Ben igneli epilasyonda Dharma Med ten cok memnun kalmıştım. Asagidaki yazilarda dikkatimi çekmişti... Umarim faydali olur...
risus3535 kullanıcısından alıntı
Herkese selam,
ben de iğneli epilasyona başadım 6 aydır. Koltukaltı için gidiyorum. 3 seans gittim ve sonuç şahane, ancak tamamen bitmedi.
acı olayına gelince benim acı eşiğim yüksektir ama daha önce ben böyle acı görmedim işkence gibi, zaten işlem genelde 1,5 saat falan sürüyor ben bayılacak gibi oluyorum. sonra da kuş gibi hafiflemiş oluyorum. emla falan yalan yani, imkanım olsa narkoz bile yiyebilirim.:))
daha önce 6 seans lazere gitmiştim ancak sadece azaltmaktan başka bir işe yaramadı, tüylerim açık renk olduğu için herhalde. son çare olarak da iğneliye başladım işte.
Kozyatağında Dharma Med'e gidiyorum, şimdilik memnunum bakalım ne zaman kurtulacağım tüylerimden:) gereklisacmalik kullanıcısından alıntı
ben de daha önce bir yerde iğneli epilasyon yaptırdım ve en çok sıkıntı çektiğim konu ne acısı ne de uzun sürmesiydi kabuklarımın bir aydan daha fazla kalmasıydı yaptıran arkadaşlar cevap yazabilir mi lütfen sizin kabuklarınız ne kadar sürede döküldü dharma medi bende duydum işini iyi yapıyolarmış aradığımda en son teknolojiyi kullandıklarını söylediler ama daha önce sütten agzım yangığı için emin olamıyorum lütfen en kısa zamanda cevaplarsanız sevinirim