- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Yaklasik 1 aydir camasir makinem kafayi yedi camasirlari atiyorum cikartiyorum hep deterjan kalıntısı bebeğimin kıyafetleri kendi kiyafetlerimiz delirmek uzereyim neden olur bu durum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teknik servis çağırın biz ne bilelimYaklasik 1 aydir camasir makinem kafayi yedi camasirlari atiyorum cikartiyorum hep deterjan kalıntısı bebeğimin kıyafetleri kendi kiyafetlerimiz delirmek uzereyim neden olur bu durum![]()
Bilmiyoesan yazma Allahim ya ben akıl edemiyorum dmi çağırmayıTeknik servis çağırın biz ne bilelim![]()
Fazla doldurmayı bende düşündüm ama bebeğimin kıyafetleri sık sık yıkanıyor az az zaten bebekler icin olan sabun tozlarından kullanıyorum doğal olsun diye ama o da böyle yapmaya başladıFazla dolduruyor olabilirsiniz, su fazla soğuk olabilir, aldığınız deterjanın kalitesi düşük olabilir. Sıvı ya da jel deterjan kullanırsanız sorun kalmaz.
Deneyeceğim cok tesekkur ederimDeterjan çok koyuyor olabilirsiniz, bir de ilave su seçeneğini kullanın yıkamalarda.
Fazla doldurmayı bende düşündüm ama bebeğimin kıyafetleri sık sık yıkanıyor az az zaten bebekler icin olan sabun tozlarından kullanıyorum doğal olsun diye ama o da böyle yapmaya başladı
Evet ama diğer deterjanlarda doğal değil hep kimyasal napcagimizi şaşırdıkDüşuk sıcaklikta yıkanıyorsa erimiyor sabun tozu malesef bende ilk başlarda sabun tozu kullandım makinem kafayı yedi tıkanma vs yapmıştı arızalandı servis çağırmak zorunda kaldık sonra mecbur sıvı deterjana gectim
Tavsiyem sabun tozu kullanmayın hem bu sekilde çamaşırlarda sabun kalır iyi durulanmaz hemde çamaşır makinesine zarar verir.
Onlar erimiyor. Ben 2 paket attim maalesefFazla doldurmayı bende düşündüm ama bebeğimin kıyafetleri sık sık yıkanıyor az az zaten bebekler icin olan sabun tozlarından kullanıyorum doğal olsun diye ama o da böyle yapmaya başladı
su derecesini iyi ayarlayın tıkladığınız programı değiştirin bende aynı sorun vardı kısa programda yıkayınca da böyle oluyo 40 derecede 1 saat yıkıyorum artik sorun çözüldüYaklasik 1 aydir camasir makinem kafayi yedi camasirlari atiyorum cikartiyorum hep deterjan kalıntısı bebeğimin kıyafetleri kendi kiyafetlerimiz delirmek uzereyim neden olur bu durum![]()