinlikle pisman olmamaliyim.
Bu konuyu ben aslinda bu tip dövme ile ilgili standartin disina cikmanin ne kadar estetik duracagini sizlerle tartismak icin actim. "Bu tip bir dövme sirtta nasil durur, kendim de bir seyler katarak sirta en uygun modeli nasil yaratabilirim." gibi sorulara yanit ariyorum. Önceki mesajlarimda belirttigim gibi belim görünmeyecek, öyle disi ve seksi bir havam yok bel dövmesi tasiyabilecek biri degilim o yüzden sirta yapilabilecek en uygun modeli yaratmaya calisiyorum...