• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu makine beni deli edicek

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Yaklasik 1 aydir camasir makinem kafayi yedi camasirlari atiyorum cikartiyorum hep deterjan kalıntısı bebeğimin kıyafetleri kendi kiyafetlerimiz delirmek uzereyim neden olur bu durum :(

Fazla dolduruyor olabilirsiniz, su fazla soğuk olabilir, aldığınız deterjanın kalitesi düşük olabilir. Sıvı ya da jel deterjan kullanırsanız sorun kalmaz.

Fazla dolduruyor olabilirsiniz, su fazla soğuk olabilir, aldığınız deterjanın kalitesi düşük olabilir. Sıvı ya da jel deterjan kullanırsanız sorun kalmaz.
Fazla doldurmayı bende düşündüm ama bebeğimin kıyafetleri sık sık yıkanıyor az az zaten bebekler icin olan sabun tozlarından kullanıyorum doğal olsun diye ama o da böyle yapmaya başladı

Dusuk sicaklikta sabun tozu erimiyor. Biraz sicakla malinayi bos calistirin. Sonra camasirlsri ekstra durulama yapin.

Fazla doldurmayı bende düşündüm ama bebeğimin kıyafetleri sık sık yıkanıyor az az zaten bebekler icin olan sabun tozlarından kullanıyorum doğal olsun diye ama o da böyle yapmaya başladı

Sabun kullandığınız için birikmiştir makinanın içinde. Kolay erimez sabun. Çok küçük değilse bebeğiniz sıvı deterjan kullanın ekstra durulama yaptırın. Bir de yüksek derecede boş çalıştırın ya da makina temizleyici ile çalıştırın. Normale döner muhtemelen. Filtreyi falan da temizleyin.

Düşuk sıcaklikta yıkanıyorsa erimiyor sabun tozu malesef bende ilk başlarda sabun tozu kullandım makinem kafayı yedi tıkanma vs yapmıştı arızalandı servis çağırmak zorunda kaldık sonra mecbur sıvı deterjana gectim
Tavsiyem sabun tozu kullanmayın hem bu sekilde çamaşırlarda sabun kalır iyi durulanmaz hemde çamaşır makinesine zarar verir.

Düşuk sıcaklikta yıkanıyorsa erimiyor sabun tozu malesef bende ilk başlarda sabun tozu kullandım makinem kafayı yedi tıkanma vs yapmıştı arızalandı servis çağırmak zorunda kaldık sonra mecbur sıvı deterjana gectim
Tavsiyem sabun tozu kullanmayın hem bu sekilde çamaşırlarda sabun kalır iyi durulanmaz hemde çamaşır makinesine zarar verir.
Evet ama diğer deterjanlarda doğal değil hep kimyasal napcagimizi şaşırdık:(

Makinenin alt tarafindaki kapagi acin. Altina legen gibi bisey koyup yuvarlak kapagi cevirin. Bir sey tikandi ise oradadir. Ayruca deterjan kutusunu cekin cikarin. Arkasindaki boslugu guzelce temizleyin deterjanlar yigilmistir oraya

Yaklasik 1 aydir camasir makinem kafayi yedi camasirlari atiyorum cikartiyorum hep deterjan kalıntısı bebeğimin kıyafetleri kendi kiyafetlerimiz delirmek uzereyim neden olur bu durum :KK43:
su derecesini iyi ayarlayın tıkladığınız programı değiştirin bende aynı sorun vardı kısa programda yıkayınca da böyle oluyo 40 derecede 1 saat yıkıyorum artik sorun çözüldü

Düşük ısıda eritmiyor, ben düşük ısıda kullanacağım zaman kavanoz da sıcak suyla karıştırıp eritiyorum

Makineyi limon tuzu ve sirkeyle ya da evde varsa ağız çalkalama suyu ile en yüksek derecede boş çalıştırın. Onun dışında sıvı deterjana geçmeyi deneyin. Bir de makineyi arkaya doğru fazla ittiyseniz hortumlar sıkışmış ve yeteri kadar su gelmiyor olabilir.

Son olarak, bebek için sabun tozu kullanıyorum demişsiniz. Ama sabun tozu makineyi en çok tıkayan şeydir. Sıvı bebek deterjanına geçin.

Mintax çamaşır makina temizleyiciyi detarjan gözüne döküp çalıştırın makinanizin en az yarısını doldurup çalıştırın detarjani az koyun en az 1 saatlik programda calistirin

Back
X