BU LENSLERE INÄNÄMÄyÄCÄKSINIZ.....

SKYPESERAPHiNE

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
31
0
36
EVET SOLOTICÄ MOLOtICÄ SIFIR KÄLCÄK SÄNIORUM ....COK KOVU GÖZLERI BILE DOGÄL OLÄRÄK ÄCIVOR.. :lepi: .ÄMERIKÄDÄ SÄTILIOR SÄNIORUM ÄMÄ BI SEKILDE ULÄSMÄGÄ CÄLISCÄM.... :lepi:

ya lensin markasını bari yaz arkadaşım.

HEMEN VÄZIORUM SEKERLER alkisalkisalkis märkäsi 9mmsfx voutube tän girin bäkin kizin göz rengine ve lensine...
ämä sänirim bävägi bi tuzlu fiäti 200 le 400 dolär äräsi degisior... bäkincä düsüncelerinizi väzärsäniz sevinirim..

Son düzenleme:
evet el yapımı lensler bunlar..çok doğal ama bi okdr da tuzlu..renklerin yapımında genellikle açık renk istiyorlar sanırım freshlook gibi çok bombeli duruyo..göz förtlicekmiş gibi

ooo bu yeni değilki
Custom lensler bunlar..
ama dendiğine göre pupili çok küçük olduğundan görüş berbatmış.
renkler çabuk soluyormuş ve kalın lenslermiş
ayrıcada resimde görüldükleri gibi değilmiş.
takanı gördüğünüzde resmen zombi gibi duruyormuş..
bunlar okuduklarım

ooo bu yeni değilki
Custom lensler bunlar..
ama dendiğine göre pupili çok küçük olduğundan görüş berbatmış.
renkler çabuk soluyormuş ve kalın lenslermiş
ayrıcada resimde görüldükleri gibi değilmiş.
takanı gördüğünüzde resmen zombi gibi duruyormuş..
bunlar okuduklarım

evet cnm bakışlar çok itici

zombi gibi durmaları çok normal çünkü bu denli değişiklik için çok çok opak bir lens olmalı. zaten ben videolarında da çok hoş bulmadım. tamam hiç damar yok ama bir iticilik var. renkler çok doğal olmasına rağmen bütün olarak bakınca garip bir görüntü oluşmuş.

didemcim bu lenslerin kalın olmasındanda çok şikayet vardı gözde çok çabuk kuruyomuş falan olumsuz özellikleri fiyatına göre çok yani

didemcim bu lenslerin kalın olmasındanda çok şikayet vardı gözde çok çabuk kuruyomuş falan olumsuz özellikleri fiyatına göre çok yani

OF ne yapalim ozaman alipta okadr para yakmaya yanmayalm pisman olupta..off ya $öle hah tam aradigimiz dogalligi ve güzel renkleri yakaladik diebilecek bir lens yok saniorum...su soloticayi da okadr para veripte hayal kirikligina ugramaktn korktugum icin hic yakla$miorum.Cünkü bakiorum dä alanlar hep geri satisa koyuyo zararina.. :gitme: yazik wallahi...

günaydın sabah oldu..custom lenslerı taa 2 yıl önce forumda yayınlamıştım ben :)))

El boyaması lenslerden memnun olanlar da var olmayanalar da.. Önemli olan cilt ve saç rengine göre renk seçmekte. Çok açık olanları genelde yapay duruyor ama çok doğal duranlarını gördüm. Biraz da şansa bağlı. Pupil boşluğu ve diameter isteğinize göre ayarlanabiliyor. Yani hepsinde küçük pupil bulunmuyor.

Gerçek gözü tamamen taklit edebilen lens henüz çıkmadı. En doğalı bile yakından bakıldığında kendini ele veriyor.

kızlarrr yaa.. paranıza yazıkk.. arkadaşım lens manyağıydı netten sipariş verdi bunların sitesinden.. hem de 2 tane birden.. 1000 tl mi ne vermişti yazık yaa.. biri baby blue biri de açık yeşil.. senelerdir lens kullanırım, bu kadarrr iğrenç lens görmedim.. Şu 25 tl olan freshlooklar bile daha iyi bunların yanında.. O kadar kalın ki.. Hiç damar yok.. Kızın gözleri bi de çok açık bi renkti, sarımsı yeşilimsi bi renkti.. Benim amazon yeşillerim vardı, kız denedi o kadar yakıştı o kadar yakıştı ki..

Freshlook denedim.. Elegance denedim.. B&L denedim.. Rainbow denedim.. Solotica denedim, en doğalı Amazon yeşildi..

X