- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Şöyle bir soru soran kişi üniversiteye girecek kapasitede değil zaten. Hiç yorma güzel kafanı..Çok çalışarak bir üniversiteye girdiğimde yine çok çalışarak mi o üniversiteyi bitiririm?
Canım benimŞöyle bir soru soran kişi üniversiteye girecek kapasitede değil zaten. Hiç yorma güzel kafanı..
Söyle bir soruya cevap yazan biri komple kapasitesiz zaten niye yordun ki şimdi kendini?Şöyle bir soru soran kişi üniversiteye girecek kapasitede değil zaten. Hiç yorma güzel kafanı..
Bu kapasitesiz senin yaşının 10 katı kadar öğrenci eğitti.. aralarından biri çıkıp üniversiteye girmek için ders çalışmak mı gerekiyor diye bir soru sorsaydı diplomamı ateşe verirdim... Bir sonraki konun "yürürken önce sağ sonra sol ayak mı atılıyor" olsun.Söyle bir soruya cevap yazan biri komple kapasitesiz zaten niye yordun ki şimdi kendini?
Bu kapasitesizin de 3 Türkiye 1ligi var.Bilmis ol.Konusurken dolu konuş.Bu kapasitesiz senin yaşının 10 katı kadar öğrenci eğitti.. aralarından biri çıkıp üniversiteye girmek için ders çalışmak mı gerekiyor diye bir soru sorsaydı diplomamı ateşe verirdim... Bir sonraki konun "yürürken önce sağ sonra sol ayak mı atılıyor" olsun.dalga geçen olursa da, bipolarım ya ondan sordum dersin.
Bu kapasitesizin de 3 Türkiye 1ligi var.Bilmis ol.Konusurken dolu konuş
Sıkıldım artık senden
Ben buraya hep yazmaya devam edeceğim Allahin izniyle o yüzden kendini boşuna yormaSıkıldım artık senden
O zaman konu açma.. ben açılan konulara yorum yapıyorum:)Sıkıldım artık senden
Benimkine yorum yapmak zorunda hissediyorsan git yardım al.O zaman konu açma.. ben açılan konulara yorum yapıyorum:)
Bence de aç ve ben de yorum yapayım:)Ben buraya hep yazmaya devam edeceğim Allahin izniyle o yüzden kendini boşuna yorma
Iyyy tiksindim sendenBence de aç ve ben de yorum yapayım:)
Niye senin konuların psikiyatrik bozukluğu olanlara yönelik mi? Bu çok yanlış..Benimkine yorum yapmak zorunda hissediyorsan git yardım al.
Iyyy tiksindim sendenAnlamak istediğin yerden anlamışsın ne diyeyimNiye senin konuların psikiyatrik bozukluğu olanlara yönelik mi? Bu çok yanlış..
Bak sürekli hakaret ediyorsun. Hesabın banlanır dikkat et.Iyyy tiksindim senden
Gel anlaşalım o zaman sen de kiskirtmaBak sürekli hakaret ediyorsun. Hesabın banlanır dikkat et.
Öyle yapıp yapıp karşı tarafı suçlamak kolayS
Gel anlaşalım o zaman sen de kiskirtma
İraden benim kontrolumde değil. Konuna yorum yapıyorum. Mesela sorduğun o mantık dolu soruya nasıl bir yorum yapilabilir?S
Gel anlaşalım o zaman sen de kiskirtma