• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu mobilyalar sizce nasıl olur?

naileeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
64
0
96
meraba arkadaşlar 3 ay sonra düğünüm var.salon için bellonanın real lüks takımı ,oturma odası için yataklı olmasından dolayı moon köşe takımını düşünüyorum nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum

gayet güzel olur evinin ve mobilyalarının resmini çekip gösterirsen daha net yorumlar olabilir.

80879980.jpg

aaafv.jpg

aaaabl.jpg

moonkosetk.jpg

moonkosetk6.jpg

Son düzenleme:
Aslında her iki renkte güzel salon için mobilya rengin nedir?
Hangisini alırsan güle güle kullan :)

Resimler içinde rica ederim.

Sevgiler...

salon için krem kahve tonlarını düşünüyorum yani ilk resmin deri kısmı krem olanını.oturma odası içinse renge karar veremedim salonumdan oturma odama geçerken farklı bi eve girmiş gibi hisssetmek istemiyorum

Ben moon koltuk takımını salonum için aldım dün :8:

Hoş gerçekten.

Kumaş alternatiflerini inceledik. Biz tay tüyü düşündük. Mobilyayı satan da tay tüyünü tavsiye etmem dedi. Şönil ( Yazılışı chennille olabilir:9:) kumaş olsun dedik. Yani bu fotoda görünen kumaştan.
Kayınvalidem tekstille ilgilendiği için o da şönil kumaş daha iyi diye düşündü.

Mutluluklar dilerim.

teşekkür ederim.sana da yeni koltuk takımın hayırlı olsun güle güle kullan inşallah...

teşekkür ederim.sana da yeni koltuk takımın hayırlı olsun güle güle kullan inşallah...

Amin:9:
Benim de düğünüm 2 ay sonra.

Ben de küçük oda için rahat, yatak olabilen köşe takımı istiyorum. Şimdilik almayı düşünmüyoruz.
Çok hoş köşe takımları var gerçekten

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle:18:kararımı verdim realin deri kısmı ve oturma yerleri krem yastıkları kahve çizgili olacak.Moon köşe ise deri kısımları acı kahve oturma yerleri gri yastıkları ise mor -gri olacak.salonuma reali koyucam salonumda yanyana iki pencere var aralarında ise yarım metre duvar nasıl bi perde seçimi uygun olur renk ve model olarak bu konudada fikirlerinize ihtiyacım var....

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle:18:kararımı verdim realin deri kısmı ve oturma yerleri krem yastıkları kahve çizgili olacak.Moon köşe ise deri kısımları acı kahve oturma yerleri gri yastıkları ise mor -gri olacak.salonuma reali koyucam salonumda yanyana iki pencere var aralarında ise yarım metre duvar nasıl bi perde seçimi uygun olur renk ve model olarak bu konudada fikirlerinize ihtiyacım var....

bence duvarları perde ile doldurmayın.. katlamalı yaptırın. hem real koltuk takımının modern havasına da uygun olacaktır. koltuk seçimlerinizi ben de beğendim. güzel günlerde kullanmanızı dilerim.....

koltuklar doğru tercihhh :):)

Back
X