Kontakt Lens Bu Lensin markası ve rengini biLen var mı =((

Lady18

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
126
36

BiLen varsa yardımcı oLabiLir mi?Lütfeenn...Deneme kaLktığından doLayı çok zor durumda kaLdım.ELegance'ın Lensini aLdım,hiç memnun kaLmadım 1 kere kuLLandım 100 TL verdim =((( Şimdi onLarı da satmayı düşünüyorum.Resimdeki Lens çok hoşuma gitti..Renk oLmasa biLe markası oLsa da oLur...

markasını bilemem ama buna en yakın benzeyen Bausch & Lomb diyebilirim

DevamLı araştırıyorum fotoğrafLardan da,sanki Sophistic gibi geLdi bana..
Benim şu an kuLLandığım LensLeri BL ve çok damarLı,fotoğraftakiLer sanki damarsız gibi geLdi bana ama biLmiyorum yaaa pff..:93:

Çok pörtlek değil mi arkadaşım,b&l olma ihtimali yüksek,bakışlar yana çevrilince kötü gözükür,hem yormayın böyle lenslerle gözünüzü,100 lira verdiysen bir lense azcık ekleyip yıllık kaliteli bir şey alıverin,lens zaten göze çok sağlıklı değil,kalitesiz lensler de göze çok zararlı,kullandığım eski yıllardan biliyorum,gözünüzü yabana atmayın nerdeyse en önemli uzvumuz

Tamam o zaman Sophistic Magic BLue aLmayı düşünüyorum.Ama gittiğim optikteki bayan gözünde çok beLLi oLmaz dedi..
DoğaL göz rengim eLa,hatta bazen yeşiLe çaLıyor.Şu an kuLLandığım BL Green Ocean fakat çok damarLı oLduğundan değiştirmek istiyorum..
Sophistic Magic BLue iLe BL Green Ocean renkLeri birbirine yakın durur mu?Rengi beLLi oLsun istiyorum ondan araştırıyorum.Bir fikriniz var mı bu konuda?

Kullandığınız lens marka,Memnuniyet vs bilemicem ama renk olarak makyajla çok yakışmış bence

Canım lenslerin çokk yakışmış. Bayıldımmm. Ben de BL almayı düşünüyorum ama tavsiye eder misiniz?

Son düzenleme:
bende b&l nin lıght green görünüş itibariyle idare ederdi
fresh look hareli haresiz yeşilleri ve hareli grisini kulandm hareliler az belli oluyodu uzaktan ancak dipten belirgin
b&l düşünüyorm ama o da yakından çok belli uzaktan hoş
fresh looklarda dibine gelnce belli uzaktan özelliksiz
ikisininde eksi artıları var anlıcağınız
b&l nin grey mi yoksa green ocean mı alsam
bu gidişle b&l alıcağım kesinde hangisi olsa yaa

amazonlarda güzel ama çerçeveleri çok dağınık özensiz yapılmış renkler güzel ama yapısı kötü kararsızımmmm

freshlook colorblends gümüş grisi bu canım..

Emin misin canım yaa =(

Bu arada kızLar kusura bakmayın çok geç cevap veriyorum,gündüz stajım var ondan giremiyorum..Hepinize teşekkür ederim güzeL düşünceLerinizden doLayı..

BL önermiyorum.Çünkü duruşu kişiden kişiye farkLıLık gösteriyor.Kimisinde çok damarLı ve yapay durabiLiyor..Bir de esas göz rengi iLe de aLakaLı tabii..

Peki Sophistic Magic BLue'Ları önerir misiniz?KapatıcıLığı nasıLdır?ALt göz rengini tamamen örter mi?

KızLar FreshLook ParLak Gri siparişimi verdim bugün..İnşaALLAH güzeL oLur yaa dua edin

FotoğrafLar yarın =)

KızLar FreshLook StarLing Grey tam bir faciaydı benim için.45 TL para bayıLdım,boşa gitti param =((
Bu kadar mı gitmez yani bir renk insana! Bu Lens konusunda çok bahtsızım yaa..PayLaşayım dedim merak edenLer için =((

cnm fotoyla daha net görebilirz
ayrıca hala testerlar var bazı yerlerde sadece sorumluluk kabl etmiyorlar
sen neden dolayı bu renge karar verdin

benim şuan kullandığım fresh look gümüş gry'e benziyor.
http://i1094.photobucket.com/albums/...devi/image.jpg

bunlar bendeki bahsettiğim.

b&l lensler bol ışık altında ve flaşlı çekimlerde ne yazıkki damarsız ve doğalmış gibi çıkıyorlar fotoda....ben de b&l olduğunu tahmin ediyorum ancak gösterdiğiniz fotolardaki doğallığı beklemeyin hayal kırıklığına uğrarsınız...yapısı çok damarlıdır aslında...tıpkı kuruyup çatlamış topraklar gibi bölüm bölüm boyamaları vardır...

Tester lens denemenin yasaklanması sağlık açısından güzel bi uygulama olmuş ama gerçekten gözde nasıl duracağını denemeden kestirmek imkansız. Bu arada resim nasıl ekleniyor kızlar yardımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…