tam boynuna olabilir
bu bölgeye en çok yakışan modeller paylaştığın resimler:81: dediğin gibi klasik ama bu tip şeklin en uygun olduğu yer orası.
Eki Görüntüle 266846
bu şekile benzeyen yukardan aşağıya inen bir model falan da olabilir diyorsan enseden aşağı da yaptırabilirsin o da çok güzel oluyor:81:
ben bayanların sırtına bel tam bel hizasına çok yakıştırıyorum dövmeyi ama cilde zararlı yani dövme yinede
Canim ben arastirdim ve her seyi göze aldim, o konuda sorunum yok yani...
Hala kararsizim, anket mi acsam acaba... :44:
göze ladıysan o zaman ben olsa bileğimin iç kısmına anlamlı bişi yaptırırdım çok yakıştırıyorum oraya ha bide ayak bileğine de çok şık duruyor
öncelikle şunu söyleyeyim tercih,karar senin.. madem yorum istedin bende kendi yorumumu yapayım.. yaptıracağın tarz dövmeler bele daha çok oturur ama artık bele dövme yaptırmak okadar sıradanlaştı ki.. aynı kolun iç kısmına yapılan dövmeler gibi.. ben dövmenin herzaman bi anlam taşımasından yanayım.. ve senin için özel olmalı. belki bu da senin için özeldir bilemem.. ama canım kesinlikle bele yaptırma.. çok eskide kaldı artık bel olayı.. benim düşüncem bu..
Ilerde bu model bir dövme yaptirmak istiyorum. Model tam olarak bu degil ama bu tarz bir model. Simdilik deseni ariyorum, icime sinen bir model oldugu zaman yaptiracagim.
Sizce bu bele mi yoksa sirta, sütyen hizasinin hemen üstüne mi daha iyi olur? Belimde olursa sadece bikini giydigimde gözükecek, sirtimda olursa yazin askili giydigimde de gözükecek ve bence cok hos duracak. Ayrica bel cok klasik, ben daha orjinal birsey istiyorum.
Sizce neresi daha uygun?
mesela ben omuzun ön tarafına yapılan dövmeleri (yazıları) daha hoş buluyorum.. senin için fikir olabilir belki..
internetten bulamadım ama programda yaptım 5 dk
Eki Görüntüle 267158
Tesekkür ederim canim, ugrasmissin bi de...
Sol tarafa kalbin biraz üzerine gercekten cok hos olur. Ben elf alfabesini cok seviyorum. Begendigim anlamli bir kelimeyi elf alfabesinin harfleriyle vücuduma yazdirabilirim...
Canim malesef oraya yaptiramam cünkü bu kadininki kadar harika bir göbegim yok...
Ama o gösterdigin yere su model cok yakisir..
Aslinda ben sirtta karar kildim sayilir ama yine de yorumlari merak ediyorum. Yazin begendigim bir modeli hint kinasiyla önce belime sonra sirtima yaptiracagim, bakalim nerede daha güzel ve kullanisli olacak. Bir dövmeciyle konusmayi düsünüyorum, dövme ile ilgili forumlara da danisacagim. Kesin kararimi yazarim buraya. Yorumun icin tesekkürler canim...